Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selâm arkadaşlar benim adetime daha 8 gün var ama arada bir adet sancısı çekiyorum neden acaba ya

Ben 14 martta adet olsum halanbekliyorum yarin test yapacgim 16 yil bitecek temmuz ayinda hala bekliyorum bu ay 24 marttan 2 nisana kadar yumurylama akintisi oldu bide tum komsular bu ay geciktik mevsimsel diye dusunuyorum hayirlisi olsun sizleri takip ediyorum sessizce

Şimdi dayanamadım bi de kaset testte bakayım belki erken test yanlış göstermiştir dedim onda da var çok silik 2-3 dk içinde çıktı Eki Görüntüle 2828381
Ya canım hayırlı olsunnn erken gebelik testinde daha belirgin tâbi doğal dokuz gün var demiştin bata demi? Benimde yedi gün kaldı bende yapsam mı acaba birde yumurtlamanı takip etmiş miydin canım kaç gün geçti üstünden

Ya valla ben yumurtlamayı takip ettim ama yumurtlama görmedim 2 günde 1 değerlendirmeye devam ettik. Takvimden takip ettiğime göre de 9 gün var hiçbir şey anlamadım valla bu ay hiç beklemiyordum

Bu kadar beklemenin sonu inşallah selamettir canım benim gerçektende çok tuhaf yani hayırla sonuçlansın inşallah bida kan vermeye giderken rabbiesiri oku olurmu günde rahman süresini YouTube'dan aç çok güzel okuyan bir hafız var dinle arada karnına dokun inş şifa olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…