- 14 Mart 2021
- 8.602
- 9.302
Çarşamba günü =/Kaçında ki bat erken yapmış olmayasin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çarşamba günü =/Kaçında ki bat erken yapmış olmayasin
Çarşamba günü bat =/Canım kaç gün var bata hemen umudunu kesme benimde negatif çıktı sonra hayalet sonra silik dur bakalım 2gün geçsin tekrar et testi regl olmadan umut hep var
Erken gebelik testi mi acabaKızlar günaydın üstteki erken gebelik testi alttaki ovülasyon testi ben yanlış mı görüyorum ya Eki Görüntüle 2828343
Evet erken gebekik testErken gebelik testi mi acaba
Bat ne zaman acabaEvet erken gebekik test
9 gün var dahaBat ne zaman acaba
Hayirlisi olsun cok erkenden çizgi görünüyor9 gün var daha
Apaçık hamilesiniz tebrik ederimKızlar günaydın üstteki erken gebelik testi alttaki ovülasyon testi ben yanlış mı görüyorum ya Eki Görüntüle 2828343
Canim bnde yasadim ayni seyleri bicak saplantilari yasadim catlamafn iki gun donra ve baya uzun surdu bu agri adete 3 gun faln kala azaldi ve adete 4 gun kala falan adet olucakmisim gibi sancilar karnima girip cikiyodu normalde asla böyle birseyim olmaz adet gunumden once boyle sancilar yasamazdim acaba bu batmalar bu sanci tutunma mi diye dusundum ama malesef adet oldum ama herkeste ayni sey olucak degil misal bn adet olucagim zamn bir hafta oncesi gogus uclarim beyaz olur hafif hani gebelik olursa yine olur mu bilmuyorum da umarim seni guzel seyler bekliyodur canim hic belli olmazKızlar kafami bu ay bulandıran birsey var. Ayın 11inde sag yumurtalığıma bıçak saplandı gibi agri oldu ben yumurtlama sandım sonra o günü degerlendirdik (döngünün 19-20. günü) o günden beridir sag kasigimda tek bir noktada pıt pıt batmalar oluyordu. Hatta bazen daha agri verici oluyordu. Ben de oyle olunca dedim ki dongunun 20. Gunu olan agri herhalde yumurtlama degildi döngünün 10-11. gününde iliski olmustu ondan kaynaklı bebek rahme tutunuyor olabilir diye düşündüm. Bugun test yaptım çıkmadı kafam bozuldu. Bat 21 nisan. İki gundur de adet olacakmis gibi sanci geliyor arada. Bunu nasil yorumluyorsunuz yasayan var mi
Yaa regl mi oldun, bende de ilk kez boyle birsey oluyor ama demekki bu batmalar illaki gebelik demek degilmis. Sağolasın canımCanim bnde yasadim ayni seyleri bicak saplantilari yasadim catlamafn iki gun donra ve baya uzun surdu bu agri adete 3 gun faln kala azaldi ve adete 4 gun kala falan adet olucakmisim gibi sancilar karnima girip cikiyodu normalde asla böyle birseyim olmaz adet gunumden once boyle sancilar yasamazdim acaba bu batmalar bu sanci tutunma mi diye dusundum ama malesef adet oldum ama herkeste ayni sey olucak degil misal bn adet olucagim zamn bir hafta oncesi gogus uclarim beyaz olur hafif hani gebelik olursa yine olur mu bilmuyorum da umarim seni guzel seyler bekliyodur canim hic belli olmaz
Hayırlı olsun canım kan ver bakalımKızlar günaydın üstteki erken gebelik testi alttaki ovülasyon testi ben yanlış mı görüyorum ya Eki Görüntüle 2828343
Hayirlisi olsun cok erkenden çizgi görünüyor
Apaçık hamilesiniz tebrik ederim
Şimdi kan verdim 1.5 saate çıkacakmış sonuçlarHayırlı olsun canım kan ver bakalım
Cok heycanlo=)Şimdi kan verdim 1.5 saate çıkacakmış sonuçlar
Evet valla hiç beklemiyordum bu ay hamile kalmayı inşallah sonuç güzel çıkarCok heycanlo=)
Bir kan versen gebelik varsa çıkar canım regl belirtilerle gebelik belirtileri benziyor herkeste farklı oluyor en garantisi kan vermekKızlar kafami bu ay bulandıran birsey var. Ayın 11inde sag yumurtalığıma bıçak saplandı gibi agri oldu ben yumurtlama sandım sonra o günü degerlendirdik (döngünün 19-20. günü) o günden beridir sag kasigimda tek bir noktada pıt pıt batmalar oluyordu. Hatta bazen daha agri verici oluyordu. Ben de oyle olunca dedim ki dongunun 20. Gunu olan agri herhalde yumurtlama degildi döngünün 10-11. gününde iliski olmustu ondan kaynaklı bebek rahme tutunuyor olabilir diye düşündüm. Bugun test yaptım çıkmadı kafam bozuldu. Bat 21 nisan. İki gundur de adet olacakmis gibi sanci geliyor arada. Bunu nasil yorumluyorsunuz yasayan var mi
Hadi bakalım hemen yaz sonucunu,Şimdi kan verdim 1.5 saate çıkacakmış sonuçlar
Tamam kan vermeden yada regl olmadan hiç birşey için geç değil sıkma canını senÇarşamba günü bat =/