Canim hatirlamiyorum inan adetimden 4 gün once öğrenmiştim o günden sonra da öncede agri ara ara oluyordu her zaman agri olmuyordu ne kadar sürdüğünü bilmiyorumCanım ilk gebeliğinde ağrı ve akıntı ne kadar sürmüştü? Benim ağrım 3 gün sürdü ve bitti resmen ağrım bitti dye üzülüyorum
İnşallah canım.Hadi böyle böyle hamile çıkıcan inşallah
Deniyim ya 3 tane aldım zaten5 gün var çıkabilir
Dene hadi ezgicim bekliyorum heyecanlı inşallah çıkıcak bebiş canımDeniyim ya 3 tane aldım zaten
3_4 defada kaybınız o kadar olur 3 yılda. bizlerde kimimiz bunu yaşıyoruz adamlar özellikle ayarlı ilişki isteyince oluyor hatta ben bile oluyorumHer zaman olan bir şey değil ya ama hep denk geliyor. Üç yıldır evliyiz toplasan 3-4 kere olmustur. Ama denk gelmesi geriyor beni. Bir de eski haline dönsün diye insanüstü bir çaba harcıyorum bu da yoruyor beni. İşe yaramayınca da üzülüyorum
Şüpheye mahal vermeyecek kadar tertemiz tek çizgi çıktıDene hadi ezgicim bekliyorum heyecanlı inşallah çıkıcak bebiş canım
Üzüldük bitti çarşamba çıkacak inşallah ben baya baya umutluyum senden canımŞüpheye mahal vermeyecek kadar tertemiz tek çizgi çıktıbekleyelim bakalım çarşamba tekrarlarim canım
Hayırlısı olsun canım...
Allahın izniyle çarşamba çift çizgiyi görcez inşallahŞüpheye mahal vermeyecek kadar tertemiz tek çizgi çıktıbekleyelim bakalım çarşamba tekrarlarim canım
Şüpheye mahal vermeyecek kadar tertemiz tek çizgi çıktıbekleyelim bakalım çarşamba tekrarlarim canım
Üzüldük bitti çarşamba çıkacak inşallah ben baya baya umutluyum senden canım
Allahın izniyle çarşamba çift çizgiyi görcez inşallah
Teşekkür ederim canlarımKırmızı gelmeden umut asla bitmemeli canımcım inşallah olmazsın
Süper maşallahRegle 2 gün kala 24, regl 5 gün geçince 302 çıktı bugün gittiğimde kan tahliline gerek yok dedi ultrasondan bakalım bakınca zaten kese göründü
aa yaptın mı canım hani pazardan gelince yapacaktın.. daha çok var regle hemen ümitsizliğe kapılma lütfen..Şüpheye mahal vermeyecek kadar tertemiz tek çizgi çıktıbekleyelim bakalım çarşamba tekrarlarim canım
Açıkçası ben gecen aya gore daha cok ugrastim bu ay sadece buraya girmeye firsat bulamadim sabahlari bal tarcin çörek otu oglen caksir aksam hayit 2 saat arayla testere disli aslan pencesi ve sogan kürü yaptim folic asit kalsiyumun ve q10 qenzim kullandim çok şükür ölmedimHayırlısı olsun canım...
Benimle hamiş olduğun ay olur inşallah beklerim mayıs ayına
Bu ay pek uğraşmadın sankim bu işlerle gibime geldi. Birde geçen ay ki gibi uzamamasına sevindim olacaksan olmuşsun ne güzel
Açıkçası ben gecen aya gore daha cok ugrastim bu ay sadece buraya girmeye firsat bulamadim sabahlari bal tarcin çörek otu oglen caksir aksam hayit 2 saat arayla testere disli aslan pencesi ve sogan kürü yaptim folic asit kalsiyumun ve q10 qenzim kullandim çok şükür ölmedimama bu ay erken adet olmamin sebebi bence bu içtiklerim artik bünyemi düzenledi bu ayda ayni sekilde devam edersem rabbimin izniyle elbet olacak diye hissediyorum
Canım sanki ben görüyorum ya yakından çekip atsana bide bakalım birŞüpheye mahal vermeyecek kadar tertemiz tek çizgi çıktıbekleyelim bakalım çarşamba tekrarlarim canım
Kuzum bir baksana senin testi siyah beyaz yapıp baktım ben görüyorum sanki yaaŞüpheye mahal vermeyecek kadar tertemiz tek çizgi çıktıbekleyelim bakalım çarşamba tekrarlarim canım
Canım sanki ben görüyorum ya yakından çekip atsana bide bakalım bir