Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar ben rahim filmi icin gun aldım haftaya cumartesi adet bitiminin 3 veya 4. Gunu cekiniliyo dedi 5 nci Gun olsa misal nolur cekilmez mi ogun bilgilendirin beni lutfen bal kizlar

Kızlar kafami bu ay bulandıran birsey var. Ayın 11inde sag yumurtalığıma bıçak saplandı gibi agri oldu ben yumurtlama sandım sonra o günü degerlendirdik (döngünün 19-20. günü) o günden beridir sag kasigimda tek bir noktada pıt pıt batmalar oluyordu. Hatta bazen daha agri verici oluyordu. Ben de oyle olunca dedim ki dongunun 20. Gunu olan agri herhalde yumurtlama degildi döngünün 10-11. gününde iliski olmustu ondan kaynaklı bebek rahme tutunuyor olabilir diye düşündüm. Bugun test yaptım çıkmadı kafam bozuldu. Bat 21 nisan. İki gundur de adet olacakmis gibi sanci geliyor arada. Bunu nasil yorumluyorsunuz yasayan var mi

Canim bnde yasadim ayni seyleri bicak saplantilari yasadim catlamafn iki gun donra ve baya uzun surdu bu agri adete 3 gun faln kala azaldi ve adete 4 gun kala falan adet olucakmisim gibi sancilar karnima girip cikiyodu normalde asla böyle birseyim olmaz adet gunumden once boyle sancilar yasamazdim acaba bu batmalar bu sanci tutunma mi diye dusundum ama malesef adet oldum ama herkeste ayni sey olucak degil misal bn adet olucagim zamn bir hafta oncesi gogus uclarim beyaz olur hafif hani gebelik olursa yine olur mu bilmuyorum da umarim seni guzel seyler bekliyodur canim hic belli olmaz

Yaa regl mi oldun, bende de ilk kez boyle birsey oluyor ama demekki bu batmalar illaki gebelik demek degilmis. Sağolasın canım

Merhaba kızlar benim bir sorum olacaktı size. Ben 1nisanda adet oldum 2nisanda tedaviye başladı doktorum gonal f kullandım. Ara ara kontrollere gittim ve tek yumurtam olustu 19mm olmuş. 9nisanda ovitrelle çatlama iğnesi vuruldum ve 11nisanda asilamam yapıldı. Benim normalde adet gunum 2-3mayis. 14gun sonra test yap dedi. 25nisana denk geliyor yani test günüm ama adetim 2-3mayis ya ozamana kadar umut var mı demektir

Bir kan versen gebelik varsa çıkar canım regl belirtilerle gebelik belirtileri benziyor herkeste farklı oluyor en garantisi kan vermek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…