- 24 Aralık 2020
- 5.487
- 7.919
- 22
Cok uzuldum insallah mayis sana mucizeni getirirSabahın ilk idrarla yaptım noldu negatf ben umudu kestim insallah sen de vardır =/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok uzuldum insallah mayis sana mucizeni getirirSabahın ilk idrarla yaptım noldu negatf ben umudu kestim insallah sen de vardır =/
Insallah=))Cok uzuldum insallah mayis sana mucizeni getirir
Her zaman olan bir şey değil ya ama hep denk geliyor. Üç yıldır evliyiz toplasan 3-4 kere olmustur. Ama denk gelmesi geriyor beni. Bir de eski haline dönsün diye insanüstü bir çaba harcıyorum bu da yoruyor beni. İşe yaramayınca da üzülüyorumÜzüldüm o da zor durum. Ama merak ettiğim Canım o durum genelleme çocuk için ilişki olsun dediğin zamanlar mı oluyor? başka zamanlar sürekli olan birşey mi?
Tsh tiroit hormonları t3 t4de onun alt kolu oluyor benim 3 ablamda da var 2si tiroit ameliyatı oldu bende çıkmadı henüz allahtan hamilelikte tehlikeli oluyor ilaç kullanıyorsun ama sende zaten referans arasında Bi sıkıntısı yok canımBendekinde daha farklı yazıyor sonuçta düşük birde insan bir şey bilmeyince çok endişeleniyor doktorda tıbbi terimler kullanıyor mesela ths ne onu çözemedim internetten o kadar okudum ama anlamadım
Hadi böyle böyle hamile çıkıcan inşallahYok olmadım henüz canım ya. 6.güne girdim adet olacak gram göz yok
Canım kaç gün var bata hemen umudunu kesme benimde negatif çıktı sonra hayalet sonra silik dur bakalım 2gün geçsin tekrar et testi regl olmadan umut hep varSabahın ilk idrarla yaptım noldu negatf ben umudu kestim insallah sen de vardır =/
Canım senin akıntın nasıl benim de dün beyaz hafif sulu gibi böyle iç çamaşırı ıslatan bir akıntım oldu zaten çatşamadan beri eşim de yoktu ilişki de olmadı hiç aslında ve vajina da ıslaklık var sürekliCok uzuldum insallah mayis sana mucizeni getirir
Kaçında ki bat erken yapmış olmayasinSabahın ilk idrarla yaptım noldu negatf ben umudu kestim insallah sen de vardır =/
Rabbim hepimize kaldırabileceğimiz yükleri versin. Annelik rahme düştüğü an başlıyor ve hep bir telaş durumu. Anlattıkların çok zor şeylerGörümcem hamileydi dün drda kalp atışı durmuş kürtaj oldu üzüldüm benimde ilk bebeğim öyle olmuştu Allah kimseye bu durumu yaşatmasın inşallah kızı yeni doğurduğumda da Bi arkadaşımın 7 aylık bebeği karnında ölmüştü eşimin annesi ilk çocuğunu doğururken Dr hatasıyla kaybetmiş 2 ayı da 7 ayı da 9 ayı da çok zor. Bunu yaşayan bilir ama Allah herkese kaldıracağı yükü verir ne azı ne de fazlası her zaman rabbim kararıyor yeri geliyor sağlıksız gebeliği vücut kendi sonlandırıyor yeri geliyor Bi bahane yetiyor oldu diye bir kere yılmak yok genciz her zaman olur hikmetinden sual olmaz Allah verir Allah alır bunları dememdeki amaç Allah hepimizin tek sahibi mutlak kudret yalnızca onun isyana girmeyelim olmuyor diye Allaha dua edelim hayırlısını sağlıklı sını en hayırlı zamanda versin diye Allah tüm hamile olmak isteyenlerin duasını bu mübarek günlerin hatrına kabul etsin inşallah tüm hamilelerin sağlıkla devam etsin gebelikleri bir avazda doğursunlar Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah Allah var umut hep vardır hepinize hayırlı günler canlarım en gizli dualarınız hayırla kabul olsun inşallah
Canım daha varmış bata niye üzüyorsun kendini bu kadar ayrıca da mutlaka bir zamanı vardır inan sen sadece elinden geleni yap gerisi Allah a kalmış kuzum inşallah hepimiz bu hamilelik haberi alırız ve sağlıklı bir şekilde ilerler tabiBen reglden 1 hafta önce falan regl kokusunu alıyorum wc.deyken bugün almaya başladım bat cuma günü çok üzüldüm belirtilerim de vardı. Hayırlısı
Eşim de dün gece ben sanmıyorum hamile olduğunu insanlar senelerce uğraşıyor bizim ilk seferde mi olacak dedi ilkinde de öyle demişti ama olmuştu gerçi de; moralim kaçtı bi miktar
İnşallah canım ne bileyim ilkinde sadece içimden geçerken tek ilişkide olan çocuk sanki bu sefer de hemen olacakmış gibi düşünüyordum. Bakalım hayırlısı olsun hevesim kaçtıCanım daha varmış bata niye üzüyorsun kendini bu kadar ayrıca da mutlaka bir zamanı vardır inan sen sadece elinden geleni yap gerisi Allah a kalmış kuzum inşallah hepimiz bu hamilelik haberi alırız ve sağlıklı bir şekilde ilerler tabi
Öyle canım allahtan hepsi ne gelse hoşgörüyoruzRabbim hepimize kaldırabileceğimiz yükleri versin. Annelik rahme düştüğü an başlıyor ve hep bir telaş durumu. Anlattıkların çok zor şeyler
Benmde surekli islaklik var sanki cis yapmisim gibi bunun yani sira yogun sekilde kremsi beyaz akintida geliyorCanım senin akıntın nasıl benim de dün beyaz hafif sulu gibi böyle iç çamaşırı ıslatan bir akıntım oldu zaten çatşamadan beri eşim de yoktu ilişki de olmadı hiç aslında ve vajina da ıslaklık var sürekli
Neden öyle diyorsun ama regl gelmeden hep umut var kaçtı senin bat test bile yapmadın hemen moralini bozmaİnşallah canım ne bileyim ilkinde sadece içimden geçerken tek ilişkide olan çocuk sanki bu sefer de hemen olacakmış gibi düşünüyordum. Bakalım hayırlısı olsun hevesim kaçtı
Cuma günü bat olacak canım 23üNeden öyle diyorsun ama regl gelmeden hep umut var kaçtı senin bat test bile yapmadın hemen moralini bozma
5 gün önce yapmıştım hayalet çıktı canım normal kaset testtiCuma günü bat olacak canım 23ü
Sen kaç gün önce yapmıştın. Aslında predictor early aldım ama bugün çıkmaz herhalde
5 gün var çıkabilirCuma günü bat olacak canım 23ü
Sen kaç gün önce yapmıştın. Aslında predictor early aldım ama bugün çıkmaz herhalde