Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Erken gebelik testi yaptım adetime 4 gün falan varken ama ilk idrarla değildi. İlk silik çizgi gördüm gibi oldu ama sonra gitti. Sabahta normal gebelik testi yaptım o negatifti

3 gün geçti heralde havalardan böyle oldu
Genelleme yaşanan durum bu ay. Bende çok çok geçse 3 gün geçerdi şimdi 4.günüm adet olsam üstümü çıkarmıştım :)) bir yinede hakkımızda güzel şeyler olsun geç olsun güç olmasın seni Mayıs topiğime beklerim belki orası iyi gelir

Erken gebelik testi yaptım adetime 4 gün falan varken ama ilk idrarla değildi. İlk silik çizgi gördüm gibi oldu ama sonra gitti. Sabahta normal gebelik testi yaptım o negatifti
Bi kan ver bence daha net Bi sonuç alırsın sonuçtan da korkma güzel haberler alırsın inşallah

Huzurlu annecim o bu ayyy gelmiyormuş demiş birde kadınlara kafayı böyle yedireyim demiş şişmemiş acımamışlar hassasiyet yoksunu olmuşlar nerden mi biliyorm çünkü benimde yok sadce şişme oldu o da azcuk

Ah hadi insallah. Doktor da Kadinlar Kulubu cikti desene Cnm insallah gonlune gore olsun her sey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…