Hih kustumAhhh canım bende çok diyorum anlamıyor yok takıldı kendini dinleme diye
EdiyorumTakip et konuyu
Erken gebelik testi yaptım adetime 4 gün falan varken ama ilk idrarla değildi. İlk silik çizgi gördüm gibi oldu ama sonra gitti. Sabahta normal gebelik testi yaptım o negatiftiYaptığın gebelik testi normal test miydi erken gebelik testi miydi peki? Herkesin farklı olabiliyor işte ya yinede ümitsizlik etme sen inşallah vardır. Kan ver bence her ihtimali düşünerek git ama kanı ver var yada yok kafan rahat olur en azından
Genelleme yaşanan durum bu ay. Bende çok çok geçse 3 gün geçerdi şimdi 4.günüm adet olsam üstümü çıkarmıştım :)) bir yinede hakkımızda güzel şeyler olsun geç olsun güç olmasın seni Mayıs topiğime beklerim3 gün geçti heralde havalardan böyle oldu
Haklisiniz ya galiba bu gun onumu acik giyince bana sis gibi geldiOlcaksın tabiki kuzum bak bu kadar takma bi rahat bıraksan kendini olacak beni örnek al kendini dinleme
Çok ama çok iyiii anlıyorum üzmedi diyen yalan söyler bir bekleyiş içindeyiz hepimizYa umudum hala var ama üzmedi diyemiyorumumarım vardır
Bi kan ver bence daha net Bi sonuç alırsın sonuçtan da korkma güzel haberler alırsın inşallahErken gebelik testi yaptım adetime 4 gün falan varken ama ilk idrarla değildi. İlk silik çizgi gördüm gibi oldu ama sonra gitti. Sabahta normal gebelik testi yaptım o negatifti
Deli kız ya hayırlısını dile kuzum rabbim tez zamanda hayırlı bir evlatla müjdelesin seni inşallah benim popm sonrada soğudu amaHih kustumbenn bebik istiyorum kaynima bebik olsun istiyorum aklimdan cikmiyo popomda soguk zaten
Bekliyorum ellerimdeBen hastalandim kizlar mayisa sutaniyorum
Adet tarihimizCahilliğimi mazur görün ama gebelik konusuna yeni giriş yapıyorum B.A.T nedir
Deli kız ya hayırlısını dile kuzum rabbim tez zamanda hayırlı bir evlatla müjdelesin seni inşallah benim popm sonrada soğudu ama
Çok teşekkür ederim Maviciğim :))))Hadi inşallah hemen tutar inşallah canımm
İnşallah kuzum inşallah rabbim büyük Herşeyin bir zamanı bir vaktı var hayırlısı olsunSaka bir yana tabiki oyle hayirli zamanda hayirli saglikli evlat versin insallah
Aynen oyleİnşallah kuzum inşallah rabbim büyük Herşeyin bir zamanı bir vaktı var hayırlısı olsun
İlk girdiğimde bende öyle dün bat diyolar acaba neyki diyordum sordum da sağolsun söylemişlerdiAdet tarihimizhepimiz böyle girişler yaptık sıkıntı yok istediğini sorabilirsin
Huzurlu annecim o bu ayyy gelmiyormuşKizlar ya bişey sorcam benim normalde reglime 10 gün kala aşırı göğüs hassasiyeti başlardı ve adet bitimine kadar devam ederdi bu ay adetime 7 gün kalmasına rağmen hiç bir değişiklik yok ne şişme ne ağrı hiç bisey. Neden olur ki bı bilgisi olan var mı acaba gebelik varda bende ters etki mi yaptı
İnşallah şu an gaza geldim sanki ☺Bi kan ver bence daha net Bi sonuç alırsın sonuçtan da korkma güzel haberler alırsın inşallah
Senide Aralık'ta bende öyle karşılayacam ellerimdeBekliyorum ellerimdeinşallah mayıs uğurlu gelir sana cannnım
Arkadaşlar çok tatlı pamuk bir doktora denk geldim ya kadını içime sokasım geldişimdi benim sonucum negatif çıktı tekrar doktor bu böyle çıktı diye üzülme dedi kendisinden örnekler sundu ne kadar istekli gördüyse dedi ki bende hastalığım 6 günüm geçti kan verdim çıkmamıştı dedi 10 gün geçince çıkmıştı dedi ya dedim evet senin 4 gün geçmiş eğer hasta olmazsan 6 gün sonra tekrar gel dedi şimdi grupcak hasta olmama duası istyorum valla nereye umut bağladım bunu kadın denemeliydi bana onun dışındaki diğer herşey normal çıktı Arsoney
Ayy bende ne duysam soramazdım sadce okurdumİlk girdiğimde bende öyle dün bat diyolar acaba neyki diyordum sordum da sağolsun söylemişlerdi