Bana da bunlardan bazılarını ve başka seyler de verdi ama henüz kullanmadim batı bekliyorum. Herhangi bir şikayetiniz var mıydı ve kullandiktan sonra mi hamilesinziDoktorum vajinada enfeksiyon olabilir her ihtimale karşı kullan ilaçları varsa temizlensin diye yazmıştı canım
Biz baştan beri hep düşünüyorduk. Erken olduğunu hiç düşünmedim canım☺ sürekli de uğraşıyoruz. Ovulasyon testleri falan da kullandık. Geçen ay da regl olunca artık duramadım doktora gittim. 2 tane yumurtan olgunlaşmış bekliyor değerlendirin dediAy bende 8 aylık evliyim bende istiyorum şuanda acaba erken mi istemeye başladım diye de düşündüm biraz ama sende 8 aylık evliyim gebelik planlıyorum diyince yakın hissettim kendimebenimde geçen ay 5 gün gecikmişti sonra oldu ama senin inşallah bebiş olduğu için olmuyordur
o zaman yapma cıkmaz cok erken.Ah kuzum benim bata 9 gün var daha
Evet senin ne zaman canımo zaman yapma cıkmaz cok erken.
Aynen benimde öyle.☺ Bir de doktor demiş ki pko var sen tedavi dışında hamile kalamazsın. 2 Ayında hamilelik haberini aldıkBir 8 aylik gelinde burdanayni ay evlendigim kuzenim 6 bucuk aylik hamile kızlar ne erkeni
Masallah allah bizede nasip etsin inşallah bebekAynen benimde öyle.☺ Bir de doktor demiş ki pko var sen tedavi dışında hamile kalamazsın. 2 Ayında hamilelik haberini aldık
Amin inşallah isteyen herkeseMasallah allah bizede nasip etsin inşallah bebek
Canım siyah beyaz yapıp baktım baksana bir sanki var mı yaa erken gebelik testi mi bu peki hemen mi çektin resminiÖglen bi test yaptim ama yok sanirimhayir madem yok gögüsuclarimda mi oynadi benle bu ay yani simdide beyaz akintim ve bel agrim var normalde adete yakin midem.bozulur afedersiniz ishal olurum o yok bata kac gün var ondanda emin degilim aon 3 aydir 26 günde bir oluyorum 10.de yumurtluOdum bu ay 12.gün yumurtlama oldu simdi 23. Gündeyim ben nezaman adet olurum ya diger aylara bakarsam 16.gün adet olmusum yum dan sonra simdi benim adetime 5 gün mü.var valla kafam karisti
Hadi inşallah olur bu ay bende umutluyum inşallah yaBiz baştan beri hep düşünüyorduk. Erken olduğunu hiç düşünmedim canım☺ sürekli de uğraşıyoruz. Ovulasyon testleri falan da kullandık. Geçen ay da regl olunca artık duramadım doktora gittim. 2 tane yumurtan olgunlaşmış bekliyor değerlendirin dedio yüzden çok umutlandım. Regl dönemimde düzenlidir hiç gecikmez. Bir de bir kaç gün önceden illa belli eder olacağını. Şimdi de ne yapsam bilemiyorum. Gebelk testlerinde bir şey görmeyince de kan vermek de istemiyorum hayal kırıklığı yaşamayım diye
İnşallah ❤Hadi inşallah olur bu ay bende umutluyum inşallah ya
Nasıl yani canım senin daha vardı galiba bataGoguslerim sisti adet olcam galiba
Bunu nasil yapiyosunuz yaa bendekinde böyle yok telefon güzel cekmiyo birde benim yada isik mi ne yok kuzum normal test bu yani ovulasyonla gelen testler var ya ondan erken yapmadim elimde bundan cok var öylesine bi yaptim öglen hemdb cektim yani bi 5 10 dakikasi vardir bununCanım siyah beyaz yapıp baktım baksana bir sanki var mı yaa erken gebelik testi mi bu peki hemen mi çektin resmini
Kız varya sen çok stres yapıyorsun kendine daha bata var bu kadar erken belirti olmaz canım yapma bunu kendine inan hiçbir sorun olmazsa bile gebe kalamazsın sonra bata beş gün kala felan düşünebilirsin belki belirti diye ama kendini bu kadar dinleme canım bak seni düşündüğümden diyorum sakın yanlış anlama şu an hamilelik belirtisi için de erken, adet belirtisi içinde sıkma canını başka şeyler le uğraş vakit geçirmeye çalış bata kadar tamam mı kuzumGoguslerim sisti adet olcam galiba
ben şuan reglim canım, mayısta tüp bebek olacak :)Evet senin ne zaman canım
Ikinci bi cizgi görünüyo ama daha öncede göründü ya koyulasmasi gerekmezmiydi bu testi de ilk kez yapiyorum ya simdi güvenilirligini bilemiyorimkiCanım siyah beyaz yapıp baktım baksana bir sanki var mı yaa erken gebelik testi mi bu peki hemen mi çektin resmini
Duzensiz adet sebbiyle ilac kullaniyodum bu ay erkenmmi olucam acaba diye dusunuyorum ben cok sismisNasıl yani canım senin daha vardı galiba bata
Hadi inşallah hemen tutar inşallah canımmben şuan reglim canım, mayısta tüp bebek olacak :)
Ama gebeliktede çok şişiyormuş kuzum öyle düşünme kötü düşünce kötüyü getirirDuzensiz adet sebbiyle ilac kullaniyodum bu ay erkenmmi olucam acaba diye dusunuyorum ben cok sismis
Haha ay ne biliyim ya işte insan düşünüyorBir 8 aylik gelinde burdanayni ay evlendigim kuzenim 6 bucuk aylik hamile kızlar ne erkeni