Ama ben sanki çizgi görüyorum oradaÖglen bi test yaptim ama yok sanirimhayir madem yok gögüsuclarimda mi oynadi benle bu ay yani simdide beyaz akintim ve bel agrim var normalde adete yakin midem.bozulur afedersiniz ishal olurum o yok bata kac gün var ondanda emin degilim aon 3 aydir 26 günde bir oluyorum 10.de yumurtluOdum bu ay 12.gün yumurtlama oldu simdi 23. Gündeyim ben nezaman adet olurum ya diger aylara bakarsam 16.gün adet olmusum yum dan sonra simdi benim adetime 5 gün mü.var valla kafam karisti
Etimesgutta oturuyorum bendeKeçiören canım sen
Test yapmicam diyorummmm su nefsime engel olamiyorummmmm bennn amaaAysunum napyorsun kuzum sen yaekmek yer gibi testleri harcadın bugün adet günün mü? Görmedim pek ben ama
Ahhhh ahhhh insalllahhhh kuzummm insallahh habire böyle cikiyo test iste su adet günümü kestirsem bi anlicam da kafami karistirdi iyice su yumurtlama.isiAma ben sanki çizgi görüyorum oradahadi inşallah
Hangi gün yumurtladın, ayın kaçındaa?Ahhhh ahhhh insalllahhhh kuzummm insallahh habire böyle cikiyo test iste su adet günümü kestirsem bi anlicam da kafami karistirdi iyice su yumurtlama.isi
Benim Nisan 4 ü 5i yumurtlama olmus 5 geceside test siliklesmisti kuzumHangi gün yumurtladın, ayın kaçındaa?
18-19-20 Nisan bat olma ihtimali var.Benim Nisan 4 ü 5i yumurtlama olmus 5 geceside test siliklesmisti kuzum
Hayir olmicani bile bile test yapmak nedennn bak hem yapiyorum hemde yok Aysun bosuna yapiyosun diyorum18-19-20 Nisan bat olma ihtimali var.
Test yapmicam diyorummmm su nefsime engel olamiyorummmmm bennn amaaaz kaldi testim daha yapmicam bak söz aslinda yapip hepsini bitirsemmiki böylelikle yapmam daha hahah ben nezaman adet olcagimi bilmiyorumki vallahi simdi bak anlatayim 10.yumurtlarken 26.gün adet oldum 3 ay boyunca simdi 12.günyumurtladim bil.bakim nezaman olcam adet cünkü ben bilmiyom normal takvime göre 18 i ama bana göre kac acaba
Hahah anladim anladimBunun hesabını şöyle yapacaksın canım şimdi 26 günde bir adet görüyorsun iyice dinle bir daha anlatmam dermişim10.gün yumurtladın yumurtlamadan 16 gün sonra adet gördün ya yine 12.gün üstüne 14 sayarsak =26 yapar. Bu durumda say yumrtlama üstüne 14 gün hangi güne denk geliyor. Takvim neden farklı olmuş ki?
Bu arada takvim 18 gün sonra anladım pardon canım. İşte say takvimde 18 Nisana mı denk geliyorBunun hesabını şöyle yapacaksın canım şimdi 26 günde bir adet görüyorsun iyice dinle bir daha anlatmam dermişim10.gün yumurtladın yumurtlamadan 16 gün sonra adet gördün ya yine 12.gün üstüne 14 sayarsak =26 yapar. Bu durumda say yumrtlama üstüne 14 gün hangi güne denk geliyor. Takvim neden farklı olmuş ki?
Hahahha dur sayiyom bu is Himmet aganin para sayma isine döndüBu arada takvim 18 gün sonra anladım pardon canım. İşte say takvimde 18 Nisana mı denk geliyor
Annemler orda süvaride bende oturdum ordaEtimesgutta oturuyorum bende
Kızlar yazan okuyan yazamayan herkesten bu mübarek günde Allah razı olsun regl 3 gün var 95 çıktı sonucum pazartesi tekrar kan vericem inşallah hayırla devam eder Allah hepinize en hayırlısıyla bir an önce hamile kalmayı hayırlı sağlıklı hamilelik geçirip evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah bugün biraz fazla yürüdüm heralde alışık değilim evdeyiz malum virüsten kasıklarım sancıyor pek bakamadım yazdıklarınıza haberiniz olsun inşallah kötü birşey olmaz hepiniz herzaman dualarımdasınız beni de dualarınızdan mahrum etmeyin hepinizi çok öpüyorum
Ya inşallah canım ya. Bugün iyice çöktüm insan 24 saat esner miHaydi ipti haydiiiiiii bekliyozzz haydiii patlat haberi inş
Kuzu çok şükür tebrik ederim. Allah tamamina erdirsinKızlar yazan okuyan yazamayan herkesten bu mübarek günde Allah razı olsun regl 3 gün var 95 çıktı sonucum pazartesi tekrar kan vericem inşallah hayırla devam eder Allah hepinize en hayırlısıyla bir an önce hamile kalmayı hayırlı sağlıklı hamilelik geçirip evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah bugün biraz fazla yürüdüm heralde alışık değilim evdeyiz malum virüsten kasıklarım sancıyor pek bakamadım yazdıklarınıza haberiniz olsun inşallah kötü birşey olmaz hepiniz herzaman dualarımdasınız beni de dualarınızdan mahrum etmeyin hepinizi çok öpüyorum
Adet gününü kaç gün adet gördüğünü söyler misin.?daha kolay olacak. Birde o flo burada duydum çok anlayamadım ya hep farklı günlerde yumurtlatıyor sanki çözemedim onuHahah anladim anladim26 sini beklicem mi yaniii aman yaa bu ne karisik is su millet tak diye nasil hesapsiz kitapsiz hallediyo Allahim nolur bizede o kolayligi ver takvim su Flo varya onu kullaniyorum iste 10.günü baz almis yumurtlama ama ben 11.12.gün gördüm piki bakalim bu ay ne zaman gelecek
Gözün aydın sağlıkla gelsin inş canımKızlar yazan okuyan yazamayan herkesten bu mübarek günde Allah razı olsun regl 3 gün var 95 çıktı sonucum pazartesi tekrar kan vericem inşallah hayırla devam eder Allah hepinize en hayırlısıyla bir an önce hamile kalmayı hayırlı sağlıklı hamilelik geçirip evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah bugün biraz fazla yürüdüm heralde alışık değilim evdeyiz malum virüsten kasıklarım sancıyor pek bakamadım yazdıklarınıza haberiniz olsun inşallah kötü birşey olmaz hepiniz herzaman dualarımdasınız beni de dualarınızdan mahrum etmeyin hepinizi çok öpüyorum