Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ama ben sanki çizgi görüyorum orada hadi inşallah

Aysunum napyorsun kuzum sen ya ekmek yer gibi testleri harcadın bugün adet günün mü? Görmedim pek ben ama
Test yapmicam diyorummmm su nefsime engel olamiyorummmmm bennn amaa az kaldi testim daha yapmicam bak söz aslinda yapip hepsini bitirsemmiki böylelikle yapmam daha hahah ben nezaman adet olcagimi bilmiyorumki vallahi simdi bak anlatayim 10.yumurtlarken 26.gün adet oldum 3 ay boyunca simdi 12.günyumurtladim bil.bakim nezaman olcam adet cünkü ben bilmiyom normal takvime göre 18 i ama bana göre kac acaba

Kızlar yazan okuyan yazamayan herkesten bu mübarek günde Allah razı olsun regl 3 gün var 95 çıktı sonucum pazartesi tekrar kan vericem inşallah hayırla devam eder Allah hepinize en hayırlısıyla bir an önce hamile kalmayı hayırlı sağlıklı hamilelik geçirip evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah bugün biraz fazla yürüdüm heralde alışık değilim evdeyiz malum virüsten kasıklarım sancıyor pek bakamadım yazdıklarınıza haberiniz olsun inşallah kötü birşey olmaz hepiniz herzaman dualarımdasınız beni de dualarınızdan mahrum etmeyin hepinizi çok öpüyorum

Bunun hesabını şöyle yapacaksın canım şimdi 26 günde bir adet görüyorsun iyice dinle bir daha anlatmam dermişim 10.gün yumurtladın yumurtlamadan 16 gün sonra adet gördün ya yine 12.gün üstüne 14 sayarsak =26 yapar. Bu durumda say yumrtlama üstüne 14 gün hangi güne denk geliyor. Takvim neden farklı olmuş ki?

Hahah anladim anladim26 sini beklicem mi yaniii aman yaa bu ne karisik is su millet tak diye nasil hesapsiz kitapsiz hallediyo Allahim nolur bizede o kolayligi ver takvim su Flo varya onu kullaniyorum iste 10.günü baz almis yumurtlama ama ben 11.12.gün gördüm piki bakalim bu ay ne zaman gelecek

Bu arada takvim 18 gün sonra anladım pardon canım. İşte say takvimde 18 Nisana mı denk geliyor

Goun aydin canim cok secindim Allah tamamina erdirsin insallah

Haydi ipti haydiiiiiii bekliyozzz haydiii patlat haberi inş
Ya inşallah canım ya. Bugün iyice çöktüm insan 24 saat esner mi predictorlerim geldi bekleyebilirsem çarşambaya kadar beklicem

Aksam 22 30da yatıyorum sahurda su içip namaz kılıp yatıyorum tekrar. Sabah 7.30da kızın kalk duduguyle kalkıyorum öğlen 1 saat kıza tv açıp uyuyorum ve hala esniyorum
İlkinde de is yerinde uyuyakaliyordum

Akıntım var baya beyaz. Dışarı çıkarken günlük ped takıyorum 2 gündür.

Bir de kasık batması.

Bakalım inşallah bunlar psikolojik değildir.

Çok uykum vaaaar

Kuzu çok şükür tebrik ederim. Allah tamamina erdirsin

Hususi dua istiyorum adım Ezgi

Adet gününü kaç gün adet gördüğünü söyler misin.?daha kolay olacak. Birde o flo burada duydum çok anlayamadım ya hep farklı günlerde yumurtlatıyor sanki çözemedim onu ben takvimim var onu kullaniyorum iki tane uygulama var bende biriyle işin içinden çıkamıyorum

Gözün aydın sağlıkla gelsin inş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…