Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız varya sen çok stres yapıyorsun kendine daha bata var bu kadar erken belirti olmaz canım yapma bunu kendine inan hiçbir sorun olmazsa bile gebe kalamazsın sonra bata beş gün kala felan düşünebilirsin belki belirti diye ama kendini bu kadar dinleme canım bak seni düşündüğümden diyorum sakın yanlış anlama şu an hamilelik belirtisi için de erken, adet belirtisi içinde sıkma canını başka şeyler le uğraş vakit geçirmeye çalış bata kadar tamam mı kuzum
adetim duzensiz diye bubay agnucaston kullaniyordum erken adet olcak olabilirim o sebeple stres yapiyorum maalesef

Bunu nasil yapiyosunuz yaa bendekinde böyle yok telefon güzel cekmiyo birde benim yada isik mi ne yok kuzum normal test bu yani ovulasyonla gelen testler var ya ondan erken yapmadim elimde bundan cok var öylesine bi yaptim öglen hemdb cektim yani bi 5 10 dakikasi vardir bunun
Telefonun kendi ayarlarında var kuzum erken yapmışsın belki ondan tam çıkmıştır

Biz baştan beri hep düşünüyorduk. Erken olduğunu hiç düşünmedim canım☺ sürekli de uğraşıyoruz. Ovulasyon testleri falan da kullandık. Geçen ay da regl olunca artık duramadım doktora gittim. 2 tane yumurtan olgunlaşmış bekliyor değerlendirin dedi🙈 o yüzden çok umutlandım. Regl dönemimde düzenlidir hiç gecikmez. Bir de bir kaç gün önceden illa belli eder olacağını. Şimdi de ne yapsam bilemiyorum. Gebelk testlerinde bir şey görmeyince de kan vermek de istemiyorum hayal kırıklığı yaşamayım diye🤔
Yaptığın gebelik testi normal test miydi erken gebelik testi miydi peki? Herkesin farklı olabiliyor işte ya yinede ümitsizlik etme sen inşallah vardır. Kan ver bence her ihtimali düşünerek git ama kanı ver var yada yok kafan rahat olur en azından ☺️

adetim duzensiz diye bubay agnucaston kullaniyordum erken adet olcak olabilirim o sebeple stres yapiyorum maalesef
Yok kuzum ya erken olmazsın yeni yumurtladın döllenme olsa bile şu an hala tüplerde daha rahime bile ulaşmadı bebek canım iyi düşün iyi olsun kuzum

Kız varya sen çok stres yapıyorsun kendine daha bata var bu kadar erken belirti olmaz canım yapma bunu kendine inan hiçbir sorun olmazsa bile gebe kalamazsın sonra bata beş gün kala felan düşünebilirsin belki belirti diye ama kendini bu kadar dinleme canım bak seni düşündüğümden diyorum sakın yanlış anlama şu an hamilelik belirtisi için de erken, adet belirtisi içinde sıkma canını başka şeyler le uğraş vakit geçirmeye çalış bata kadar tamam mı kuzum
Ahhh canım bende çok diyorum anlamıyor yok takıldı kendini dinleme diye

X