Çok açıktım bugün pasta çokk güzelmiş eminim tadi da öyledir canım çekti 20 nisan doğum günüm o zaman ayrı pasta isterimSenide Aralık'ta bende öyle karşılayacam ellerimde
Burda olsan tutar kolundan ben götürürüm hemen seniİnşallah şu an gaza geldim sanki ☺
Ah hadi insallah. Doktor da Kadinlar Kulubu cikti deseneCnm insallah gonlune gore olsun her sey.
Siz nerde yaşıyosunuz öyle diyince merak ettim :)Burda olsan tutar kolundan ben götürürüm hemen seni
Valla böyle böyle delirmezsek iyi..Huzurlu annecim o bu ayyy gelmiyormuşdemiş birde kadınlara kafayı böyle yedireyim demiş şişmemiş acımamışlar hassasiyet yoksunu olmuşlar nerden mi biliyorm çünkü benimde yok sadce şişme oldu o da azcuk
Buda baska görünüsü
Valla böyle böyle delirmezsek iyi..belki bizim gebelik belirtileri bı değişiklik yapmak istemiştir olamazmi
İzmirdeyim ben sen nerdesinSiz nerde yaşıyosunuz öyle diyince merak ettim :)
Ankarada yaşıyorum bendeİzmirdeyim ben sen nerdesin
ayrıca siz demene hiç ama hiç gerek yok samimiyeti severim
Hadi koş koş boş bu boş durup düşünme iş yap cankmHaklisiniz ya galiba bu gun onumu acik giyince bana sis gibi geldiben gidiyimde kendimi mutfaga ve temizligw sarayim
Yaparım tabiii sana özel ppasta yapacam bende gelecem senin topiğe bırakırmıyım seniÇok açıktım bugün pasta çokk güzelmiş eminim tadi da öyledir canım çekti 20 nisan doğum günüm o zaman ayrı pasta isterimbekle zaten hamiş olmasamda uğrarım oraya. Sen de mayısa gel
Bende ankaradayım canımAnkarada yaşıyorum bende
YaaaAnkarada yaşıyorum bende
Öyle mi neresindeBende ankaradayım canım
Hahaha 8 tane varmış ben şimdi zor saydım
Bende evlenince buraya geldim. Aksaraylıyım normaldeYaaabende ankaralıyım ama evlenince mecburen İzmire geldim
Hahaha 8 tane varmış ben şimdi zor saydımhesabı açarken basmışım durmuşum
Keçiören canım senÖyle mi neresinde