adetim duzensiz diye bubay agnucaston kullaniyordum erken adet olcak olabilirim o sebeple stres yapiyorum maalesefKız varya sen çok stres yapıyorsun kendine daha bata var bu kadar erken belirti olmaz canım yapma bunu kendine inan hiçbir sorun olmazsa bile gebe kalamazsın sonra bata beş gün kala felan düşünebilirsin belki belirti diye ama kendini bu kadar dinleme canım bak seni düşündüğümden diyorum sakın yanlış anlama şu an hamilelik belirtisi için de erken, adet belirtisi içinde sıkma canını başka şeyler le uğraş vakit geçirmeye çalış bata kadar tamam mı kuzum
Gebelik belirtisi icin erken ama hayirlisi olsunAma gebeliktede çok şişiyormuş kuzum öyle düşünme kötü düşünce kötüyü getirir
Yumurtlamanın üzerinden kaç gün geçtiGebelik belirtisi icin erken ama hayirlisi olsun
Telefonun kendi ayarlarında var kuzum erken yapmışsın belki ondan tam çıkmıştırBunu nasil yapiyosunuz yaa bendekinde böyle yok telefon güzel cekmiyo birde benim yada isik mi ne yok kuzum normal test bu yani ovulasyonla gelen testler var ya ondan erken yapmadim elimde bundan cok var öylesine bi yaptim öglen hemdb cektim yani bi 5 10 dakikasi vardir bunun
5 gun gectiYumurtlamanın üzerinden kaç gün geçti
Yaptığın gebelik testi normal test miydi erken gebelik testi miydi peki? Herkesin farklı olabiliyor işte ya yinede ümitsizlik etme sen inşallah vardır. Kan ver bence her ihtimali düşünerek git ama kanı ver var yada yok kafan rahat olur en azındanBiz baştan beri hep düşünüyorduk. Erken olduğunu hiç düşünmedim canım☺ sürekli de uğraşıyoruz. Ovulasyon testleri falan da kullandık. Geçen ay da regl olunca artık duramadım doktora gittim. 2 tane yumurtan olgunlaşmış bekliyor değerlendirin dedio yüzden çok umutlandım. Regl dönemimde düzenlidir hiç gecikmez. Bir de bir kaç gün önceden illa belli eder olacağını. Şimdi de ne yapsam bilemiyorum. Gebelk testlerinde bir şey görmeyince de kan vermek de istemiyorum hayal kırıklığı yaşamayım diye
Anladım canım hayırdır inşallah öyle düşünelim5 gun gecti
Yok kuzum ya erken olmazsın yeni yumurtladın döllenme olsa bile şu an hala tüplerde daha rahime bile ulaşmadı bebek canım iyi düşün iyi olsun kuzumadetim duzensiz diye bubay agnucaston kullaniyordum erken adet olcak olabilirim o sebeple stres yapiyorum maalesef
Allah'ım bu kız kaçık yaawwwBir 8 aylik gelinde burdanayni ay evlendigim kuzenim 6 bucuk aylik hamile kızlar ne erkeni
Cok sagol insallahYok kuzum ya erken olmazsın yeni yumurtladın döllenme olsa bile şu an hala tüplerde daha rahime bile ulaşmadı bebek canım iyi düşün iyi olsun kuzum
Allah'ım bu kız kaçık yaawww
Haydi ipti haydiiiiiii bekliyozzz haydiii patlat haberi inşÇok fazla aşırı heyecanlı ya; ben ilk hamileligimde yaşadığım belirtileri yaşıyorum inşallah psikolojik değildir
Yaww çen hem anne olup hemde oruçmu tutuyon heeeGulme guldurme açım zaten gulemiyom
Anne oluyum sen dua et deYaww çen hem anne olup hemde oruçmu tutuyon heee
Ya kuzum neler yaşıyorsun azıcık anlat bizde bakalım kendimize haydiÇok fazla aşırı heyecanlı ya; ben ilk hamileligimde yaşadığım belirtileri yaşıyorum inşallah psikolojik değildir
Bekliyoz bombayi koyHaydi ipti haydiiiiiii bekliyozzz haydiii patlat haberi inş
Ahhh canım bende çok diyorum anlamıyor yok takıldı kendini dinleme diyeKız varya sen çok stres yapıyorsun kendine daha bata var bu kadar erken belirti olmaz canım yapma bunu kendine inan hiçbir sorun olmazsa bile gebe kalamazsın sonra bata beş gün kala felan düşünebilirsin belki belirti diye ama kendini bu kadar dinleme canım bak seni düşündüğümden diyorum sakın yanlış anlama şu an hamilelik belirtisi için de erken, adet belirtisi içinde sıkma canını başka şeyler le uğraş vakit geçirmeye çalış bata kadar tamam mı kuzum
Takip et konuyuYa ben uygulamadan çıkınca bildirim gelmiyor banaasürekli girip bakmam gerekiyor
Olcaksın tabiki kuzum bak bu kadar takma bi rahat bıraksan kendini olacak beni örnek al kendini dinlemeAnne oluyum sen dua et de