İnşallah canım inşallah rabbim büyük dua edelim bol bol şu mubarek günlerde sen o doktoruda bırakma yine valla iyi doktormuş sağolsunProgesteron bakmadı
Kalın görünüyor inşallah olmayacaksın dedi sen günün geçerse gel dedi. Bende biz aşılama düşüyoruz dedim birde bu başka doktordu kendi doktorumun adını söyledim hangi aşamada olduğumuzu filan sordu. Olursan gel hemen başlasın doktorun dedi bir sürü şey ayy şuan ya hemen olayım ya da hiç olmayayım
Evet çok önemli bazen çpk ağlayıp döndüğüm oldu mesela belki adette olurum ama demedi ki olursun git bazısı çok kötü tavırlıOh oh oh hadi bakalım hala umut var demek ki doktor o kadar önemli ki Allah im inşallah hasta olmazsın bere inşallah bebiş yüzünden olmamış olursun
Evet canimCanım anestezi li mi çektireceksin
Kan vermelisin canm insalah bebisin seninledirArkadaşlar merhaba. 8 aylık evliyim. Bende gebelik planlıyorum. Baştan beri hiç korunmadık. Yaklaşık 3 hafta önce doktora gittim. Muayenem, kan sonuçlarım falan normal çıktı. Şu an adetimin 3. Günü falan olması gerekiyor. Normalde hep aynı zamanda olur hiç değişmez. Henüz olmadı. Herhangi bir âdet belirtisi de yok. Ara ara kasıklarıma giren ağrılar bide 2 gündür sabahları hafif mide bulantısı oluyor. Gebelik testi yaptım negatif çıktı. Sizce ne yapmalıyım?
Tamm soyluycemSana gülşenin bir şarkısını hediye ediyorm yatcaz kalkcaz hop evdesinbana çıkınca öyle diyeceksin
İnşallah ya. Çalıştığım için şu an gidemiyorum. Zaten 10.30'a kadar kan alıyormuş asm'ler. Acil de bakıyolar mı devlet hastanelerinde bilginiz var mıK
Kan vermelisin canm insalah bebisin seninledir
İnşallah ya. Çalıştığım için şu an gidemiyorum. Zaten 10.30'a kadar kan alıyormuş asm'ler. Acil de bakıyolar mı devlet hastanelerindbilgibaakiyorlae rl mı
İyi misin canım geçti mi anı hareketler yapma bebiş olabilirAz once spor yaparken sag akrin boslugum cok agrimaya baslsdi yataktan kalkamiyorum neden olabilir cok siddetli agriyo
Evet yatina gecti sanieim cok zorladim kendimi ac karna sagol canim insalah vardirİyi misin canım geçti mi anı hareketler yapma bebiş olabilir
Evet bakiyorlar agrim var sancim var gunum gecti gebelik suphem var de kan aliyolar
Çok fazla aşırı heyecanlı ya; ben ilk hamileligimde yaşadığım belirtileri yaşıyorum inşallah psikolojik değildir4 gün kala çıkar canım hayırlısı.. bugün yapma mukayet ol kendineay çok heyecanlı değil mi ya
1 saatde cikar hastaneelr cabuk cikariyo sonucuHafta sonu olsa yine 1 saatte çıkar mı yoksa pazartesiye mi çıkar aceba
Ben göremedim malesef birkaç gün sonra yapsanız tam sonuç çıkar benceKizlar acil yardim ikinci cizgiyi goren var mi ? Bat 22 nisan
Ben gördüm kan verdiniz miKızlar bakar misiniz bur şey var mı eşimle asiri silik bir şey görüyoruz siz görüyor musunuz bat a 6 gün var
Yaa öyle mi çok teşekkür ederim. Allah razı olsun1 saatde cikar hastaneelr cabuk cikariyo sonucu
Diğer kendi doktorum da öyleydi. bu da öyleydi adı arzuydu bununİnşallah canım inşallah rabbim büyük dua edelim bol bol şu mubarek günlerde sen o doktoruda bırakma yine valla iyi doktormuş sağolsun