Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çoook teşekkür ederim düşüncenizleriniz duanız için Rabbim hepimize daim etsin inşallah ya burası bizlerin kimseye anlatamadığı şeyleri paylaştığı yer ne kadar destek olursak o kadar iyi

O zaman çok iyi kuzum korkma çok rahat geçiyor bende Ekim ayında çektirmiştim birkaç gün lekelenme oldu bide işlem sonrası hafif sancı oldu o kadar kuzum için rahat olsun yani en azından öğrenirsin bir sorun olup olmadığını

Kızlar emriyo transferimin sekizinci günü .dün Beta yaptım 10.7 çıktı.çok kasık ve bel ağrım var.nedir sizce
Sekizinci gün çok erken test yaptırmışsın ama değer o güne göre iyi, bebeğin seninle hayırlı olsun :)) 2 - 4 gün sonra ye kan ver ama.

Hayır normal benimkisi daha önce bir düşugum var inşallah bu sefer sağlıkla alırım kucağım

Tamm soyluycem narkozun etkisi nekadr suruyo acaba islemin ortasinda uyanmam dimikafamda deli sorular
Narkoz bana işler mi bende çok sürmedi. Anlatıyorum ilk yatış verdiler tabi gidiyorsun eve sonra sabah erken gel diyorlar ben araştırmada oldum. Sonra bekledim biraz sırayla alıyorlar tabi ki kimileri çatır çatır doğurup dönüyor ameliyathaneden onları film gibi seyrettim sonra dedileer Gülsade hanım sıra sizde aldılar ameliyathaneye tabi seni oyalıyorlar ilaç ne zaman verildi seni hangi ara uyuttular çektiler ruhun duymuyor. Bir bakmışsın odadasın. Biraz sayıkladım o kadar

Öglen bi test yaptim ama yok sanirim hayir madem yok gögüsuclarimda mi oynadi benle bu ay yani simdide beyaz akintim ve bel agrim var normalde adete yakin midem.bozulur afedersiniz ishal olurum o yok bata kac gün var ondanda emin degilim aon 3 aydir 26 günde bir oluyorum 10.de yumurtluOdum bu ay 12.gün yumurtlama oldu simdi 23. Gündeyim ben nezaman adet olurum ya diger aylara bakarsam 16.gün adet olmusum yum dan sonra simdi benim adetime 5 gün mü.var valla kafam karisti

Eklentiler

• 20210416_124724.jpg
    27,7 KB · Görüntüleme: 48
Kizlar bide bu normal test erken degil innovitanin yanlis testlemi yapiyorum ben erken testlemo yapmam lazim acaba

Ay bende 8 aylık evliyim bende istiyorum şuanda acaba erken mi istemeye başladım diye de düşündüm biraz ama sende 8 aylık evliyim gebelik planlıyorum diyince yakın hissettim kendime benimde geçen ay 5 gün gecikmişti sonra oldu ama senin inşallah bebiş olduğu için olmuyordur

Bir 8 aylik gelinde burdan ayni ay evlendigim kuzenim 6 bucuk aylik hamile kızlar ne erkeni

19 Nisanda olursun canım... birkaç gün oynayabilir ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…