Arzular seni çekiyor götürecem seni aralığa az kaldı sende topla bavulunuDiğer kendi doktorum da öyleydi. bu da öyleydi adı arzuydu bununbana herşey seni hatırlıyor
Çoook teşekkür ederim düşüncenizleriniz duanız için Rabbim hepimize daim etsin inşallah ya burası bizlerin kimseye anlatamadığı şeyleri paylaştığı yer ne kadar destek olursak o kadar iyiYusra-61 canım hakkında hayırlısı olsun inşallah vardır bebişin seninledir burda takip ediyorum herkese yardımcı oluyorsun kalbinin güzelliğiyle rabbim istediğini tez zamanda sağlıcakla versin inşallah
Sorma senin gibi illa hamiş çıkartma derdindeydiArzular seni çekiyor götürecem seni aralığa az kaldı sende topla bavulunu
O zaman çok iyi kuzum korkma çok rahat geçiyor bende Ekim ayında çektirmiştim birkaç gün lekelenme oldu bide işlem sonrası hafif sancı oldu o kadar kuzum için rahat olsun yani en azından öğrenirsin bir sorun olup olmadığınıEvet canim
İnş canım inş canı gönülden istiyorum gerçekten rabbim hepinize nasip etsin inşallahSorma senin gibi illa hamiş çıkartma derdindeydi
Sekizinci gün çok erken test yaptırmışsın ama değer o güne göre iyi, bebeğin seninle hayırlı olsun :)) 2 - 4 gün sonra ye kan ver ama.Kızlar emriyo transferimin sekizinci günü .dün Beta yaptım 10.7 çıktı.çok kasık ve bel ağrım var.nedir sizce
Anladım kuzum çatlama ağrısıdır belki o zamanSekizinci gün çok erken test yaptırmışsın ama değer o güne göre iyi, bebeğin seninle hayırlı olsun :)) 2 - 4 gün sonra ye kan ver ama.aminnn.sağol...ağrılarım normal mi kasık ve bel çok ağrıyor
Hayır normal benimkisi daha önce bir düşugum var inşallah bu sefer sağlıkla alırım kucağım
Narkoz bana işler miTamm soyluycemnarkozun etkisi nekadr suruyo acaba islemin ortasinda uyanmam dimi kafamda deli sorular
Yap yap hadi bekiyoruz :)))Biliyor musun söz verdim kendime geçmeden yapmayacağım diye ama gördükçe gaza gekiyjrun ve erken gebelik testi yapicam diye gelip gidiyor benimde aklımda
Ay bende 8 aylık evliyim bende istiyorum şuanda acaba erken mi istemeye başladım diye de düşündüm biraz ama sende 8 aylık evliyim gebelik planlıyorum diyince yakın hissettim kendimeArkadaşlar merhaba. 8 aylık evliyim. Bende gebelik planlıyorum. Baştan beri hiç korunmadık. Yaklaşık 3 hafta önce doktora gittim. Muayenem, kan sonuçlarım falan normal çıktı. Şu an adetimin 3. Günü falan olması gerekiyor. Normalde hep aynı zamanda olur hiç değişmez. Henüz olmadı. Herhangi bir âdet belirtisi de yok. Ara ara kasıklarıma giren ağrılar bide 2 gündür sabahları hafif mide bulantısı oluyor. Gebelik testi yaptım negatif çıktı. Sizce ne yapmalıyım?
Bir 8 aylik gelinde burdanAy bende 8 aylık evliyim bende istiyorum şuanda acaba erken mi istemeye başladım diye de düşündüm biraz ama sende 8 aylık evliyim gebelik planlıyorum diyince yakın hissettim kendimebenimde geçen ay 5 gün gecikmişti sonra oldu ama senin inşallah bebiş olduğu için olmuyordur
4 nisanda yumurtlama oldi canım erken yumurtlama oldu o yüzden daha çok yeni adetime varAminn insallah :) Nasill bat 22 nisan yazıyor tabloda ama seninn ??
Doktorum vajinada enfeksiyon olabilir her ihtimale karşı kullan ilaçları varsa temizlensin diye yazmıştı canımNe için kullanmıştıniz bu antibiyotikleri
19 Nisanda olursun canım... birkaç gün oynayabilir ama.Öglen bi test yaptim ama yok sanirimhayir madem yok gögüsuclarimda mi oynadi benle bu ay yani simdide beyaz akintim ve bel agrim var normalde adete yakin midem.bozulur afedersiniz ishal olurum o yok bata kac gün var ondanda emin degilim aon 3 aydir 26 günde bir oluyorum 10.de yumurtluOdum bu ay 12.gün yumurtlama oldu simdi 23. Gündeyim ben nezaman adet olurum ya diger aylara bakarsam 16.gün adet olmusum yum dan sonra simdi benim adetime 5 gün mü.var valla kafam karisti
Ah kuzum benim bata 9 gün var dahaYap yap hadi bekiyoruz :)))