- 25 Mart 2021
- 533
- 1.057
Ama snein bat 22.23 değil miydi yaaaCok heveslendim sabahi zor etmisdim. Ama kismet degilmis demek . Bakalim obur ay sil basdan denicez. Bu ay umudum kalmadi ya . Cok belirtim vardi oysa ki
21-22 nisan canimAma snein bat 22.23 değil miydi yaaa
Çoğu kişinin 6 gün önce çıkmaz hatta adet günü bile çıkmaz bazen senin negatifi görmen normal kuzum bak bekle hemen bir daha ki aya demeCok heveslendim sabahi zor etmisdim. Ama kismet degilmis demek . Bakalim obur ay sil basdan denicez. Bu ay umudum kalmadi ya . Cok belirtim vardi oysa ki
Yusra-61 canım haber var mı var de bizlere negatif ciksada pozitife dönebiliyor demek kiii diye umut verrr çıktı mı kan sonucun
Ay sorma bendede öyle bende zeytinden tiksindim ama bu ilk idrar isini ben yapamiyorum yaa sabah 7 ye kadar wc ye gidiyorum simdi saat 12.30 burda belki 4. 5. Idrarim benim test negatif cikti o idrarla ne zaman yapcam ben sahurdami ? Naisl tutcamÜmitler hep o yönde her sabah bir heyecan panikle tuvalette alıyorum soluğubenim de meme ağrısı hala devam ve sabahları ben de kesinlikle kurt gibi açım.
Benim adetlerim her türlü belirtiyle geldiğinden hiç karşılaştırma yapamıyorum gerçibir tek yumurtadan bir kere tiksindim başka bir şey yaşamadım farklı. Ha bir de dün akşam burda okuyup popoma dokundum sıcacığım arkadaşlar bu da enteresan
Hakkında hayırlısı olsun inşallah hayırlı şekilde rabbim gönlündekini versiinm bayramı erken getirirsin inşallah amiinnArkadaşlar çok tatlı pamuk bir doktora denk geldim ya kadını içime sokasım geldişimdi benim sonucum negatif çıktı tekrar doktor bu böyle çıktı diye üzülme dedi kendisinden örnekler sundu ne kadar istekli gördüyse dedi ki bende hastalığım 6 günüm geçti kan verdim çıkmamıştı dedi 10 gün geçince çıkmıştı dedi ya dedim evet senin 4 gün geçmiş eğer hasta olmazsan 6 gün sonra tekrar gel dedi şimdi grupcak hasta olmama duası istyorum valla nereye umut bağladım bunu kadın denemeliydi bana onun dışındaki diğer herşey normal çıktı Arsoney
Oh oh oh hadi bakalım hala umut var demek ki doktor o kadar önemli ki Allah im inşallah hasta olmazsın bere inşallah bebiş yüzünden olmamış olursunArkadaşlar çok tatlı pamuk bir doktora denk geldim ya kadını içime sokasım geldişimdi benim sonucum negatif çıktı tekrar doktor bu böyle çıktı diye üzülme dedi kendisinden örnekler sundu ne kadar istekli gördüyse dedi ki bende hastalığım 6 günüm geçti kan verdim çıkmamıştı dedi 10 gün geçince çıkmıştı dedi ya dedim evet senin 4 gün geçmiş eğer hasta olmazsan 6 gün sonra tekrar gel dedi şimdi grupcak hasta olmama duası istyorum valla nereye umut bağladım bunu kadın denemeliydi bana onun dışındaki diğer herşey normal çıktı Arsoney
Anam bebş olsunda tek 6 gün daha bekle kuzum inşallah bebişim seninle ben inanıyorum alt bakınca duvara ne dedi peki bide progestoron bakaydı ne vardıArkadaşlar çok tatlı pamuk bir doktora denk geldim ya kadını içime sokasım geldişimdi benim sonucum negatif çıktı tekrar doktor bu böyle çıktı diye üzülme dedi kendisinden örnekler sundu ne kadar istekli gördüyse dedi ki bende hastalığım 6 günüm geçti kan verdim çıkmamıştı dedi 10 gün geçince çıkmıştı dedi ya dedim evet senin 4 gün geçmiş eğer hasta olmazsan 6 gün sonra tekrar gel dedi şimdi grupcak hasta olmama duası istyorum valla nereye umut bağladım bunu kadın denemeliydi bana onun dışındaki diğer herşey normal çıktı Arsoney
22 Nisan ı bekleyin bence geç döllenme olabilir.21-22 nisan canim
Benim hala umudum varArkadaşlar çok tatlı pamuk bir doktora denk geldim ya kadını içime sokasım geldişimdi benim sonucum negatif çıktı tekrar doktor bu böyle çıktı diye üzülme dedi kendisinden örnekler sundu ne kadar istekli gördüyse dedi ki bende hastalığım 6 günüm geçti kan verdim çıkmamıştı dedi 10 gün geçince çıkmıştı dedi ya dedim evet senin 4 gün geçmiş eğer hasta olmazsan 6 gün sonra tekrar gel dedi şimdi grupcak hasta olmama duası istyorum valla nereye umut bağladım bunu kadın denemeliydi bana onun dışındaki diğer herşey normal çıktı Arsoney
Beklenen adet tarihi canmCahilliğimi mazur görün ama gebelik konusuna yeni giriş yapıyorum B.A.T nedir
Aminnnn canım seninde inşallahHakkında hayırlısı olsun inşallah hayırlı şekilde rabbim gönlündekini versiinm bayramı erken getirirsin inşallah amiinn
Saol canim cvabin icin haftaya cumartesi aldim bende cok heyecanli ve korkuluyumAllah Allah kimle karıştırdım acabapardon o zaman canım. Hiiçbir şey hissetmiyorsun yat kalk yarım saat bile sürmüyor sonra biraz bekletiler kusma filan olursa diye bende turp gibiydim aldım aldım çantamı taktım koluma geldim :))))
Bekliyorum canim mecburen22 Nisan ı bekleyin bence geç döllenme olabilir.
İnşallah canım şuan sevindirici olan başka birşey çıkmamış olmasıBenim hala umudum varhayırlısıyla bebiş görünsün inşallah
Sana gülşenin bir şarkısını hediye ediyorm yatcaz kalkcaz hop evdesinSaol canim cvabin icin haftaya cumartesi aldim bende cok heyecanli ve korkuluyum
Canım anestezi li mi çektireceksinSaol canim cvabin icin haftaya cumartesi aldim bende cok heyecanli ve korkuluyum
Progesteron bakmadıAnam bebş olsunda tek 6 gün daha bekle kuzum inşallah bebişim seninle ben inanıyorum alt bakınca duvara ne dedi peki bide progestoron bakaydı ne vardı