Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar merhaba. 8 aylık evliyim. Bende gebelik planlıyorum. Baştan beri hiç korunmadık. Yaklaşık 3 hafta önce doktora gittim. Muayenem, kan sonuçlarım falan normal çıktı. Şu an adetimin 3. Günü falan olması gerekiyor. Normalde hep aynı zamanda olur hiç değişmez. Henüz olmadı. Herhangi bir âdet belirtisi de yok. Ara ara kasıklarıma giren ağrılar bide 2 gündür sabahları hafif mide bulantısı oluyor. Gebelik testi yaptım negatif çıktı. Sizce ne yapmalıyım?

Progesteron bakmadı 😏
Kalın görünüyor inşallah olmayacaksın dedi sen günün geçerse gel dedi. Bende biz aşılama düşüyoruz dedim birde bu başka doktordu kendi doktorumun adını söyledim hangi aşamada olduğumuzu filan sordu. Olursan gel hemen başlasın doktorun dedi bir sürü şey ayy şuan ya hemen olayım ya da hiç olmayayım 😍
İnşallah canım inşallah rabbim büyük dua edelim bol bol şu mubarek günlerde sen o doktoruda bırakma yine valla iyi doktormuş sağolsun💞💞

Oh oh oh hadi bakalım hala umut var demek ki doktor o kadar önemli ki Allah im inşallah hasta olmazsın bere inşallah bebiş yüzünden olmamış olursun ❣️❣️
Evet çok önemli bazen çpk ağlayıp döndüğüm oldu mesela belki adette olurum ama demedi ki olursun git bazısı çok kötü tavırlı 🙈Amin inşallah canım olacaksam biran önce olmam 🙏🏼

K
Arkadaşlar merhaba. 8 aylık evliyim. Bende gebelik planlıyorum. Baştan beri hiç korunmadık. Yaklaşık 3 hafta önce doktora gittim. Muayenem, kan sonuçlarım falan normal çıktı. Şu an adetimin 3. Günü falan olması gerekiyor. Normalde hep aynı zamanda olur hiç değişmez. Henüz olmadı. Herhangi bir âdet belirtisi de yok. Ara ara kasıklarıma giren ağrılar bide 2 gündür sabahları hafif mide bulantısı oluyor. Gebelik testi yaptım negatif çıktı. Sizce ne yapmalıyım?
Kan vermelisin canm insalah bebisin seninledir

Evet bakiyorlar agrim var sancim var gunum gecti gebelik suphem var de kan aliyolar 1 saatde cikiyo
İnşallah ya. Çalıştığım için şu an gidemiyorum. Zaten 10.30'a kadar kan alıyormuş asm'ler. Acil de bakıyolar mı devlet hastanelerindbilgibaakiyorlae rl mı

4 gün kala çıkar canım hayırlısı.. bugün yapma mukayet ol kendine 😂 ay çok heyecanlı değil mi ya 😍
Çok fazla aşırı heyecanlı ya; ben ilk hamileligimde yaşadığım belirtileri yaşıyorum inşallah psikolojik değildir 🙈

Kizlar ya bişey sorcam benim normalde reglime 10 gün kala aşırı göğüs hassasiyeti başlardı ve adet bitimine kadar devam ederdi bu ay adetime 7 gün kalmasına rağmen hiç bir değişiklik yok ne şişme ne ağrı hiç bisey. Neden olur ki bı bilgisi olan var mı acaba gebelik varda bende ters etki mi yaptı 😅

X