Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bunu aldığın ebuş abla cvp vermedi mi canım. Bence pik olmuş aynı birde zaten ovulasyon 5 veya 10 dk baz alınır. Akşam tekrarla daha emin olmak istersen.

Kızlar benim bugün pik oldu ya çatlaması için ne yemeliyim ya da ne yapmalıyım incir yiyemiyorum prolaktin yüksekliği var dı en son şu an düştü mü bilmiyorum ama Havuç yiyorum sürekli sıkıp suyunu mu içsem daha etkili olur yoksa yemeye devam mı edeyim başka bişey var mı yaa çatlama için korkuyorum çatlamayıp kist olacak diye pko var çünkü üç beş aydır felan adetleri hep düzenidir ama sadece kilo aldım evlendikten sonra bu ay kendiliğinden büyüdü tesadüfen doktora gittim dün yumurtan çatlamak üzere demişti bende çatlatma iğnesi kullanmalıyım dedim gerek yok sen doğumu düşün böyle şeyleri düşünmemeye çalış felan demişti

Ya adet olmaya yakın bile hamile kalma riski var sonuçta o ara da yumurtladınız belki de
Sürekli yumurtlama olmaz ki ama o kadar tıpa ters iki kere yumurtlma gördüm zaten. Üçüncü söz konusu olamaz ya hele ki bata 1 gün kala. olsa bile şuan eşim yok. Testlerde bitti bugünü merak ediyorum aslında. adet olacam büyük ihtimalle şimdi olmim akşam olayım orucum gitmesin diyorm

Bunu aldığın ebuş abla cvp vermedi mi canım. Bence pik olmuş aynı birde zaten ovulasyon 5 veya 10 dk baz alınır. Akşam tekrarla daha emin olmak istersen.
Ebuş ablaya yazmadım bu sefer canım
Genelde 2 gün sonra dönüş yapıyor benim işler bitmiş oluyor

Ben bu ay minnak kurabiyelerrr sayfasından aldım takipte yapıyorlar hemen döndüler
Yok ebru abla dönüş yapıyor da çok yoğun
Minnak kurabiyeler kendinden almayınca bakmıyor diye biliyorum
Ebru abla her teste bakıyor ama anında cvp alamıyorum ondan tereddüt ettim
Kendi bileğini kendin keseceksin demişler bence bunu değerlendir sonra yapınca koyuysa onu da değerlendir değerlendir dur
Aynen canım doğru diyorsun

Çatlama için havuç suyu için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…