Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlaaaar şu an elim ayağım titriyor siz de görüyor musunuz çizgi var silik şekilde 4 mart yumurtlama 5 mart catlama olmuştu içime bi his düştü bugün iş çıkışı eve gelince bi test yapayım dedim bu şekilde çıktı sizce var mı napmaliyim bekliyim mi gidip kan mi vereyim. Eşime söylesem mi yoksa kimyasal olabilir mi onu nasıl anlıycaz

Eklentiler

• IMG_20210414_182321.jpg
    IMG_20210414_182321.jpg
    140,6 KB · Görüntüleme: 89
  • IMG_20210414_182412.jpg
    IMG_20210414_182412.jpg
    134,3 KB · Görüntüleme: 92
Şimdi kim suçlu kim suçsuza dönmüş 😁zaten benim eşim olsa çok testte bağlamam. Ama seninki pikten sonra gelmiş şansına önce gelse kanmazdın teste yapardın 😂
Aynen cnm pikte catlamaya kadr her gun iliski yapiyorz sonra da iki gune bir devam ediyorz iste bir hafta kdr . Bu sefer boyle oldu malesef

Kızlaaaar şu an elim ayağım titriyor siz de görüyor musunuz çizgi var silik şekilde 4 mart yumurtlama 5 mart catlama olmuştu içime bi his düştü bugün iş çıkışı eve gelince bi test yapayım dedim bu şekilde çıktı sizce var mı napmaliyim bekliyim mi gidip kan mi vereyim. Eşime söylesem mi yoksa kimyasal olabilir mi onu nasıl anlıycaz
Var gibi. Ama 2 gün sonra tekrar edin testi. Koyulasirsa kimyasal değildir yada kan verin

Cnm kan ver yarin sabah. Kinyasal oldugunu anlayamaSn zaten tajip edecksn hcg yukseliyor mu die. İnsallh saglkla kucagina alirsn cnm🙏

Ben gördüm canım hadi hayırlısı 😍

Eşine söyle tabi neden içinde tutasın ki. Şu etapta kimyasal olup olmadığını bilemeyiz. Sen iyi düşün canım stres yapma 🤗 kan verme için bence acele etme bat bekle derim sen bilirsin yine de.

Ayy inanmıyorummmmm eveeet var çizgi Allah’ım inşallah her gün koyulaşır 🥰🙈 çok sevindim adınıza ❤️❤️
ay bana da şart oldu yarın test yapmak ahahhaha, 6sıydı benim çatlama kan testi veremedim bugün geç kalmışım iş çıkışı.

Merhaba kızlar öncelikle sizlere bu ay içerisinde yaşadığım değişikliklerden bahsedicem hamile miyim henüz bilmiyorum ama belirtiler kafamı karıştırıyor. Eşimle 1 senedir çocuk istiyoruz. Genel kontrol için doktora gittiğimde çikolata kistim olduğunu öğrendim ve sadece ilişki sırasında çok nadiren ağrı yaşıyorum. Adetlerim genelde düzenli bazen döngü bazen 28 bazen 31 günde olabiliyor. Gittiğim doktor ameliyat ddi ama ben olmak istemedim yumurtalık rezervini düşürebiliyormuş ameliyat. Başka bir doktora gittiğimde önce çocuk ddi ve vitaminler verdi birde yasmin doğum kontrol hapı kullandım 1ay kisti baskılamak için daha sonra 21 mart adet oldum ve 12. Günden itibaren 1hafta boyunca 2günde bir ilişkiye girdik 20.günümde idrardan sonra sadece peçeteye gelen kahverengi lekelenme oldu 2gün sürdü 2.günün akşamına kesildi. Bununla birlikte karın gurultusu bazen midem kaynar gibi ve kasıkta bazen küçük küçük batmalar, şiddetli bel ağrısı sağ tarafta daha yoğun bir ağrı yaşadım. Bel ağrısı benm genelde adet olduğum 1. Ve 2. Günlerde olur göğüslerim şişer ve ağrır ama göğüste tık yok. Bugün 25. Günümdeyim belimde hala ağrı var ara ara sümüksü akıntım oluyor. Henüz adetime 5 gün falan var sizce durum nedir bu belirtileri yaşayanlar varmı doğum kontrol hapınında etkisi olabilir mi acaba ?

Kan ver istersen var gibi gördüm :)

Eşine söyle tabi neden içinde tutasın ki. Şu etapta kimyasal olup olmadığını bilemeyiz. Sen iyi düşün canım stres yapma 🤗 kan verme için bence acele etme bat bekle derim sen bilirsin yine de.
Ya ne biliyim işte heveslendirmesem mi diyecektim ama çok doğru söylüyorsun canım iyi düşünelim iyi olsun ayy çok heyecanlıyım yaa😍😍
Ayy inanmıyorummmmm eveeet var çizgi Allah’ım inşallah her gün koyulaşır 🥰🙈 çok sevindim adınıza ❤️❤️
ay bana da şart oldu yarın test yapmak ahahhaha, 6sıydı benim çatlama kan testi veremedim bugün geç kalmışım iş çıkışı.
Yaaa şu an çok değişik hissediyorum yaa bu ay olmadı gibi gelmişti hiç belirtim olmayinca hatta Mayıs ayına ismimi yazdiracaktim ayyy çok mutluyum canım seninki benden bir gün sonra olduğuna göre bence de yarın ver test inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz😍🌺
Hem de kaset test erken gebelik testi yok muydu? 🥰
Yoktu evde malesef canım ya sadece normal kaset test vardı bugün catlamanın 10. günüydü bacaklarim çok ağrıdı bugün bi yapayim dedim hala inanamıyorum 🤭🤭😍

Canim bekle benimde cikti bunsan biraz daha koyu ama beklemedeyim kimyasal olabir diye esime bile soylemedim

Ya ne biliyim işte heveslendirmesem mi diyecektim ama çok doğru söylüyorsun canım iyi düşünelim iyi olsun ayy çok heyecanlıyım yaa😍😍

Yaaa şu an çok değişik hissediyorum yaa bu ay olmadı gibi gelmişti hiç belirtim olmayinca hatta Mayıs ayına ismimi yazdiracaktim ayyy çok mutluyum canım seninki benden bir gün sonra olduğuna göre bence de yarın ver test inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz😍🌺

Yoktu evde malesef canım ya sadece normal kaset test vardı bugün catlamanın 10. günüydü bacaklarim çok ağrıdı bugün bi yapayim dedim hala inanamıyorum 🤭🤭😍
Hem bu saatte hem de kaset testte çıkması bence iyiye işaret 🙈 kan verdiğinde haber ver lütfen meraktayım 🙋🏼‍♀️

X