Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen cnm pikte catlamaya kadr her gun iliski yapiyorz sonra da iki gune bir devam ediyorz iste bir hafta kdr . Bu sefer boyle oldu malesefŞimdi kim suçlu kim suçsuza dönmüş zaten benim eşim olsa çok testte bağlamam. Ama seninki pikten sonra gelmiş şansına önce gelse kanmazdın teste yapardın
Var gibi. Ama 2 gün sonra tekrar edin testi. Koyulasirsa kimyasal değildir yada kan verinKızlaaaar şu an elim ayağım titriyor siz de görüyor musunuz çizgi var silik şekilde 4 mart yumurtlama 5 mart catlama olmuştu içime bi his düştü bugün iş çıkışı eve gelince bi test yapayım dedim bu şekilde çıktı sizce var mı napmaliyim bekliyim mi gidip kan mi vereyim. Eşime söylesem mi yoksa kimyasal olabilir mi onu nasıl anlıycaz
Cnm kan ver yarin sabah. Kinyasal oldugunu anlayamaSn zaten tajip edecksn hcg yukseliyor mu die. İnsallh saglkla kucagina alirsn cnmKızlaaaar şu an elim ayağım titriyor siz de görüyor musunuz çizgi var silik şekilde 4 mart yumurtlama 5 mart catlama olmuştu içime bi his düştü bugün iş çıkışı eve gelince bi test yapayım dedim bu şekilde çıktı sizce var mı napmaliyim bekliyim mi gidip kan mi vereyim. Eşime söylesem mi yoksa kimyasal olabilir mi onu nasıl anlıycaz
Ben gördüm canım hadi hayırlısıKızlaaaar şu an elim ayağım titriyor siz de görüyor musunuz çizgi var silik şekilde 4 mart yumurtlama 5 mart catlama olmuştu içime bi his düştü bugün iş çıkışı eve gelince bi test yapayım dedim bu şekilde çıktı sizce var mı napmaliyim bekliyim mi gidip kan mi vereyim. Eşime söylesem mi yoksa kimyasal olabilir mi onu nasıl anlıycaz
Yaaa inşallah yaaa bugün çatlamanın 10. GünüBen gördüm canım hadi hayırlısı
Eşine söyle tabi neden içinde tutasın ki. Şu etapta kimyasal olup olmadığını bilemeyiz. Sen iyi düşün canım stres yapma kan verme için bence acele etme bat bekle derim sen bilirsin yine de.Kızlaaaar şu an elim ayağım titriyor siz de görüyor musunuz çizgi var silik şekilde 4 mart yumurtlama 5 mart catlama olmuştu içime bi his düştü bugün iş çıkışı eve gelince bi test yapayım dedim bu şekilde çıktı sizce var mı napmaliyim bekliyim mi gidip kan mi vereyim. Eşime söylesem mi yoksa kimyasal olabilir mi onu nasıl anlıycaz
Ayy inanmıyorummmmm eveeet var çizgi Allah’ım inşallah her gün koyulaşır çok sevindim adınızaKızlaaaar şu an elim ayağım titriyor siz de görüyor musunuz çizgi var silik şekilde 4 mart yumurtlama 5 mart catlama olmuştu içime bi his düştü bugün iş çıkışı eve gelince bi test yapayım dedim bu şekilde çıktı sizce var mı napmaliyim bekliyim mi gidip kan mi vereyim. Eşime söylesem mi yoksa kimyasal olabilir mi onu nasıl anlıycaz
Hem de kaset test erken gebelik testi yok muydu?10 dk geçince daha da belirginleşti canım
Çok iyi canım, sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)Kızlar ben bugün minigimin kesesini gördüm darısı sizlere inşallah
Kan ver istersen var gibi gördüm :)Kızlaaaar şu an elim ayağım titriyor siz de görüyor musunuz çizgi var silik şekilde 4 mart yumurtlama 5 mart catlama olmuştu içime bi his düştü bugün iş çıkışı eve gelince bi test yapayım dedim bu şekilde çıktı sizce var mı napmaliyim bekliyim mi gidip kan mi vereyim. Eşime söylesem mi yoksa kimyasal olabilir mi onu nasıl anlıycaz
Yaa ne çabuk gördün maşallahKızlar ben bugün minigimin kesesini gördüm darısı sizlere inşallah
Bata kac gün kaldiBenm regl donemelrimde oluyo ama bielmedim ki
Ya ne biliyim işte heveslendirmesem mi diyecektim ama çok doğru söylüyorsun canım iyi düşünelim iyi olsun ayy çok heyecanlıyım yaaEşine söyle tabi neden içinde tutasın ki. Şu etapta kimyasal olup olmadığını bilemeyiz. Sen iyi düşün canım stres yapma kan verme için bence acele etme bat bekle derim sen bilirsin yine de.
Yaaa şu an çok değişik hissediyorum yaa bu ay olmadı gibi gelmişti hiç belirtim olmayinca hatta Mayıs ayına ismimi yazdiracaktim ayyy çok mutluyum canım seninki benden bir gün sonra olduğuna göre bence de yarın ver test inşallah güzel sonuçlar alırız hepimizAyy inanmıyorummmmm eveeet var çizgi Allah’ım inşallah her gün koyulaşır çok sevindim adınıza
ay bana da şart oldu yarın test yapmak ahahhaha, 6sıydı benim çatlama kan testi veremedim bugün geç kalmışım iş çıkışı.
Yoktu evde malesef canım ya sadece normal kaset test vardı bugün catlamanın 10. günüydü bacaklarim çok ağrıdı bugün bi yapayim dedim hala inanamıyorumHem de kaset test erken gebelik testi yok muydu?
Yarın vericem inşallah canım pembe silik çizgi varKan ver istersen var gibi gördüm :)
Canim bekle benimde cikti bunsan biraz daha koyu ama beklemedeyim kimyasal olabir diye esime bile soylemedimKızlaaaar şu an elim ayağım titriyor siz de görüyor musunuz çizgi var silik şekilde 4 mart yumurtlama 5 mart catlama olmuştu içime bi his düştü bugün iş çıkışı eve gelince bi test yapayım dedim bu şekilde çıktı sizce var mı napmaliyim bekliyim mi gidip kan mi vereyim. Eşime söylesem mi yoksa kimyasal olabilir mi onu nasıl anlıycaz
Hem bu saatte hem de kaset testte çıkması bence iyiye işaret kan verdiğinde haber ver lütfen meraktayımYa ne biliyim işte heveslendirmesem mi diyecektim ama çok doğru söylüyorsun canım iyi düşünelim iyi olsun ayy çok heyecanlıyım yaa
Yaaa şu an çok değişik hissediyorum yaa bu ay olmadı gibi gelmişti hiç belirtim olmayinca hatta Mayıs ayına ismimi yazdiracaktim ayyy çok mutluyum canım seninki benden bir gün sonra olduğuna göre bence de yarın ver test inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz
Yoktu evde malesef canım ya sadece normal kaset test vardı bugün catlamanın 10. günüydü bacaklarim çok ağrıdı bugün bi yapayim dedim hala inanamıyorum