Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar progesteron testim hakkında danisacaklarim var size bugün yaptirdigim testim 16.9 çıktı aylar süren tedaviden sonra ilk defa bu değeri gorudm bir den üçten yukarı değildi bu değerleri görüp gebe kalan var mı acaba umut verici şeyler duyasim heyecandan cildirasim var yardım pliiiiz

Sağlık olsun canım benim Allah büyük zamanını bekliyor iste benim de kafam çok karışık aşı icin gebeliğin ilk üç ayı tehlikeli deniliyor korunmakta işime gelmiyor

Kimisi 1 ay bile korumuyor canım :) aşı olayı biraz herkese göre değişen birşey. Sen öğretmen misin?

Bu kistler her ay her kadında olabilir canım normal bunlar adetle beraber gidiyorlar gebeliğe engel değiller kistle.hamilel olsan bile eriyebilir sorun yok bazıları hiç anlamaz bile kist olduğunu zararsız oldukları için no ağrı no belirti sorun yok Ufa tefek kist herkeste olabilir önemli olan ağrı yapan ya da daha büyük boyuta ulaşan şekli farklı olan yapılar hiç araştırmana gerek yok kafan rahat olsun doktorda sana aynen böyle açıklar sorarsan

Tabiki değer çok güzel

Kuzum değerin çok iyi bende hormonlar için baktırdığım adetin 21. Günü 22.7 çıkmıştı muhtemelen sende yumurtladıkdn 1 hafta sonra verdin o yüzden böle çıktı yumurtan iyidurum da Şubatda verdim ben o testi şimdi hamişim dilerim sende hamiş kalırsın hemencik

Canim
Hamile arkadaslara soruyorum gogus sizlamasi agrisi ne zaman baasi acaaba
Canim hamilemiyim tam olarak.bilmiyorum testim pozitif kan vermedim henüz ama goguslerimde hic bir agribyada hassasiyet yok regli donemlerimdede olmaz ilk bebegimdede olmamisti ama tabiki ksiden kisiye degisir

Ben ama her ay regl görüyorum nasil kist büyüyoki ? Ben anlamadim bisi vallahi nasil oldu yani kist olan kisi düzenli adet görürmü ? Onu bile bilmiyorum öyle cok zahmet edip anlatmiyorlarki
Kist bende de olmuştu bir ay canım hemde 5 cm di basit kist diyorlar o büyük ihtimal herkesçe olan kist dediyse.yumurta fazla buyur de catlayamazsa kist oluşurmus ve bu hemen her kadın senede 1 iki kere olurmuş.bende çok araştırmıştım o zaman.doktor doğum kontrol hapı vermisdi 1 ay kullan gel geçmezse konuşuruz demisdi.ben hapın yanında soğan kürü de yapsın çok faydaliymis kistler için sonraki ay yok oldu o 5 cm lik kist.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…