- 20 Kasım 2019
- 3.698
- 5.858
- 36
İyiyiyim ama yoldaşlarım yokUğrarım canım.
Sağlık olsun sen iyi ol yeter ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyiyim ama yoldaşlarım yokUğrarım canım.
Sağlık olsun sen iyi ol yeter ki
Sağlık olsun canım benim Allah büyük zamanını bekliyor iste benim de kafam çok karışık aşı icin gebeliğin ilk üç ayı tehlikeli deniliyor korunmakta işime gelmiyor
Bu kistler her ay her kadında olabilir canım normal bunlar adetle beraber gidiyorlar gebeliğe engel değiller kistle.hamilel olsan bile eriyebilir sorun yok bazıları hiç anlamaz bile kist olduğunu zararsız oldukları için no ağrı no belirti sorun yok Ufa tefek kist herkeste olabilir önemli olan ağrı yapan ya da daha büyük boyuta ulaşan şekli farklı olan yapılar hiç araştırmana gerek yok kafan rahat olsun doktorda sana aynen böyle açıklar sorarsanVallahi cimbizla laf aliyoruz agizlarinda sonra gel bide burda arastir kiste dair hic belirtim yok ama 3 cm olduysa bu adet belki anlasilir , meme ucu hassasiyetimde kisttendi demekki ,acaba bebek olmamasina bu kist mi engel oluyo olabilirmi böyle bisi
Tabiki değer çok güzelMerhaba kızlar progesteron testim hakkında danisacaklarim var size bugün yaptirdigim testim 16.9 çıktı aylar süren tedaviden sonra ilk defa bu değeri gorudm bir den üçten yukarı değildi bu değerleri görüp gebe kalan var mı acaba umut verici şeyler duyasim heyecandan cildirasim var yardım pliiiiz
İyiyiyim ama yoldaşlarım yok
Amin İnşallah teşekkür ederimHayirlisi olsun insallah mayista guzel haberini aliriz. Zamani gelince zaten olacak insallah
Hadi hayırlısı olsun canım benimGel dedi zaten 2 güne kuzucumm gidicem bakalm
Tez zamanda hepiniz yanıma gelirsiniz inşallahBebeğin var üzülmek yok sen orada cirit at ben arada yoklarım seni.
Kuzum değerin çok iyi bende hormonlar için baktırdığım adetin 21. Günü 22.7 çıkmıştı muhtemelen sende yumurtladıkdn 1 hafta sonra verdin o yüzden böle çıktı yumurtan iyidurum da Şubatda verdim ben o testi şimdi hamişim dilerim sende hamiş kalırsın hemencikMerhaba kızlar progesteron testim hakkında danisacaklarim var size bugün yaptirdigim testim 16.9 çıktı aylar süren tedaviden sonra ilk defa bu değeri gorudm bir den üçten yukarı değildi bu değerleri görüp gebe kalan var mı acaba umut verici şeyler duyasim heyecandan cildirasim var yardım pliiiiz
Canim hamilemiyim tam olarak.bilmiyorum testim pozitif kan vermedim henüz ama goguslerimde hic bir agribyada hassasiyet yok regli donemlerimdede olmaz ilk bebegimdede olmamisti ama tabiki ksiden kisiye degisirHamile arkadaslara soruyorum gogus sizlamasi agrisi ne zaman baasi acaaba
Benm regl donemelrimde oluyo ama bielmedim kiCanim
Canim hamilemiyim tam olarak.bilmiyorum testim pozitif kan vermedim henüz ama goguslerimde hic bir agribyada hassasiyet yok regli donemlerimdede olmaz ilk bebegimdede olmamisti ama tabiki ksiden kisiye degisir
Çoook teşekkür ederiz canım benimHamişsin hadi gözün aydın daha çok minik annesi 1 haftalık daha sağlıkla al kucağına
Aminnnnn inşallahhhh darısı hepinizin başınaaaaHayırlısı olsun canım sağlıkla ilerler inşallah tebrik ederim
Hadi güzel haberler alırız inşallahhh canımmBenimde 4 nisan pikti bugun 10.gün ama haftasonunu bekliyorum nasip inşallah
Kız 2021 Aralık anneleri ne gel beni yalnız bırakma ,Çoook teşekkür ederiz canım benim
Evet canım okuloncesi öğretmeniyim beş yıldır idareciyim haftaya kadar karar veririm insKimisi 1 ay bile korumuyor canım :) aşı olayı biraz herkese göre değişen birşey. Sen öğretmen misin?
Yaa geliyorum hemennnKız 2021 Aralık anneleri ne gel beni yalnız bırakma ,
Kist bende de olmuştu bir ay canım hemde 5 cm di basit kist diyorlar o büyük ihtimal herkesçe olan kist dediyse.yumurta fazla buyur de catlayamazsa kist oluşurmus ve bu hemen her kadın senede 1 iki kere olurmuş.bende çok araştırmıştım o zaman.doktor doğum kontrol hapı vermisdi 1 ay kullan gel geçmezse konuşuruz demisdi.ben hapın yanında soğan kürü de yapsın çok faydaliymis kistler için sonraki ay yok oldu o 5 cm lik kist.Ben ama her ay regl görüyorum nasil kist büyüyoki ? Ben anlamadim bisi vallahi nasil oldu yani kist olan kisi düzenli adet görürmü ? Onu bile bilmiyorum öyle cok zahmet edip anlatmiyorlarki