11Bata kac gün kaldi
Daha varmis canimmmm bekle insallah güzel habe verirsin sende bu ay
İnsallahDaha varmis canimmmm bekle insallah güzel habe verirsin sende bu ay
Gelen sıvının süt olduğuna emin misin irin olabilir miBen gittim sut hormonuma falanda baktirdim yaklasik 2 aydir geliyor sut ama prolaktinim normal diger hormonlarim normal dahiliyeye gittim oda normaldoktor duygusal oldugunu dusunuyorum dedi
İnşallah dua et kuzum bizim için deTez zamanda hepiniz yanıma gelirsiniz inşallah
Hayir sut doktor ornek aldiGelen sıvının süt olduğuna emin misin irin olabilir mi
Yapsaydın balım bir test yarın al bir test bekliyorumBen hala regl olmadım testte yapmadım ara ara kasık ağrılarım var oldum sanıyorum gelen bir şeyde yoktestlerde negatifi görüyorum diye yapmıyorum kurs çıkışı test almak istedim ama almadım dur yaa gelir zaten regl dedim hevesim kaçacak diye reglimi bekliyorum öylece..
Aynen kuzum bakalım bu akşam yada yarın sabahta gelmezse bir test alır yaparım artıkYapsaydın balım bir test yarın al bir test bekliyorum
Canım hayırlı olsun kan ver bakalımKızlaaaar şu an elim ayağım titriyor siz de görüyor musunuz çizgi var silik şekilde 4 mart yumurtlama 5 mart catlama olmuştu içime bi his düştü bugün iş çıkışı eve gelince bi test yapayım dedim bu şekilde çıktı sizce var mı napmaliyim bekliyim mi gidip kan mi vereyim. Eşime söylesem mi yoksa kimyasal olabilir mi onu nasıl anlıycaz
Benim bata 2 gün kala 24 çıkmıştı dr hamilesin demişti sende hamilesin tebriklerrKızlaarr benim bugün bat günüm
Beta değerim 28 çıktı.
Doktora ulaşamadım daha sizce nasıl bi değer bilgisi olan varmıdır
Gözün aydın canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah amin inşallahKızlar ben bugün minigimin kesesini gördüm darısı sizlere inşallah
Bende göğüs ağrısı pek olmadı ama göğüs ucu halka rengi koyulaştıHamile arkadaslara soruyorum gogus sizlamasi agrisi ne zaman baasi acaaba
Gözün aydın canımKızlar ben bugün minigimin kesesini gördüm darısı sizlere inşallah
Sağol canım 4+6 bugünGözün aydın canımkaçıncı haftadasın şu an benim 4+4 şuan
İnşşallah gördüğümüz şey seninledir canımKızlaaaar şu an elim ayağım titriyor siz de görüyor musunuz çizgi var silik şekilde 4 mart yumurtlama 5 mart catlama olmuştu içime bi his düştü bugün iş çıkışı eve gelince bi test yapayım dedim bu şekilde çıktı sizce var mı napmaliyim bekliyim mi gidip kan mi vereyim. Eşime söylesem mi yoksa kimyasal olabilir mi onu nasıl anlıycaz
Etmezmiyim ipticim etmezmiyim dualarım sizinleİnşallah dua et kuzum bizim için de
4+1 bende kızlar kese yok demş daha bende 27 nisana randevu aldım kese görünür belki diyeSağol canım 4+6 bugün
Ahhhh o zamana belki benmde bie bebisim.olur4+1 bende kızlar kese yok demş daha bende 27 nisana randevu aldım kese görünür belki diye
Aaa var kuzum hadi gözün aydın ohh yalnız kalmayacamKızlaaaar şu an elim ayağım titriyor siz de görüyor musunuz çizgi var silik şekilde 4 mart yumurtlama 5 mart catlama olmuştu içime bi his düştü bugün iş çıkışı eve gelince bi test yapayım dedim bu şekilde çıktı sizce var mı napmaliyim bekliyim mi gidip kan mi vereyim. Eşime söylesem mi yoksa kimyasal olabilir mi onu nasıl anlıycaz