Kuzum bende öle bişey olmadı ya halada yok bende belirti yoktu zaten kendini dinleme bak olurna bırak ben öyle yaptım bişeyim olsa bile aman vücut illaki tepki verecek dedim kendi kendimeHamile arkadaslara soruyorum gogus sizlamasi agrisi ne zaman baasi acaaba
Yunurtlama gununden beri gecmiyo ve sadece sut gelen gogsum bi skntimi var acaba diye dusunuyorum belirtiden ziyade aslindaKuzum bende öle bişey olmadı ya halada yok bende belirti yoktu zaten kendini dinleme bak olurna bırak ben öyle yaptım bişeyim olsa bile aman vücut illaki tepki verecek dedim kendi kendime
Hamişsin hadi gözün aydın daha çok minik annesi 1 haftalık daha sağlıkla al kucağınaKızlaarr benim bugün bat günüm
Beta değerim 28 çıktı.
Doktora ulaşamadım daha sizce nasıl bi değer bilgisi olan varmıdır
Sen ozaman hastaneye git süt hormonun çalışıyor ozaman canım süt geliyorsa düğümlenme felan olursa bekleme yarına randevu al git benceYunurtlama gununden beri gecmiyo ve sadece sut gelen gogsum bi skntimi var acaba diye dusunuyorum belirtiden ziyade aslinda
Ben gittim sut hormonuma falanda baktirdim yaklasik 2 aydir geliyor sut ama prolaktinim normal diger hormonlarim normal dahiliyeye gittim oda normalSen ozaman hastaneye git süt hormonun çalışıyor ozaman canım süt geliyorsa düğümlenme felan olursa bekleme yarına randevu al git bence
Dugumlenme ne ?Sen ozaman hastaneye git süt hormonun çalışıyor ozaman canım süt geliyorsa düğümlenme felan olursa bekleme yarına randevu al git bence
Ozaman psikolojik yani çok istediğim için canım kendini dinleme inş bebiş vardırda ondan olsun tekBen gittim sut hormonuma falanda baktirdim yaklasik 2 aydir geliyor sut ama prolaktinim normal diger hormonlarim normal dahiliyeye gittim oda normaldoktor duygusal oldugunu dusunuyorum dedi
İzmir’de yaşıyorumben de Almanya danım. Tr de yaşıyordum. Sen neresinde yaşıyorsun Tr nin?
Aslında yarı Alman yarı Türk’ümAlmanmisinn?nasil türkceyi güzel kullaniyosunnnn vallah bende 9 yil oldu geleli buraya
İnsallahOzaman psikolojik yani çok istediğim için canım kendini dinleme inş bebiş vardırda ondan olsun tek
Sağlık olsun canım benim Allah büyük zamanını bekliyor iste benim de kafam çok karışık aşı icin gebeliğin ilk üç ayı tehlikeli deniliyor korunmakta işime gelmiyorMaalesef arkadaşlar sonuç NEGATİF 0.2 çıkmış günün daha fazla geçerse gel dedibirşey diyemedim bugün günüm diye doktor birde çok az da enfeksiyon görünüyor su iç dedi oruçlu olduğum için gece ancak dedim. Artık payıma beklemek düştü bat günümü ben gidiyorum Mayısa işin kötü yanı ovulasyon yok olsa yapıcam durumlar ne diye. Hepinize ayrı ayrı desteklerin için teşekkür ederim. @Gazel2110 Arsoney @Pinkm @ladymiracle @elifafraninannesi birçok daha isim şuan aklıma gelmeyen yazamadığım lütfen kusura bakmayın sizlerde
Hani bebek emzirirken süt düğümlenirde göğüste ağrı yapar yani emzirken canın bişey ister süt kanalları tıkanıyor yada bebek emmeyince tıkanır e sendende süt geliyormuş ondan dedimDugumlenme ne ?
Etmezyim hepinize ediyorum minnak kuzu rabbim selamete eriştirsin ya nedicem 2021 Aralık annelerine gittim orda kendimi yetim gibi hissediyorum hadi ya sizde gelin yadabiri topik açsınİnsallahsen bana cok dua et hamilelerin duasi kabul olurmus malum
Hamile olsam bile araligami denk gelir ocagami onu bile bilmiyorum kiEtmezyim hepinize ediyorum minnak kuzu rabbim selamete eriştirsin ya nedicem 2021 Aralık annelerine gittim orda kendimi yetim gibi hissediyorum hadi ya sizde gelin yadabiri topik açsın
Yollarımız ayrıldı kendimi yetim gibi hissediyorm yaa 2021 aralım ayı annelerine gittim yalnızım orda yanıma gelBende ilk üzülür gibi olacaktım baktım o his cidden yok açlıktan üzülemiyorummayısta seninle olmak güzel olacak ya beraber 1 ay daha yürüyelim bu yolu ben sonra giremem eskisi kadar yaz geldi çiçek böçek ot sevmeye giderim
Kız exculi nerelerdesin senValla sorma ya bende bu aydan çok ümitliydim ama gebelik testleri hiç iç açıcı değil bakalım önümüzdeki ay için hazırlıklara başlayacağım inşallah dua etmekten başka çare yok
benimde yumurtlamaya göre 17si ama döngüme göre 20si benim bu ay negatif testler inşallah siz beklediğiniz testlerde çift çubuğu görürsünüz.... :)
Ah ah keşke gelsek hemen uçarım valla olsa da o haberi alıp göbüşümüzü oksasak şükür desek yakındır o günler inanıyorumEtmezyim hepinize ediyorum minnak kuzu rabbim selamete eriştirsin ya nedicem 2021 Aralık annelerine gittim orda kendimi yetim gibi hissediyorum hadi ya sizde gelin yadabiri topik açsın
Uçun ya uçun beni yalnız bırakmayınAh ah keşke gelsek hemen uçarım valla olsa da o haberi alıp göbüşümüzü oksasak şükür desek yakındır o günler inanıyorum
Uğrarım canım.Yollarımız ayrıldı kendimi yetim gibi hissediyorm yaa 2021 aralım ayı annelerine gittim yalnızım orda yanıma gel
Hayirlisi olsun insallah mayista guzel haberini aliriz. Zamani gelince zaten olacak insallahMaalesef arkadaşlar sonuç NEGATİF 0.2 çıkmış günün daha fazla geçerse gel dedibirşey diyemedim bugün günüm diye doktor birde çok az da enfeksiyon görünüyor su iç dedi oruçlu olduğum için gece ancak dedim. Artık payıma beklemek düştü bat günümü ben gidiyorum Mayısa işin kötü yanı ovulasyon yok olsa yapıcam durumlar ne diye. Hepinize ayrı ayrı desteklerin için teşekkür ederim. @Gazel2110 Arsoney @Pinkm @ladymiracle @elifafraninannesi birçok daha isim şuan aklıma gelmeyen yazamadığım lütfen kusura bakmayın sizlerde