İçin ferahlamıştır çok şükürCanlar çıktım hastaneden bebiş çok şükür haftasıyla uyumlu risk olur dedi 3 lü dede 4 lüdede görünecek dedi amniosentez yada fetal senin kararında dedi bu taramalar ucuz yani çok güvenirliği yok dedi kızlar cinsiyeti tam göremese de erkeğe benzetti 16. Haftada netleşir dedi galiba 2. Oğluş geliyor eymenim buna çok sevincek hep erkek istiyordu hayırlısı olsun sağlıklı sıhhatli olsun da inş hayırlı evlat olsun T tulperde galiba tahmin tutuyor galiba
Artık bende erkeğe alıştırsam iyi olur erkeğe benzetti doktorBen erkek diye düşünüyorum iç sesim öyle diyor.
M Maviiiiiiii kızını hazırlasın ceyizini felan düzsün ana kraliçe kızını alacakİçin ferahlamıştır çok şükürdoktor güzel konuşmuş bu testlerde illa bi risk oluyor
İki prens annesi olacaksın demek kızz evin tek prensesi sen olacaksın işte ya da ana kraliçe
Sağlıklı olsunlar da cinsiyetin hiçbir önemi yok, dün daha iyi idrak ettim bunu
Yusramm canım benimm iyiyim çok şükür iyi gidiyor valla haftaya cinsiyet için gidicez inşallah çok değişik duygular içindeyim
Yusramm canım benimm iyiyim çok şükür iyi gidiyor valla haftaya cinsiyet için gidicez inşallah çok değişik duygular içindeyimsen nasılsın kuzum hep takip ediyorum yazamasam da dualarımdasın canımm hiç unutmam seni Allah sana da nasip edecek inşallah ilk ovulasyon testi kullandığımda pik göremeyince hemen sana sormuştum içimi nasıl rahatlamıştın ama bol bol dualarimdasin hep canım
Sagol canım ben d vitamini de kullanıyorum yıllardır ben de yaninda sadece folik asit kullanicamİlk 3 ay sadece folik asit kullandırdı benim doktorum.
Şu an onu bıraktım ınnate diye bi mıltivitamin
Ferrum tablet
Bir de d vit damla verdi.
Canlar çıktım hastaneden bebiş çok şükür haftasıyla uyumlu risk olur dedi 3 lü dede 4 lüdede görünecek dedi amniosentez yada fetal senin kararında dedi bu taramalar ucuz yani çok güvenirliği yok dedi kızlar cinsiyeti tam göremese de erkeğe benzetti 16. Haftada netleşir dedi galiba 2. Oğluş geliyor eymenim buna çok sevincek hep erkek istiyordu hayırlısı olsun sağlıklı sıhhatli olsun da inş hayırlı evlat olsun T tulperde galiba tahmin tutuyor galiba
Değerlerin alt sınıra veya üst sınıra yakın olması hiç bişi ifade etmiyor canım önemli olan düzenli artış ve rafetans aralığında olması bilirsin ki... Çok sevindim vallahiKızlar değerim 3 günde 2 katina çıkmış şükür.
Kızımda da öyleydi. Değerim çok düşük olunca kimyasaldan korkmustum
Salı tekrar kan vericem daha 100ü goremedim
Kaçtı kaç oldu kuzum gözün aydın canım benimKızlar değerim 3 günde 2 katina çıkmış şükür.
Gözün aydın olsun canım benim tekrar hayırlısı olsun inşallah sende de gebelik imzası gördüm ya çok şükür nede güzel duruyor orda susamınKızlar değerim 3 günde 2 katina çıkmış şükür.
Aminnn inşallah kuzum Allah razı olsun içim rahattı sizle konuştunkdan sonra şimdi daha da rahatım çok şükürAhhh canım vak nasil olumlu bir doktormus çok sevindim adına gözün aydınsağlıkla gelsin bakalım oğlusun hayırlı uğurlu mutlu bebeler olsunlar insallahhhh
Erken öğrenmenin zararlariKızlar değerim 3 günde 2 katina çıkmış şükür.
Kız olduğu için canım 50 üstüyse kız.. sende tutmuşKizlar ayyy esip güledim sizlere rahat olun die de ikili testte serbest beta HCG yüksek çıkmış sanki bende 54.38sizcede öyle değil mi
35ti 71 oldu canımKaçtı kaç oldu kuzum gözün aydın canım benim
Doktor hala vermedi mi cinsiyet haberini canım yaaGözün aydın olsun canım benim tekrar hayırlısı olsun inşallah sende de gebelik imzası gördüm ya çok şükür nede güzel duruyor orda susamın
Bat günü öğrendim ayolErken öğrenmenin zararlari
Hayırlı olsun kuzum doktorun yaklaşımını çok beğendimCanlar çıktım hastaneden bebiş çok şükür haftasıyla uyumlu risk olur dedi 3 lü dede 4 lüdede görünecek dedi amniosentez yada fetal senin kararında dedi bu taramalar ucuz yani çok güvenirliği yok dedi kızlar cinsiyeti tam göremese de erkeğe benzetti 16. Haftada netleşir dedi galiba 2. Oğluş geliyor eymenim buna çok sevincek hep erkek istiyordu hayırlısı olsun sağlıklı sıhhatli olsun da inş hayırlı evlat olsun T tulperde galiba tahmin tutuyor galiba
SakaaaaaKız olduğu için canım 50 üstüyse kız.. sende tutmuş
Normal bi değer yani.