Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İçin ferahlamıştır çok şükür doktor güzel konuşmuş bu testlerde illa bi risk oluyor
İki prens annesi olacaksın demek kızz evin tek prensesi sen olacaksın işte ya da ana kraliçe
Sağlıklı olsunlar da cinsiyetin hiçbir önemi yok, dün daha iyi idrak ettim bunu

M Maviiiiiiii kızını hazırlasın ceyizini felan düzsün ana kraliçe kızını alacak çok rahatladım zaten sizin sayenizde rahatlamıştım şimdi daha da bir rahatladım yalan yok aynen sağlıklı sıhhatli olsunlarda dediğin gibi bu kadar strese cinsiyetin pek bi önemi yok Rabbimin hediyesi insan ne isterki olsun diye ne kadar uğraştık oğlan kız hayırlısı ben erkeğe ayarlarım artık kendimi. Eymenin tüm kıyafetleri duruyordu bi hastane çıkışk alırım gerisi eymende

Balbadem13 beğeni atınca fark ettim kuzum nasılsın nasıl gidiyor annelik iyi misin? Merak ettim
Yusramm canım benimm iyiyim çok şükür iyi gidiyor valla haftaya cinsiyet için gidicez inşallah çok değişik duygular içindeyim sen nasılsın kuzumhep takip ediyorum yazamasam da dualarımdasın canımm hiç unutmam seni Allah sana da nasip edecek inşallah ilk ovulasyon testi kullandığımda pik göremeyince hemen sana sormuştum içimi nasıl rahatlamıştın ama bol bol dualarimdasin hep canım

İşte inanmaktan geçiyor hepsi çook teşekkür duaların için Allah razı olsun güzel heyecanlar çok iyi anlyorum inşallah herşey gönlüne göre olur kız erkek fark etmez annelik güzel şey

İlk 3 ay sadece folik asit kullandırdı benim doktorum.
Şu an onu bıraktım ınnate diye bi mıltivitamin
Ferrum tablet
Bir de d vit damla verdi.
Sagol canım ben d vitamini de kullanıyorum yıllardır ben de yaninda sadece folik asit kullanicam

Ahhh canım vak nasil olumlu bir doktormus çok sevindim adına gözün aydın sağlıkla gelsin bakalım oğlusun hayırlı uğurlu mutlu bebeler olsunlar insallahhhh

Kızlar değerim 3 günde 2 katina çıkmış şükür.
Kızımda da öyleydi. Değerim çok düşük olunca kimyasaldan korkmustum
Salı tekrar kan vericem daha 100ü goremedim
Değerlerin alt sınıra veya üst sınıra yakın olması hiç bişi ifade etmiyor canım önemli olan düzenli artış ve rafetans aralığında olması bilirsin ki... Çok sevindim vallahi

Kaçtı kaç oldu kuzum gözün aydın canım benim

Gözün aydın olsun canım benim tekrar hayırlısı olsun inşallah sende de gebelik imzası gördüm ya çok şükür nede güzel duruyor orda susamın

Ahhh canım vak nasil olumlu bir doktormus çok sevindim adına gözün aydın sağlıkla gelsin bakalım oğlusun hayırlı uğurlu mutlu bebeler olsunlar insallahhhh
Aminnn inşallah kuzum Allah razı olsun içim rahattı sizle konuştunkdan sonra şimdi daha da rahatım çok şükür

Hayırlı olsun kuzum doktorun yaklaşımını çok beğendim

Kız olduğu için canım 50 üstüyse kız.. sende tutmuş
Normal bi değer yani.
Sakaaaaa Ayyy kizz içimde şüphe vardı ağzın bal yesin emi anammmm korkmuştum böyle duyunca nasi mutlu oldum anlatamam. Herkes ayy daha dur benimkijnede kız dediler 7 aylık değişti vs vs hep olumsuzlama duyuyorum çok iyi geldi bu haber hee tabi erkek te olsa benim canimm kızda o ayrı sağlıklı olmaları tek temennimiz herkes gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…