Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet kuzum 2 li tarama mı göstercem muayne olacam kan demir ilaçlarını söyleyecem akdeniz anemisi var bende değerlerim düşünce bacaklarım ağrıyor ağrılarım felan da başladı muayne ettircem kendimi de bebişi de belki cinsiyetide söyler
hayirli haberler alirsin insallah canim benim bebisinde cinsiyetini solerler insallh😍😘

Kuzum vinalac al tüm vitamin mineral folic asit hepsi var ben bunu kullanıyorum
Folik asiti aldım kuzum
Probiyotik de içiyorum
Multivitamin yok bi tek onun da içinde A vitamini olmayan olması lazımmış neyse gidince bi kendi duzenlesin artık napayim

Folik asiti aldım kuzum
Probiyotik de içiyorum
Multivitamin yok bi tek onun da içinde A vitamini olmayan olması lazımmış neyse gidince bi kendi duzenlesin artık napayim
Bende kabızlık vardıya diğer grupdakiler söylemişti ondan aldım doktor devam edecen dedi bende aynen devam ediyorum

yusroşum hersey gonlunce olsun😊☺ hadi hayirli haberler bekliuoruz😊😍😏

Sizleri sebebsiz seviyorum ve sevildiğimi hissediyorm birgün hamiş olursam 😔 dualarınıza çok şükürler edeceğim biliyorm ki yürekleriniz çok güzel onun için duyar rabbim bana da verir inşallah dilerim 💟🙏🏼

Bende seni çook ama çok seviyorum tüm samimiyetimle. Merak ettiğim kızın mı olacak oğlun mu senin adına aklım bu konuda 🤣 T tulperde tahminleri tutmalı. Sen nasılsın T tulperde iyi misin?
Duygularımız karşılık lı biliyorsun beybisi 💞💞💞tahminde bulun bakalım ne olacak içine ne doğuyor merak ettim

T tulperde cNim bu doktorlar yas riskine kafayi takmis zaten hatirladigim kadariyla bebisinin ense kalinligı burun kemigi falan normaldi zaten bu testler kesin sonuc verniomus olasılıklar uzerine yorumluyolar bozma moralini canım guzel seyler dusun guzel olacak insallah doktorlar isin ucunda para var diye direk olumsuzmus gibi yoruumluyolar sıkma caninı.
Canım dün bi duyunca moralim bozuldu ama şu an iyiyim. Sonuçta kan vermeseydim böyle bir şey çıkmayacaktı, ultrason ölçümleri iyi kaldı ki zaten 1/250 ya da daha yüksek risk olunca ileri bi tarama gerekiyormuş.
Ben takmıyorum hiç o değerleri 😍
Teşekkürler kızlar herkese destekleriniz için 😍
Bugün doktorum hastanede değilmiş pazartesiye kaldı artık tekrar bi konuşayım bakalım ne diyecek 🤔

Hahah Nisan grubuna gelen hamile kalıyor a dostlar

Ben kızda kalkıp direkt yikamistim olacak olan oluyor

Gelecek çocuk her türlü geliyor inşallah bu ay gelir kuzum

1500den kimyasala donmekle alakası pek yok canım hcg düzenli yukseliyorduysa kimyasal değildir deniyor. Bos gebelikte de orantısız aşırı yükselir mesela
Bana 1500den çok kimyasal gibi gelmedi doktor daha iyisini bilir tabi de
Ben aşı işini eğer olacaksam da 2. Trimesterda düşünüyorum

Ben de yaaaa ama oralarda da bisiyler ogreniyom

İlk 3 ay neler kullandiniz kızlar doktorum bana folik asit verdi sadece telefondan ulaştım da
İlk 3 ay sadece folik asit kullandırdı benim doktorum.
Şu an onu bıraktım ınnate diye bi mıltivitamin
Ferrum tablet
Bir de d vit damla verdi.

Canım dün bi duyunca moralim bozuldu ama şu an iyiyim. Sonuçta kan vermeseydim böyle bir şey çıkmayacaktı, ultrason ölçümleri iyi kaldı ki zaten 1/250 ya da daha yüksek risk olunca ileri bi tarama gerekiyormuş.
Ben takmıyorum hiç o değerleri 😍
Teşekkürler kızlar herkese destekleriniz için 😍
Bugün doktorum hastanede değilmiş pazartesiye kaldı artık tekrar bi konuşayım bakalım ne diyecek 🤔
rica ederiz canim demek bi nebze de olsa birbirmizin yuregine su serpebiliosak ne mutlu bize aynen canim tekrsr bi konusur ferahlarsin canim.

Bende Ocak annelerine gitmistim ama daha ugramiyorum nedense buraya yapıştım hahahaha
Ben ocak annelerini de üstüme aldığım için mecbur uğruyorum 🤣
Başta oraya da yazasım gelmiyodu ama ordakileri de tanıdıkça minnoşlar diyosun yani 😂😂
Hele bi tane troll var, gül gül ölüyorum ona 😂

Bende seni çook ama çok seviyorum tüm samimiyetimle. Merak ettiğim kızın mı olacak oğlun mu senin adına aklım bu konuda 🤣 T tulperde tahminleri tutmalı. Sen nasılsın T tulperde iyi misin?
İyiyim canım benim çok şükür 😍😍
seni sormalı son 5 gün ha heyecan tavan bizde de sizden güzel haberler geldikçe daha iyi oluyoruz 😍
Blntkbra Blntkbra yı tutturamadım erkek demiştim ama kızçesi olacakmış inşallah 😍
Bakalım Arsoney Arsoney in nesi olacak çok merak ediyorum, gönlündeki olsun diye de dua ediyorum hep 🤲

İyiyim canım benim çok şükür 😍😍
seni sormalı son 5 gün ha heyecan tavan bizde de sizden güzel haberler geldikçe daha iyi oluyoruz 😍
Blntkbra Blntkbra yı tutturamadım erkek demiştim ama kızçesi olacakmış inşallah 😍
Bakalım Arsoney Arsoney in nesi olacak çok merak ediyorum, gönlündeki olsun diye de dua ediyorum hep 🤲

Olsun iyi olalım bebişler de iyi olsun da kız erkek önemsiz sağlıklı olsunlar annecikler 🌸😍heyecanım hiç yok bomboşum salı günü aşılama için rapor çıkartacağım 🤣 hertürlü ihtimale karşı adet olursam o zamanda kan veririm ona göre rapor çıkartacağım çünkü. Progesteron alıyorum ilaç yarın son bakalım 🙈

Canlar çıktım hastaneden bebiş çok şükür haftasıyla uyumlu risk olur dedi 3 lü dede 4 lüdede görünecek dedi amniosentez yada fetal senin kararında dedi bu taramalar ucuz yani çok güvenirliği yok dedi kızlar cinsiyeti tam göremese de erkeğe benzetti 16. Haftada netleşir dedi galiba 2. Oğluş geliyor eymenim buna çok sevincek hep erkek istiyordu hayırlısı olsun sağlıklı sıhhatli olsun da inş hayırlı evlat olsun T tulperde galiba tahmin tutuyor galiba

X