hayirli haberler alirsin insallah canim benim bebisinde cinsiyetini solerler insallhEvet kuzum 2 li tarama mı göstercem muayne olacam kan demir ilaçlarını söyleyecem akdeniz anemisi var bende değerlerim düşünce bacaklarım ağrıyor ağrılarım felan da başladı muayne ettircem kendimi de bebişi de belki cinsiyetide söyler
yusroşum hersey gonlunce olsunRüyanın birgün gerçek olması umuduyla ponciğim bekliyorum sizleri buralardabat 5 gün kaldı sende güzel haberlerle gelesin miniğimizle
En baştan beri hep beraberdik bacı gibi olduk kopamıyoruz Allah ayırmasın canlarBende Ocak annelerine gitmistim ama daha ugramiyorum nedense buraya yapıştım hahahaha
İnşallah kuzum inşllah Allah razı olsunhayirli haberler alirsin insallah canim benim bebisinde cinsiyetini solerler insallh
Folik asiti aldım kuzumKuzum vinalac al tüm vitamin mineral folic asit hepsi var ben bunu kullanıyorum
Yemek yedik den sonra hemen oturma yatma kuzum onun etkiside oluyor yarım limon sık maden suyu iç ama fazla içme canımaynen arzucum dedigin taş yutmus hissi bendede var 2 gundur gecer insallah
Bende kabızlık vardıya diğer grupdakiler söylemişti ondan aldım doktor devam edecen dedi bende aynen devam ediyorumFolik asiti aldım kuzum
Probiyotik de içiyorum
Multivitamin yok bi tek onun da içinde A vitamini olmayan olması lazımmış neyse gidince bi kendi duzenlesin artık napayim
yusroşum hersey gonlunce olsun☺ hadi hayirli haberler bekliuoruz
Duygularımız karşılık lı biliyorsun beybisitahminde bulun bakalım ne olacak içine ne doğuyor merak ettim
Canım dün bi duyunca moralim bozuldu ama şu an iyiyim. Sonuçta kan vermeseydim böyle bir şey çıkmayacaktı, ultrason ölçümleri iyi kaldı ki zaten 1/250 ya da daha yüksek risk olunca ileri bi tarama gerekiyormuş.T tulperde cNim bu doktorlar yas riskine kafayi takmis zaten hatirladigim kadariyla bebisinin ense kalinligı burun kemigi falan normaldi zaten bu testler kesin sonuc verniomus olasılıklar uzerine yorumluyolar bozma moralini canım guzel seyler dusun guzel olacak insallah doktorlar isin ucunda para var diye direk olumsuzmus gibi yoruumluyolar sıkma caninı.
tamam tesekkur ederim canimYemek yedik den sonra hemen oturma yatma kuzum onun etkiside oluyor yarım limon sık maden suyu iç ama fazla içme canım
İlk 3 ay sadece folik asit kullandırdı benim doktorum.Hahah Nisan grubuna gelen hamile kalıyor a dostlar
Ben kızda kalkıp direkt yikamistim olacak olan oluyor
Gelecek çocuk her türlü geliyor inşallah bu ay gelir kuzum
1500den kimyasala donmekle alakası pek yok canım hcg düzenli yukseliyorduysa kimyasal değildir deniyor. Bos gebelikte de orantısız aşırı yükselir mesela
Bana 1500den çok kimyasal gibi gelmedi doktor daha iyisini bilir tabi de
Ben aşı işini eğer olacaksam da 2. Trimesterda düşünüyorum
Ben de yaaaa ama oralarda da bisiyler ogreniyom
İlk 3 ay neler kullandiniz kızlar doktorum bana folik asit verdi sadece telefondan ulaştım da
rica ederiz canim demek bi nebze de olsa birbirmizin yuregine su serpebiliosak ne mutlu bize aynen canim tekrsr bi konusur ferahlarsin canim.Canım dün bi duyunca moralim bozuldu ama şu an iyiyim. Sonuçta kan vermeseydim böyle bir şey çıkmayacaktı, ultrason ölçümleri iyi kaldı ki zaten 1/250 ya da daha yüksek risk olunca ileri bi tarama gerekiyormuş.
Ben takmıyorum hiç o değerleri
Teşekkürler kızlar herkese destekleriniz için
Bugün doktorum hastanede değilmiş pazartesiye kaldı artık tekrar bi konuşayım bakalım ne diyecek
Ben ocak annelerini de üstüme aldığım için mecbur uğruyorumBende Ocak annelerine gitmistim ama daha ugramiyorum nedense buraya yapıştım hahahaha
İyiyim canım benim çok şükür