Canım yuksek bi risk deil bozma moralini gayet normal bu degerler sıkma canınıKızlar şimdi hastaneden aradılar ikili test sonucu için yaş riski 300/1
Diğer risk 1080/1 çıkmış
Doktor perinatologa yönlendirdi çok moralim bozuldu.
Allah razi olsun canim benim bugun doktoramı gidecektin senGünaydın Sayın Garılar Glubu Nisan topigleri zabanan kahtıh yine hadi bakalım hayırlı günler olsun hepimize dualarıma hepinizi katarak geldim çok güzel rüyalar gördüm çok şükür bugün için kıpır kıpır güzel haberler alacam inşallah doktordan
Evet kuzum 2 li tarama mı göstercem muayne olacam kan demir ilaçlarını söyleyecem akdeniz anemisi var bende değerlerim düşünce bacaklarım ağrıyor ağrılarım felan da başladı muayne ettircem kendimi de bebişi de belki cinsiyetide söylerAllah razi olsun canim benim bugun doktoramı gidecektin sen
Günaydın canımmmmGünaydın Sayın Garılar Glubu Nisan topigleri zabanan kahtıh yine hadi bakalım hayırlı günler olsun hepimize dualarıma hepinizi katarak geldim çok güzel rüyalar gördüm çok şükür bugün için kıpır kıpır güzel haberler alacam inşallah doktordan
Günaydın balım bademim inş döneceğim cinsiyetide söylerse çok süper olur hayırlısı olsun inşallahGünaydın canımmmmhadi bakalım iyi haberlerle dön bize belki cinsiyet söyler çok heyecanlı
Kuzum hazımsızlık bendede oluyordu soda limon içiyordum rahatlıyordum ama şuan çok kalmadı hazımsızlık ama bende akşamları oluyordu genelde taş yutmuş gibi oluyordukızlar bisey sorcam benm gbi hala mide hazımsızlıgı yasayan varmı yediklerimi midem eritemiyor gibi bir his var bende piskolojikte olablr aslinda ama gercekten rahatsız edici bi durum maden suyu iceyim diuorum ictikten sonrada agzimin icinde acımsı bi tat bırakıyor bide agız tadım sürekli acımsı gibi bi ara o kadar coktuki agzimda metalimsi bi tat oluyordu ne yersem yiyeyim agzimin tadi duzelmiyordu yine o acimsi tat hissi var ama eskisi gibi deil cok sukur sanirin yavas yavas azaliyor
Bende Aralık annelerine gidip yine burda buluyom kendimi oraya gidince sizi aldatmış gibi oluyorum yaaGelsinler bak temmuz grubuna gittim haziranda hamile kaldım ama neredeyim nisan grubunda çünkü bu bi bağımlılık
Kuzum aşıyla ilgili kesin birşey yok galiba yaa herkesde farklı birşey yapabiliyor belkide olacağından bilemeyiz ki rabbim bilir doktorlar bile sürekli birşey söylüyor hayırlısı olsun rabbim sağlıklı bir evlat nasip etsin arkadaşına inş kuzucumYa kizlar ben gebelik olur die asidan yana tesirginm yapmiyrm simdlk. Bir arkdsm yeni ogrendi gebeligini gecen hafta hcg 1500 lerdeydi daha 5 hafta deildi. Neyse asi olmusti kan vermeden once bu hafta kontrole gideym dedi bebek kimyasal oldu. Cokk uzulduk ya. Simdi de dio acaba asidani oldu. Bu kadr yuksek degerden kimyasala doner mi benm kimyasalrda degee dusuktu hep
Hahah Nisan grubuna gelen hamile kalıyor a dostlarTabikide kalınio ayolgeçen burda kim söyledi çatlama yönüne yatınca da gebelik oluşma ihtimali daha yüksekmiş vak oda test edildi onaylandı hahahaha
Gellllll gellll vatandaş burdaki tecrubeler nerde varrrrr
Ben kızda kalkıp direkt yikamistim olacak olan oluyorWalla bacim ben sirtustu yatiyorm dalarsam sabah dalmazsam gece dusumu aliyorm. Oglanda oyle olmustu hic atraksiyonlara girmemistm
Gelecek çocuk her türlü geliyor inşallah bu ay gelir kuzumBen de yana yattım.hiç dikmedim ilk kez .
ebe tavsiyesi=)
1500den kimyasala donmekle alakası pek yok canım hcg düzenli yukseliyorduysa kimyasal değildir deniyor. Bos gebelikte de orantısız aşırı yükselir meselaYa kizlar ben gebelik olur die asidan yana tesirginm yapmiyrm simdlk. Bir arkdsm yeni ogrendi gebeligini gecen hafta hcg 1500 lerdeydi daha 5 hafta deildi. Neyse asi olmusti kan vermeden once bu hafta kontrole gideym dedi bebek kimyasal oldu. Cokk uzulduk ya. Simdi de dio acaba asidani oldu. Bu kadr yuksek degerden kimyasala doner mi benm kimyasalrda degee dusuktu hep
Ben de yaaaa ama oralarda da bisiyler ogreniyomBende Aralık annelerine gidip yine burda buluyom kendimi oraya gidince sizi aldatmış gibi oluyorum yaa
Günaydın Sayın Garılar Glubu Nisan topigleri zabanan kahtıh yine hadi bakalım hayırlı günler olsun hepimize dualarıma hepinizi katarak geldim çok güzel rüyalar gördüm çok şükür bugün için kıpır kıpır güzel haberler alacam inşallah doktordan
Kuzum vinalac al tüm vitamin mineral folic asit hepsi var ben bunu kullanıyorumHahah Nisan grubuna gelen hamile kalıyor a dostlar
Ben kızda kalkıp direkt yikamistim olacak olan oluyor
Gelecek çocuk her türlü geliyor inşallah bu ay gelir kuzum
1500den kimyasala donmekle alakası pek yok canım hcg düzenli yukseliyorduysa kimyasal değildir deniyor. Bos gebelikte de orantısız aşırı yükselir mesela
Bana 1500den çok kimyasal gibi gelmedi doktor daha iyisini bilir tabi de
Ben aşı işini eğer olacaksam da 2. Trimesterda düşünüyorum
Ben de yaaaa ama oralarda da bisiyler ogreniyom
İlk 3 ay neler kullandiniz kızlar doktorum bana folik asit verdi sadece telefondan ulaştım da
Bende Ocak annelerine gitmistim ama daha ugramiyorum nedense buraya yapıştım hahahahaBende Aralık annelerine gidip yine burda buluyom kendimi oraya gidince sizi aldatmış gibi oluyorum yaa
İnşallah minnoşum inşallah sendende gelsin inş. Güzel haberler oyyy benim yüreği güzelim benim severim seniiiiRüyanın birgün gerçek olması umuduyla ponciğim bekliyorum sizleri buralardabat 5 gün kaldı sende güzel haberlerle gelesin miniğimizle
aynen arzucum dedigin taş yutmus hissi bendede var 2 gundur gecer insallahKuzum hazımsızlık bendede oluyordu soda limon içiyordum rahatlıyordum ama şuan çok kalmadı hazımsızlık ama bende akşamları oluyordu genelde taş yutmuş gibi oluyordu