Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
M Maviiiiiiii kızını hazırlasın ceyizini felan düzsün ana kraliçe kızını alacak 😂😂 çok rahatladım zaten sizin sayenizde rahatlamıştım şimdi daha da bir rahatladım yalan yok aynen sağlıklı sıhhatli olsunlarda dediğin gibi bu kadar strese cinsiyetin pek bi önemi yok Rabbimin hediyesi insan ne isterki olsun diye ne kadar uğraştık oğlan kız hayırlısı ben erkeğe ayarlarım artık kendimi. 🤭🤭🤭 Eymenin tüm kıyafetleri duruyordu bi hastane çıkışk alırım gerisi eymende
Yaaa yeni gördüm yazdığını Arzum canım burda bana ablalık kardeşlik yaptın destek oldun sağlıkla bebeklerimizin cinsiyetini öğrendik ne mutlu bize çok sevindim sağlıkla gelsin paşam ❣️❣️🥰🥰

Ayy ne zor günler beee
Sizin gibi bu günleri geçirmiş olmak isterdim
Doktoruma yazdım bugün 5. Haftada il dışına çıkıp 8+5te döneceğim dedim. Gittiğin yerde 7. Hafta muayene ol dedi
Daha da cooook var aldım randevumu arefe gününe. İnşallah kalp atışını falan da duyarım da çifte bayram olur😇

Yaaa yeni gördüm yazdığını Arzum canım burda bana ablalık kardeşlik yaptın destek oldun sağlıkla bebeklerimizin cinsiyetini öğrendik ne mutlu bize çok sevindim sağlıkla gelsin paşam ❣️❣️🥰🥰
Aminn inşallah minnoşum benim inş daha güzel haberler alacağımız zamanlarda gelecek rabbim hep güzel şeyler göstersin inş bizlere birde sağlıkla kucağımıza alırsak ne mutlu bize💞💞💞

Kizlar ayyy esip güledim sizlere rahat olun die de ikili testte serbest beta HCG yüksek çıkmış sanki bende 54.38 🤔 sizcede öyle değil mi
Kızımda 53lü bişey çıkmıştı sonucum bende de tutmuştu sende de tutmuş 50 kin üstü prensesinin hayırlısı olsun canım ne güzel Bi oğlan Bi kız tadından yenmez valla rabbim bana da nasip etsin inşallah 🙏🙏🧿🧿🥰🥰
Doktor hala vermedi mi cinsiyet haberini canım yaa
Bi ben kaldım kuzum 🙄 öğrenemedim gitti 5ine randevu aldım inşallah canım bu sefer öğrenicem 🙏🙏
Ayyy bende kuzum çok beğendim artık ayda bir sonuçların ile ona gideceğim
Ne güzel doktora denk gelmişsin canım inşallah bende bu sefer denk gelirim 🙏🙏 paşanın da hayırlısı olsun ana kraliçe olmak kolay değil gelsin gelinler 🥰🥰🧿🧿
Ayy ne zor günler beee
Sizin gibi bu günleri geçirmiş olmak isterdim
Doktoruma yazdım bugün 5. Haftada il dışına çıkıp 8+5te döneceğim dedim. Gittiğin yerde 7. Hafta muayene ol dedi
Daha da cooook var aldım randevumu arefe gününe. İnşallah kalp atışını falan da duyarım da çifte bayram olur😇
Geçen bayram bize bu bayram sana müjde olucak allahın izniyle canım 🙏🙏

Kızımda 53lü bişey çıkmıştı sonucum bende de tutmuştu sende de tutmuş 50 kin üstü prensesinin hayırlısı olsun canım ne güzel Bi oğlan Bi kız tadından yenmez valla rabbim bana da nasip etsin inşallah 🙏🙏🧿🧿🥰🥰

Bi ben kaldım kuzum 🙄 öğrenemedim gitti 5ine randevu aldım inşallah canım bu sefer öğrenicem 🙏🙏

Ne güzel doktora denk gelmişsin canım inşallah bende bu sefer denk gelirim 🙏🙏 paşanın da hayırlısı olsun ana kraliçe olmak kolay değil gelsin gelinler 🥰🥰🧿🧿

Geçen bayram bize bu bayram sana müjde olucak allahın izniyle canım 🙏🙏
İnşallah kuzum inşallah

Günaydın bebişler
Ay ben de 10lu haftalara gelmek istiyom kiskaniyom gidicem burdan🤣🤣 sonra siz 20lere geliceksiniz ben 20lere gelmek istiyom diye aglicam.

Şu çocuğun tekmelerini hissedene kadar huzurlu olamıyorum ben yaaa

Günaydın bebişler
Ay ben de 10lu haftalara gelmek istiyom kiskaniyom gidicem burdan🤣🤣 sonra siz 20lere geliceksiniz ben 20lere gelmek istiyom diye aglicam.

Gunaydin canimm🙂 gelirsin merak etme kuzumm🙃
Biraz zor geciyor zaman ama azcik sabırrr🥰

Günaydın bebişler

Bu arada bende acaba ne zaman hissedicem bebisi diye dusunuodum dun gece
bazen hamile olduguma inanamiyorum cunku daha sakin sakin duruyo bebis🙂🙂

Günaydın bebişler

10lulara gelince de pek geçmiyor canım 20lere de gelsen geçmicek
30lar daha Bi yavaş valla ne uzun vakit düşününce hiç geçmiyor en iyisi akışına bırakmak 😂😂

10lulara gelince de pek geçmiyor canım 20lere de gelsen geçmicek
30lar daha Bi yavaş valla ne uzun vakit düşününce hiç geçmiyor en iyisi akışına bırakmak 😂😂
En azından orada olduğunu bilmek istiyorum
Bu günlere de şükür inşallah sağlıkla o günleri de görelim tipir tipir teptikleri günleri 🥰

Selam kizlar ne yapıyorsunuz nasılsınız ? Ben bugün eşimle bir büyük temizlige kalktım ki sormayin gitsin acaip yoruldum 🤦 daha da bitmedi banyo dusakabinler duvarlar ovulacak ama off offf. Dün gece öyle güzel bir rüya gördüm ki 🥰🥰 kızım doğmuş nasıl pembe pembe yanaklar bembeyaz bir tennn allahimmmm aşık oldum resmen. Ama 34. Haftalık doğmuş ve kuveze aldılar hiç bir skintisi yok ama kuvezde kalacak dediler oyyyleeee uzaktan seyrettim hayran hayran oda bana gülümsüyordu kuvez olayı hariç muhteşem bir rüyaydı 🥰🥰

Selam kizlar ne yapıyorsunuz nasılsınız ? Ben bugün eşimle bir büyük temizlige kalktım ki sormayin gitsin acaip yoruldum 🤦 daha da bitmedi banyo dusakabinler duvarlar ovulacak ama off offf. Dün gece öyle güzel bir rüya gördüm ki 🥰🥰 kızım doğmuş nasıl pembe pembe yanaklar bembeyaz bir tennn allahimmmm aşık oldum resmen. Ama 34. Haftalık doğmuş ve kuveze aldılar hiç bir skintisi yok ama kuvezde kalacak dediler oyyyleeee uzaktan seyrettim hayran hayran oda bana gülümsüyordu kuvez olayı hariç muhteşem bir rüyaydı 🥰🥰
Hayırlara çıkarsın rabbim canım hepimizin gönlündekini versin hayırla inşallah kocası pazar günü çalışan olarak benim temizlik yardımcım kızımdı 🥰🥰

X