Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allahım hayırlara çıkarsın inşallah çok güzel bir rüya görmüsün

Kizceler 1. Çocuklarınızı anaokulu kreş vb gonderecekmisiniz ? Pandemiden ötürü hani gerçi 1 temmuzda tüm yasaklar kalkıyor ama gene de içimde acaba var devlet Okulu'nun anaokuluna gondericem biraz önce görüştüm agustos gibi açılması planlaniyormus okulun

Eylülde açılacak dedi canım bakan.
Ben de göndereceğim eylülde ama karar veremedim nereye gönderirim.

Doktorumla görüştüm bugün. O kadar güzel ayrıntılı bi şekilde anlattı ki içim rahatladı çok şükür.
Tekrar baktı ultrasonda uzun uzun hiçbir sıkıntı görünmüyor dedi ama yine de 18.haftada perinatolog görsün içimiz daha rahat etsin dedi.
Hiç amniyosentez fetal test falan konusunu açmadı.
O kadar rahatladım ki çok şükür
Cinsiyetini yine göstermedi, bacak arasını açmamış yaramaz
Anca 18.haftada öğrenebilicem onu da daha öncesinde gitmem sanırım.

Ohhh haydi gözün aydın canım kız keşke serbest HCG değerini soraydin doktor nerden görecek cinsiyeti biz burda söylerdik sana sağlıkla gelsin insallahhhh. Bende ayın 9 unda randevum test sonucuna bakılacak heyecanla bekliyorum wallahi yaş riskini takmazmisim gibi gelio ama inşallah öyle olur

Burda mı sadece bilmiyorum ama özeller çok pahalı yaaa
Özeller pahalı da farklı şeyler farklı etkinlikler olsun istiyorum. Devlet okulunda yaptıklarını ben zaten yapıyorum evde kızımla.
Bilemedim ya. Bi de ücretsiz izne ayrılıcam mart-nisan gibi doğum izni bitince. tek maaşa düşücez özele o kadar para yetirebilir miyiz bilmiyorum ben de böyle iki arada kaldım.

Serbest hcg öğrendim canım da öğrenmez olaydım
Ondan artmış benim risk. yüksek çünkü 113 çıkmış. Bu değere göre hayli hayli kız
Aman inşallah kız olduğundan böyle yüksek çıkmıştır, dua edin kızlar perinatolog da güzel şeyler söylesin

İşte bende öyle düşünüyorum canım haklısın bizde evde yapıyoruz ancak arkadaşlarla yaptığı farklı olur bence yani pskolojik acidan sadece.maddi kısma gelince çok haklısın bende çalışmıyorum bir kaç yoldir şimdi hadi versem anam 2. Bebe masraf artacak vs almak zorunda kalırsam hepten kötü olur o sebeble direk 1. Sınıfa başlayacağı okulunkine vermek mantıklı geliyor bana özele de veremem çocuğu tabi gün gelir neler gösterir orası ayrı tabii

Ben göndereceğim canım ağustosta açılacakmış. Özele göndereceğim zaten devlet 3 yaş almıyor. Burada da pedagog ve anaokulu öğretmeni kızımla görüşme yaptı 4 yaş sınıfına kabul ettiler.

Pandemiden korkuyorum evet napayim evde de sıkıntıdan bayılacak çocuk

Benimkide öyle fenalık basıyor çocuğa biraz parka götürmeye basladikta açıldı içi şişti çocuğun yemek bile bazen yemiyor arkadaşım olsa yerdim dio çok bilmiş Allah'a emanet artık

Devlet anaokulu 36 aydan itibaren alıyor canım.
Zaten yeni dalga gelirse yine kapatırlar gibi geliyor bana.

Benimkide öyle fenalık basıyor çocuğa biraz parka götürmeye basladikta açıldı içi şişti çocuğun yemek bile bazen yemiyor arkadaşım olsa yerdim dio çok bilmiş Allah'a emanet artık
Benimkinin sürekli lafı bi kardeşim olsaydı
Devlet anaokulu 36 aydan itibaren alıyor canım.
Zaten yeni dalga gelirse yine kapatırlar gibi geliyor bana.
Burada sorduklarimiz anne çalışmıyorsa almıyor sanırım yerleri yok anlamadım canım

Çok şükür kuzum gözün aydın milleti korkutuyorlar en başta telde bilgi verene kadar gel deseydi keşke sana neyse güzel şeyler duymuşsun ya çok şükür senle benimde cinsiyet öğrenmek için bekleyecez demekki benzetiyor vırtt zırt işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…