Bir kızı olmalı insanınHayırlara çıkarsın rabbim canım hepimizin gönlündekini versin hayırla inşallah kocası pazar günü çalışan olarak benim temizlik yardımcım kızımdı
Allahım hayırlara çıkarsın inşallah çok güzel bir rüya görmüsünSelam kizlar ne yapıyorsunuz nasılsınız ? Ben bugün eşimle bir büyük temizlige kalktım ki sormayin gitsin acaip yoruldumdaha da bitmedi banyo dusakabinler duvarlar ovulacak ama off offf. Dün gece öyle güzel bir rüya gördüm ki kızım doğmuş nasıl pembe pembe yanaklar bembeyaz bir tennn allahimmmm aşık oldum resmen. Ama 34. Haftalık doğmuş ve kuveze aldılar hiç bir intisi yok ama kuvezde kalacak dediler oyyyleeee uzaktan seyrettim hayran hayran oda bana gülümsüyordu kuvez olayı hariç muhteşem bir rüyaydı
Günaydın canım aminnn inşallahGünaydın kızçelergüzel haberler alacağımız musmutlu bir hafta geçirelim inşallah
Eylülde açılacak dedi canım bakan.Kizceler 1. Çocuklarınızı anaokulu kreş vb gonderecekmisiniz ? Pandemiden ötürü hani gerçi 1 temmuzda tüm yasaklar kalkıyor ama gene de içimde acaba var devlet Okulu'nun anaokuluna gondericem biraz önce görüştüm agustos gibi açılması planlaniyormus okulun
Burda mı sadece bilmiyorum ama özeller çok pahalı yaaaEylülde açılacak dedi canım bakan.
Ben de göndereceğim eylülde ama karar veremedim nereye gönderirim.
Ohhh haydi gözün aydın canımDoktorumla görüştüm bugün. O kadar güzel ayrıntılı bi şekilde anlattı ki içim rahatladı çok şükür.
Tekrar baktı ultrasonda uzun uzun hiçbir sıkıntı görünmüyor dedi ama yine de 18.haftada perinatolog görsün içimiz daha rahat etsin dedi.
Hiç amniyosentez fetal test falan konusunu açmadı.
O kadar rahatladım ki çok şükür
Cinsiyetini yine göstermedi, bacak arasını açmamış yaramaz
Anca 18.haftada öğrenebilicem onu da daha öncesinde gitmem sanırım.
Özeller pahalı da farklı şeyler farklı etkinlikler olsun istiyorum. Devlet okulunda yaptıklarını ben zaten yapıyorum evde kızımla.Burda mı sadece bilmiyorum ama özeller çok pahalı yaaa
Serbest hcg öğrendim canım da öğrenmez olaydımOhhh haydi gözün aydın canımkız keşke serbest HCG değerini soraydin doktor nerden görecek cinsiyeti biz burda söylerdik sana sağlıkla gelsin insallahhhh. Bende ayın 9 unda randevum test sonucuna bakılacak heyecanla bekliyorum wallahi yaş riskini takmazmisim gibi gelio ama inşallah öyle olur
İşte bende öyle düşünüyorum canım haklısın bizde evde yapıyoruz ancak arkadaşlarla yaptığı farklı olur bence yani pskolojik acidan sadece.maddi kısma gelince çok haklısın bende çalışmıyorum bir kaç yoldir şimdi hadi versem anam 2. Bebe masraf artacak vs almak zorunda kalırsam hepten kötü olur o sebeble direk 1. Sınıfa başlayacağı okulunkine vermek mantıklı geliyor bana özele de veremem çocuğu tabi gün gelir neler gösterir orası ayrı tabiiÖzeller pahalı da farklı şeyler farklı etkinlikler olsun istiyorum. Devlet okulunda yaptıklarını ben zaten yapıyorum evde kızımla.
Bilemedim ya. Bi de ücretsiz izne ayrılıcam mart-nisan gibi doğum izni bitince. tek maaşa düşücez özele o kadar para yetirebilir miyiz bilmiyorum ben de böyle iki arada kaldım.
Ben göndereceğim canım ağustosta açılacakmış. Özele göndereceğim zaten devlet 3 yaş almıyor. Burada da pedagog ve anaokulu öğretmeni kızımla görüşme yaptı 4 yaş sınıfına kabul ettiler.Kizceler 1. Çocuklarınızı anaokulu kreş vb gonderecekmisiniz ? Pandemiden ötürü hani gerçi 1 temmuzda tüm yasaklar kalkıyor ama gene de içimde acaba var devlet Okulu'nun anaokuluna gondericem biraz önce görüştüm agustos gibi açılması planlaniyormus okulun
Benimkide öyle fenalık basıyor çocuğa biraz parka götürmeye basladikta açıldı içi şişti çocuğunBen göndereceğim canım ağustosta açılacakmış. Özele göndereceğim zaten devlet 3 yaş almıyor. Burada da pedagog ve anaokulu öğretmeni kızımla görüşme yaptı 4 yaş sınıfına kabul ettiler.
Pandemiden korkuyorum evet napayim evde de sıkıntıdan bayılacak çocuk
Devlet anaokulu 36 aydan itibaren alıyor canım.Ben göndereceğim canım ağustosta açılacakmış. Özele göndereceğim zaten devlet 3 yaş almıyor. Burada da pedagog ve anaokulu öğretmeni kızımla görüşme yaptı 4 yaş sınıfına kabul ettiler.
Pandemiden korkuyorum evet napayim evde de sıkıntıdan bayılacak çocuk
Benimkinin sürekli lafı bi kardeşim olsaydıBenimkide öyle fenalık basıyor çocuğa biraz parka götürmeye basladikta açıldı içi şişti çocuğunyemek bile bazen yemiyor arkadaşım olsa yerdim dio çok bilmiş Allah'a emanet artık
Burada sorduklarimiz anne çalışmıyorsa almıyor sanırım yerleri yok anlamadım canımDevlet anaokulu 36 aydan itibaren alıyor canım.
Zaten yeni dalga gelirse yine kapatırlar gibi geliyor bana.
Ayyy gelmesin dalga dulgaaa bayılacam artikkk yaaaDevlet anaokulu 36 aydan itibaren alıyor canım.
Zaten yeni dalga gelirse yine kapatırlar gibi geliyor bana.
Eğlencesine zaten bizimki deBenim serbest hcg 56 ama bebiş erkeko sonuca göre pek kesin olmuyor bence
Bende farklı bir şey söylemedim zatenA
Eğlencesine zaten bizimki de
Çok şükür kuzum gözün aydın milleti korkutuyorlar en başta telde bilgi verene kadar gel deseydi keşke sana neyse güzel şeyler duymuşsun ya çok şükür senle benimde cinsiyet öğrenmek için bekleyecez demekki benzetiyor vırtt zırt işteDoktorumla görüştüm bugün. O kadar güzel ayrıntılı bi şekilde anlattı ki içim rahatladı çok şükür.
Tekrar baktı ultrasonda uzun uzun hiçbir sıkıntı görünmüyor dedi ama yine de 18.haftada perinatolog görsün içimiz daha rahat etsin dedi.
Hiç amniyosentez fetal test falan konusunu açmadı.
O kadar rahatladım ki çok şükür
Cinsiyetini yine göstermedi, bacak arasını açmamış yaramaz
Anca 18.haftada öğrenebilicem onu da daha öncesinde gitmem sanırım.