Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok yaa valla bu doktorlar gerçekten bir tuhaf para versende aynı vermesende merhametli vicdanlı doktorlara denk getirsin rabbim senin iş benim işe dönmüş kuzum hayırlısı olsun

Kızlar şimdi hastaneden aradılar ikili test sonucu için yaş riski 300/1
Diğer risk 1080/1 çıkmış
Doktor perinatologa yönlendirdi çok moralim bozuldu.
Kuzum aynıyız yaş riski çıktı ya seninki benden az düşük bana ammino sentez dedi fetal dedi ya bu doktorlar ne kadar değişik ya insanı sinire sokarlar cidden sıkma canını neolursa kabulumuz ama değerimiz okadarda kötü değil ama doktor galiba ağız birliği yapmış gibi sürekli abartıyorlar ya ayrı para kazanıyorlar demekki

Canım seninki gerçekten çok iyi asla bozma moralini sadece yaş riski olsa inan ben de takmazdım hiç.
Ama benim diğer risk de yüksek biraz. Allahtan doktor bana hiç fetal amniyosentez falan demedi hakkını yemiyim sanırım o da tedbir amaçlı yönlendirdi perinatologa. yarın gidicem tekrar kendi doktoruma yüzyüze konuşayım iyice bi.
Allahtan gelen her şey kabulüm elbet ama iyi düşünüyorum bebeğimiz sağlıklı canım inşallah

Aynen git baktır konuş bakalım Allah'ım korktuğuna uğratmasın inşallah dua edelim bol kuzum 2 li taramanın çoksa garantisi yok biliyorsun daha riskli olup sağlıklı bebiş olanlar çok fazla kuzum bebişlerimiz çok sağlıklı olacak ben buna inanıyorum Allah'ın izniyle

Kız raporu doktordan alacan bendede öyle yazıyordu raporu doktor çıkarıyor

He bide onu diyolar kestirme diyene tırnakda kesmeyek ozaman saçma bişey saç boyama 24. Haftada galiba ama bende okadar beklersem hiç boyamayım diyorum

Bende öyle düşünüyorum kesinlikle danışıklı döğüş yapıyorlar herkes de bir risk var anasınınsatıyım

Kızlar hurafelere asla inanmam ama saç kestiremiyorum bi tek onu yapamıyorum. İlk gebeliğimde saçlarım çalı gibi olmuştu bebeğim 18 günlükken kestirebildim anca
O da küçükken benden baya büyük bi kuzenim var o saçını kestirmişti ertesi hafta bebeğini kaybetmişti ondan çok etkilenmiştim. Alakası yok elbet ama denk gelince oldum olası korkarım ondan.

Çok güzel konuşmuşsun ağzına sağlık kuzum Allah razı olsun inş yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alırız Rabbim hiç birimizi korktuğumuza uğratmasın inşallah

Yaaaa yerim benseni mimnoşum Allah razı olsun güzel konuşup yüreğimize su serpiyosun tatlım benim yüreği güzelim benimmmm

Eeee ayyyy kızlarrrr ben ozaman ben saçımı sprem döllenirken kestirdiydim doğruuuu eee hadi cvp verin yavrum dölleniyordu ne olacak Z zesamu93 Blntkbra

Aynen işte bende pek inanmam amaa yok ikna olamıyorum sanirim kestiremicem hele bunu duydum ya hepten gitti bende hahahaha

He bide onu diyolar kestirme diyene tırnakda kesmeyek ozaman saçma bişey saç boyama 24. Haftada galiba ama bende okadar beklersem hiç boyamayım diyorum
2 trimesterda boyatabilirsin canım organik boyayla
Kesme olayı sadece hurafe yaa kes gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…