Yok yaa valla bu doktorlar gerçekten bir tuhaf para versende aynı vermesende merhametli vicdanlı doktorlara denk getirsin rabbim senin iş benim işe dönmüş kuzum hayırlısı olsunCanım gördü diyemem resmen kadın randevu saatimde çantasını almış gidiyordu merdivenlerde baktı Bi sıkıntı yok dedi zaten grafiyide verdiler sonuçla beraber bende görünce riskli yerde olmadığımı bende görüyorum çok sinir oldum şikayet edicem bu kadını öğleden sonra başka Bi Dr gidicem randevu aldım
Bende öyle tahmin ediyorum Allah hayırlı sağlıklısını versin de Dra soruyorum 3lü taramada diyor ısrarla zaten dediğim gibi çok sinir oldum kadına öğleden sonra diğer Dr gidicem inşallah o söyler yeter da bugün 14. Hafta biticek yani daha ne kadar beklicem doğmadan 5 dk önce mi söylicekler cinsiyeti
Canım bunda bişey yok 250den düşük sıkıntılı oluyor sen içini ferah tut allahın izniyle hiçbirşey olmaz
Kuzum aynıyız yaş riski çıktı ya seninki benden az düşük bana ammino sentez dedi fetal dedi ya bu doktorlar ne kadar değişik ya insanı sinire sokarlar cidden sıkma canını neolursa kabulumuz ama değerimiz okadarda kötü değil ama doktor galiba ağız birliği yapmış gibi sürekli abartıyorlar ya ayrı para kazanıyorlar demekkiKızlar şimdi hastaneden aradılar ikili test sonucu için yaş riski 300/1
Diğer risk 1080/1 çıkmış
Doktor perinatologa yönlendirdi çok moralim bozuldu.
Gerçekten de öyle. İyi ki açmışım bu başlığıYa işin şakası hakkaten her grup böyle değil heee gerçekten herkez iyiki varher zaman hep destek tam destek
Canım seninki gerçekten çok iyi asla bozma moralini sadece yaş riski olsa inan ben de takmazdım hiç.Kuzum aynıyız yaş riski çıktı ya seninki benden az düşük bana ammino sentez dedi fetal dedi ya bu doktorlar ne kadar değişik ya insanı sinire sokarlar cidden sıkma canını neolursa kabulumuz ama değerimiz okadarda kötü değil ama doktor galiba ağız birliği yapmış gibi sürekli abartıyorlar ya ayrı para kazanıyorlar demekki
Aynen git baktır konuş bakalım Allah'ım korktuğuna uğratmasın inşallah dua edelim bol kuzum 2 li taramanın çoksa garantisi yok biliyorsun daha riskli olup sağlıklı bebiş olanlar çok fazla kuzum bebişlerimiz çok sağlıklı olacak ben buna inanıyorum Allah'ın izniyleCanım seninki gerçekten çok iyi asla bozma moralini sadece yaş riski olsa inan ben de takmazdım hiç.
Ama benim diğer risk de yüksek biraz. Allahtan doktor bana hiç fetal amniyosentez falan demedi hakkını yemiyim sanırım o da tedbir amaçlı yönlendirdi perinatologa. yarın gidicem tekrar kendi doktoruma yüzyüze konuşayım iyice bi.
Allahtan gelen her şey kabulüm elbet ama iyi düşünüyorum bebeğimiz sağlıklı canım inşallah
Kız raporu doktordan alacan bendede öyle yazıyordu raporu doktor çıkarıyorKizlar dün verdiğim ikili test sonucundaki kan değerleri çıkmışmi bir bakım dedim e nabız üzerinden. Baktım çıkmış... Grafik çalışıldı değerler normal die bir ibare varama rapor beklenecek. Nefret ediyorum beklemekten
Hepsi için dua ettim inşallah hepimiz sağlıkla hamile kalır doğum yaparız
He bide onu diyolar kestirme diyene tırnakda kesmeyek ozaman saçma bişey saç boyama 24. Haftada galiba ama bende okadar beklersem hiç boyamayım diyorumBide ben aşırı cirkinlestim yaaaa deliricem saçımı kestirmek istiyorum boyatmak istiyorum vs vs vsboyatcaktim tam ertesi gün kusafor randevum vardı Cat hamileliği öğrendim gitmedim asla da boyatmam karşıyım ama kestirmeye ben karşı değilimdir annemler teyzemler sakin haaaa kestirme diolar aklıma girdiler
Biliom kuzum ama olsun değer normal yazmasida biseydir bence hahahahah yaş riski kesin çıkacak zaten ondan eminimKız raporu doktordan alacan bendede öyle yazıyordu raporu doktor çıkarıyor
Bende öyle düşünüyorum kesinlikle danışıklı döğüş yapıyorlar herkes de bir risk var anasınınsatıyımKız sen daha kaç yaşındasınbu yaş riski yeni moda oldu sanırım dotkorlar arasında. Sana bişi diyimmi hepsi anlaşmalı su yurt dışı testine yönlendirmek için ellerinden geleni yapmiyorlarsa ben insan değilim. Yaş riski riskli çıkmış evet ama değer uçuk kötü bir değer değil int biraz önce vaktim hatta normal değer alarilklarina diğer risk değeri ise 1/1000 ve üzeri düşük risk ve risksiz yazıyordu araştırmalarımda hiç canını sıkma ama haklısın elbette insan takar bende takarım ancak yapmamak lazım valaahi danışıklı dönüş herkeste aynı tantanayi yaratıyorlar ya bu bir tesadüf olamaz. Dün anlattım daha hiç bir test sonucu görmeden yaş riski çıkabilir amniyosentez veya yurt dışı testi yaptırabilirsin dedi biraz pahalı biliyorsundur dedi evet dedim düşünsene direk görürsün bak benide yonlendiricekler. Ayrıca tam doktordan çıktım bahçede soluklandim orta yaşlı saçları beyazlamis bir kadın hayırlı olsun vs vs dedi. Elimde test çıktılarını görünce yaş faktörü diyip test isterler hiç canını sıkma bak 43 yaşındayım burda doğum yaptım kısa süre önce bebeğim sapasağlam dedi hiç kafana takma bile vs dedi
Aman sus çıkmasın ağzına vur yaa Allah korusunBiliom kuzum ama olsun değer normal yazmasida biseydir bence hahahahah yaş riski kesin çıkacak zaten ondan eminim
Çok güzel konuşmuşsun ağzına sağlık kuzum Allah razı olsun inş yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alırız Rabbim hiç birimizi korktuğumuza uğratmasın inşallahPozitif düşünelim evrene verdiğimiz mesaj önemli bazı teorilere inanıyorumyok ya ben guvenmiyorum doktorlara wala bak yurt dışı testi revasta en kotu eğitim araştırma Hastanesi'ne git ve bir daha ver testi ama bence hicccc gerek bile yok değerlerin gayet güzel sinek küçük mide bulandırıyor sadece o kadar ne yaşmis arkadaş yaaa. Ya hep bisiler anlatıyorum ama bir komşumuz 27 yaşındayken bir perinatolog ve hoca adamın yanında asistan olarak çalışıyor tabi tüm takiplerini yapiyor ve hiç bir risk görmüyor bebek bir doğuyor down sendromlu şimdi kocaman genç kız oldu birde guzelki maşallah 2 arkadaşımda da risk çok aşırı yuks k çıktı doktor yüzde 90 down dedi sezeryana kesiyi atınca ilk baktığı bebeğin yüzü olmuş doktorun ikisindede hiç bir sorun yok neyse demem o ki kaderimizde ne varsa onu yaşayacağız guzel temmenniler ile elden geleni yapmak ve tevekkül den badka hiç bir şey kalmıyor bize düşen... herşey güzel olacak vardır Rabbimin bir bildiği
Yaaaa yerim benseni mimnoşum Allah razı olsun güzel konuşup yüreğimize su serpiyosun tatlım benim yüreği güzelim benimmmmGerçekten çok haklısınsana bunları yazarken ulan bana da yaş riski dediğinde bu kadar sakin bu örnekleri dusunebilecekmiyim die kendimi sorguladım gerçekten hıc biri bilmediğimiz örnekler değil elbette herkesin tecrübesi var sonuçta konudur komşudur vs vs sizde bana destek verirsin artık napim
Eeee ayyyy kızlarrrr ben ozaman ben saçımı sprem döllenirken kestirdiydim doğruuuu eee hadi cvp verin yavrum dölleniyordu ne olacakKızlar hurafelere asla inanmam ama saç kestiremiyorum bi tek onu yapamıyorum. İlk gebeliğimde saçlarım çalı gibi olmuştu bebeğim 18 günlükken kestirebildim anca
O da küçükken benden baya büyük bi kuzenim var o saçını kestirmişti ertesi hafta bebeğini kaybetmişti ondan çok etkilenmiştim. Alakası yok elbet ama denk gelince oldum olası korkarım ondan.
Aynen işte bende pek inanmam amaa yok ikna olamıyorumKızlar hurafelere asla inanmam ama saç kestiremiyorum bi tek onu yapamıyorum. İlk gebeliğimde saçlarım çalı gibi olmuştu bebeğim 18 günlükken kestirebildim anca
O da küçükken benden baya büyük bi kuzenim var o saçını kestirmişti ertesi hafta bebeğini kaybetmişti ondan çok etkilenmiştim. Alakası yok elbet ama denk gelince oldum olası korkarım ondan.
2 trimesterda boyatabilirsin canım organik boyaylaHe bide onu diyolar kestirme diyene tırnakda kesmeyek ozaman saçma bişey saç boyama 24. Haftada galiba ama bende okadar beklersem hiç boyamayım diyorum
Yok benim saçlar kısa zaten tam istediğim gibi boya olayı kafamı karıştırıyor2 trimesterda boyatabilirsin canım organik boyayla
Kesme olayı sadece hurafe yaa kes gitsin
Walla burdan dewam edecm en azindan bize umut olursnzGazel hep birlikteydik bacım dönün şu gruba ya bırakın sağı solu