- 20 Kasım 2019
- 3.698
- 5.858
- 36
Gel kuzum gel başımızın üstüne nedemek gel canım benim umut her zaman var umutsuz insan nasıl yaşasınWalla burdan dewam edecm en azindan bize umut olursnz gerci siz doguracaksnz biz hala ordan oraya hehehe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gel kuzum gel başımızın üstüne nedemek gel canım benim umut her zaman var umutsuz insan nasıl yaşasınWalla burdan dewam edecm en azindan bize umut olursnz gerci siz doguracaksnz biz hala ordan oraya hehehe
Gel ne olursan ol gene gel adet baslangicindan 13. Gün ilişki yaşayıp popo altına yastık koyarak ayaklar havaya dikip yat bı dene tez vakitte Allah gonlumdekini versin T tulperde Arsoney etrafta topik kalmazmis herkes bize gelirmişWalla burdan dewam edecm en azindan bize umut olursnz gerci siz doguracaksnz biz hala ordan oraya hehehe
Gelsinler kız hepsi yoldaşımızdı canlarım benim inş hamiş kalır gelirler inşallah
Ne demek tabikide gelsinler çıksınlar çıksınlar gelsinler hemide güzel şahane haberlerle insallahhhh rabbim isteyen herkese tez vakitte hayırlı bebeler nasib etsinGelsinler kız hepsi yoldaşımızdı canlarım benim inş hamiş kalır gelirler inşallah
Aminn kuzum aminnnNe demek tabikide gelsinler çıksınlar çıksınlar gelsinler hemide güzel şahane haberlerle insallahhhh rabbim isteyen herkese tez vakitte hayırlı bebeler nasib etsin
Ahahaha çıkın çıkın gelin anacımNe demek tabikide gelsinler çıksınlar çıksınlar gelsinler hemide güzel şahane haberlerle insallahhhh rabbim isteyen herkese tez vakitte hayırlı bebeler nasib etsin
Esim yok cnm bu ayda 16. Gun falan geleck normal catlama zamanim gecio ama kismet tabi bakalm. O hareketi yaparsam esimin dilinden kurtulamam valla
Kızıl mı saçların canım kizilsa eğer kahverengiye falan dönsen daha kolay olur sankiYok benim saçlar kısa zaten tam istediğim gibi boya olayı kafamı karıştırıyor
Gelsinler bak temmuz grubuna gittim haziranda hamile kaldım ama neredeyim nisan grubunda çünkü bu bi bağımlılık
Ben bu ay ayak dikip yatmadım öyle de hamile kalınıyor demek kiEsim yok cnm bu ayda 16. Gun falan geleck normal catlama zamanim gecio ama kismet tabi bakalm. O hareketi yaparsam esimin dilinden kurtulamam valla
Hahahaha benimkide çok dalga geçti ama yapcak bişi yokEsim yok cnm bu ayda 16. Gun falan geleck normal catlama zamanim gecio ama kismet tabi bakalm. O hareketi yaparsam esimin dilinden kurtulamam valla
Tabikide kalınio ayol geçen burda kim söyledi çatlama yönüne yatınca da gebelik oluşma ihtimali daha yüksekmiş vak oda test edildi onaylandı hahahahaBen bu ay ayak dikip yatmadım öyle de hamile kalınıyor demek ki
Ama sola dönüp yattım mecburen kızım atesliydi tam iliski sonrası uyandı eşim getirdi yatakta onu severken soluma baya 1 saat yatılı kaldım
İnşallah canım öğleden sonra gittim 2. Randevuyu sistem veriyor ama ilk kayıt açıldı diye muayene olamadım muayene etmedi kadın beni diyorum yok anam kimse anlamıyor şu hastanelere Allah ne düşürsün ne eksik etsin arayıp şikayet edeyim dedim virüsten şikayet edilmiyor hiçbir hekim dinledi dinledi ilerleyen günlerde arayın dedi muayene de kaldı şikayette kaldı bakalım uygun randevu bulabilirsem eğer önümüzdeki hafta gidicem ama bugün artık iyice soğudum drlar dan inşallah gideceğim Dr iyi çıkar Allah hepimizi iyilerle karşılaştırsınYok yaa valla bu doktorlar gerçekten bir tuhaf para versende aynı vermesende merhametli vicdanlı doktorlara denk getirsin rabbim senin iş benim işe dönmüş kuzum hayırlısı olsun
Ben ocak ayında kestirdim saçlarımı ama şuan o kadar pişmanım ki omuz hizamda ve toplanıyor havalar sıcak bugün bayılcaktım 2 kere düşünün toplamak en güzeli ben artık 10 yıl kestirmem zaten yavaş uzuyor anca uzarAynen işte bende pek inanmam amaa yok ikna olamıyorum sanirim kestiremicem hele bunu duydum ya hepten gitti bende hahahaha
Amin canım rabbim iyi ve merhametli doktor lar ile karşılaştırsın inşallahİnşallah canım öğleden sonra gittim 2. Randevuyu sistem veriyor ama ilk kayıt açıldı diye muayene olamadım muayene etmedi kadın beni diyorum yok anam kimse anlamıyor şu hastanelere Allah ne düşürsün ne eksik etsin arayıp şikayet edeyim dedim virüsten şikayet edilmiyor hiçbir hekim dinledi dinledi ilerleyen günlerde arayın dedi muayene de kaldı şikayette kaldı bakalım uygun randevu bulabilirsem eğer önümüzdeki hafta gidicem ama bugün artık iyice soğudum drlar dan inşallah gideceğim Dr iyi çıkar Allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın
Ben ocak ayında kestirdim saçlarımı ama şuan o kadar pişmanım ki omuz hizamda ve toplanıyor havalar sıcak bugün bayılcaktım 2 kere düşünün toplamak en güzeli ben artık 10 yıl kestirmem zaten yavaş uzuyor anca uzar
Aminnnn Allah iyilerle karşılaştırsın inşallah canım kötü bir bahtsizlik yasamissin boşver pozitif düşün bundan sonra böyle gitmez inşallahİnşallah canım öğleden sonra gittim 2. Randevuyu sistem veriyor ama ilk kayıt açıldı diye muayene olamadım muayene etmedi kadın beni diyorum yok anam kimse anlamıyor şu hastanelere Allah ne düşürsün ne eksik etsin arayıp şikayet edeyim dedim virüsten şikayet edilmiyor hiçbir hekim dinledi dinledi ilerleyen günlerde arayın dedi muayene de kaldı şikayette kaldı bakalım uygun randevu bulabilirsem eğer önümüzdeki hafta gidicem ama bugün artık iyice soğudum drlar dan inşallah gideceğim Dr iyi çıkar Allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın
Ben ocak ayında kestirdim saçlarımı ama şuan o kadar pişmanım ki omuz hizamda ve toplanıyor havalar sıcak bugün bayılcaktım 2 kere düşünün toplamak en güzeli ben artık 10 yıl kestirmem zaten yavaş uzuyor anca uzar
Walla bacim ben sirtustu yatiyorm dalarsam sabah dalmazsam gece dusumu aliyorm. Oglanda oyle olmustu hic atraksiyonlara girmemistmBen bu ay ayak dikip yatmadım öyle de hamile kalınıyor demek ki
Ama sola dönüp yattım mecburen kızım atesliydi tam iliski sonrası uyandı eşim getirdi yatakta onu severken soluma baya 1 saat yatılı kaldım
İnşallah canım amin yaAminnnn Allah iyilerle karşılaştırsın inşallah canım kötü bir bahtsizlik yasamissin boşver pozitif düşün bundan sonra böyle gitmez inşallah
İnşallah canım hepimizi öyleAmin canım rabbim iyi ve merhametli doktor lar ile karşılaştırsın inşallah
Ben de yana yattım.hiç dikmedim ilk kez .Ben bu ay ayak dikip yatmadım öyle de hamile kalınıyor demek ki