Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Walla burdan dewam edecm en azindan bize umut olursnz🙂🙂 gerci siz doguracaksnz biz hala ordan oraya hehehe🙂🙂😁
Gel ne olursan ol gene gel 🤣🤣 adet baslangicindan 13. Gün ilişki yaşayıp popo altına yastık koyarak ayaklar havaya dikip yat bı dene 😇😇 tez vakitte Allah gonlumdekini versin T tulperde Arsoney Arsoney etrafta topik kalmazmis herkes bize gelirmiş 🤣🤣🤣🤣🤣

Gel ne olursan ol gene gel 🤣🤣 adet baslangicindan 13. Gün ilişki yaşayıp popo altına yastık koyarak ayaklar havaya dikip yat bı dene 😇😇 tez vakitte Allah gonlumdekini versin T tulperde Arsoney Arsoney etrafta topik kalmazmis herkes bize gelirmiş 🤣🤣🤣🤣🤣
Gelsinler kız hepsi yoldaşımızdı canlarım benim inş hamiş kalır gelirler inşallah

Esim yok cnm bu ayda 16. Gun falan geleck normal catlama zamanim gecio ama kismet tabi bakalm. O hareketi yaparsam esimin dilinden kurtulamam valla😁😁😁

Yok benim saçlar kısa zaten tam istediğim gibi boya olayı kafamı karıştırıyor
Kızıl mı saçların canım kizilsa eğer kahverengiye falan dönsen daha kolay olur sanki
Kahverengiyse de organik köpük boyalar var evde kendin boyarsin

Gelsinler bak temmuz grubuna gittim haziranda hamile kaldım ama neredeyim nisan grubunda çünkü bu bi bağımlılık 😂😂

Esim yok cnm bu ayda 16. Gun falan geleck normal catlama zamanim gecio ama kismet tabi bakalm. O hareketi yaparsam esimin dilinden kurtulamam valla😁😁😁
Ben bu ay ayak dikip yatmadım öyle de hamile kalınıyor demek ki😄
Ama sola dönüp yattım mecburen kızım atesliydi tam iliski sonrası uyandı eşim getirdi yatakta onu severken soluma baya 1 saat yatılı kaldım 😁

Ama sola dönüp yattım mecburen kızım atesliydi tam iliski sonrası uyandı eşim getirdi yatakta onu severken soluma baya 1 saat yatılı kaldım 😁
Tabikide kalınio ayol 🤣🤣🤣🤣🤣 geçen burda kim söyledi çatlama yönüne yatınca da gebelik oluşma ihtimali daha yüksekmiş vak oda test edildi onaylandı hahahaha
Gellllll gellll vatandaş burdaki tecrubeler nerde varrrrr 🤣🤣

Yok yaa valla bu doktorlar gerçekten bir tuhaf para versende aynı vermesende merhametli vicdanlı doktorlara denk getirsin rabbim senin iş benim işe dönmüş kuzum hayırlısı olsun
İnşallah canım öğleden sonra gittim 2. Randevuyu sistem veriyor ama ilk kayıt açıldı diye muayene olamadım muayene etmedi kadın beni diyorum yok anam kimse anlamıyor şu hastanelere Allah ne düşürsün ne eksik etsin arayıp şikayet edeyim dedim virüsten şikayet edilmiyor hiçbir hekim dinledi dinledi ilerleyen günlerde arayın dedi muayene de kaldı şikayette kaldı bakalım uygun randevu bulabilirsem eğer önümüzdeki hafta gidicem ama bugün artık iyice soğudum drlar dan inşallah gideceğim Dr iyi çıkar 🙏 Allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın
Aynen işte bende pek inanmam amaa yok ikna olamıyorum 🤣🤣🤣🤣🤣 sanirim kestiremicem 🤣🤣 hele bunu duydum ya hepten gitti bende hahahaha
Ben ocak ayında kestirdim saçlarımı ama şuan o kadar pişmanım ki omuz hizamda ve toplanıyor havalar sıcak bugün bayılcaktım 2 kere düşünün toplamak en güzeli ben artık 10 yıl kestirmem zaten yavaş uzuyor anca uzar 😂😂

İnşallah canım öğleden sonra gittim 2. Randevuyu sistem veriyor ama ilk kayıt açıldı diye muayene olamadım muayene etmedi kadın beni diyorum yok anam kimse anlamıyor şu hastanelere Allah ne düşürsün ne eksik etsin arayıp şikayet edeyim dedim virüsten şikayet edilmiyor hiçbir hekim dinledi dinledi ilerleyen günlerde arayın dedi muayene de kaldı şikayette kaldı bakalım uygun randevu bulabilirsem eğer önümüzdeki hafta gidicem ama bugün artık iyice soğudum drlar dan inşallah gideceğim Dr iyi çıkar 🙏 Allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın

Ben ocak ayında kestirdim saçlarımı ama şuan o kadar pişmanım ki omuz hizamda ve toplanıyor havalar sıcak bugün bayılcaktım 2 kere düşünün toplamak en güzeli ben artık 10 yıl kestirmem zaten yavaş uzuyor anca uzar 😂😂
Amin canım rabbim iyi ve merhametli doktor lar ile karşılaştırsın inşallah 💞💞🙏🙏

Aminnnn Allah iyilerle karşılaştırsın inşallah canım 🤲🤲 kötü bir bahtsizlik yasamissin boşver pozitif düşün bundan sonra böyle gitmez inşallah 🤲🤲

Walla bacim ben sirtustu yatiyorm dalarsam sabah dalmazsam gece dusumu aliyorm. Oglanda oyle olmustu hic atraksiyonlara girmemistm😁

Ben de yana yattım.hiç dikmedim ilk kez .
ebe tavsiyesi=)

Son düzenleme:
X