Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende de olmuyor o değişiklikler bence psikolojik olarak vucut kendini hamile sandı
Kimyasal olma ihtimali yok o ay 6 erken gebelik 8 normal gebelik 3 kan tahlili yaptırdim 1 tanesinde olsa çıkardı

Kızlar aşı yaptırdınız mı?
Canım ben 2 farklı doktorla gorustum biri asla yy aptirtma dedi kadindogumcum grip aşısı mantığı eğer istersen izin kağıdı yazarım dedi yarın bir daha perinatolojiye sorucam bakalım ne dicek. Ama zaten yaptirtmamaya karar verdim DNA degistiriyormus vs yeterli araştırma yok bu konuda bebeğe etki ediyormu bilinmiyor kafam karışık en güzeli olmamak

Ben de dün sordum doktoruma biontech öneriyorum 14.haftadan sonra dedi. Çok kararsızdım ama olucam sanırım 2 hafta sonra. Sizlere de bi sorayım dedim. Yarın sorduktan sonra yazsana canım ne diyecek perinatolog?

Canımm haber var mı gösterdi mi yavrum cinsiyetini sağlıkla gelsinler ama öğrenince insan moda girmiyor değil

Ayyy kızlar morelim yerlerde sıfır sıfır yaş riski çıktı ya doğru düzgün birşeyde demedi doktor amniosentez yada kan ver dedi oda 2000 TL yaş riski ne hocam dedim ağzının içinde bişey geveledi anlamadım bide erkeğe benzetti ben ona da inanmadım nedense

Yaş riski ne ya senin o kadar yaşın yok ki

Haydaaaa devlet doktoru işte herşey devlet sırrı gibi.... Hicc kafana takma yerinde olsam naçizane ikibin vericeme gider 300 500 verir testi tekrarlatirim kuzum. Ayrıca bu testin yüzde 100 eminligi yok bilion dimi

I ipti canimmm bugun kk ya girip hamilelik haberi alacagimi hissetmistim senin adina coooook sevindim canim gozun aydin saglikla al insallah kucagina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…