Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
arsoney canim dur bi sakin ol hele yas riski ne ya sadece yasa bakilip karar verilmioki cikan sonuca dusuk risk orta risk yada yuksek risk diolar yas riski ne ya sacmalamiss 35 yas ustu olup saglikli bebek doguran cok insan var dur bi canim hemen telaslanma

Canım ultrason görüntüleri normalse yaş riskine pek bakmıyor doktorlar normalde, senin doktorun neden öyle dedi ki. Diğer risk grupları kaç? Kombine risk falan vardı sanırım onlar nasıl?

Arsoney canim dur bi sakin ol hele yas riski ne ya sadece yasa bakilip karar verilmioki cikan sonuca dusuk risk orta risk yada yuksek risk diolar yas riski ne ya sacmalamiss 35 yas ustu olup saglikli bebek doguran cok insan var dur bi canim hemen telaslanma

Haydaaaa devlet doktoru işte herşey devlet sırrı gibi.... Hicc kafana takma yerinde olsam naçizane ikibin vericeme gider 300 500 verir testi tekrarlatirim kuzum. Ayrıca bu testin yüzde 100 eminligi yok bilion dimi
Biliyom kuzum 2 haftasonra 3 taramaya baktırcam sonucu alıp özelde doktor bulup ona göstercem ama ondan önce yine özele gidecem baktırcam detaylıca canım

canim benim prensesin hayirli ugurlu olsun saglikla gelsin gozun aydin canimmm benim daha 11 hafta 5 gunluk henuz cinsiyet icin cok erken sen kac hafta kac gunlukken ogrendin bu arada kuzum?

Karıştırdım canım atılan msj da silinmio içini ferah tut görürsün hiç bir problem yok bak Allah'ın izni ile
İnş kuzum inş öküzün aklına karpuz kabuğu girdi bunu ni çözmem lazım inş yoktur bi sıkıntı Allah'ın izniyle Rabbim çok büyük sağlıklı sıhhatli olsun inş yavrularımız

Yok y düşük risk orta risk yüksek risk felan demedi direk riskli dedi doktorun kafa çok doluydu ama okadar yogunduki hiç güzel ilgilenmedi

Canım ultrason görüntüleri normalse yaş riskine pek bakmıyor doktorlar normalde, senin doktorun neden öyle dedi ki. Diğer risk grupları kaç? Kombine risk falan vardı sanırım onlar nasıl?
Diğerleri normal dedi tek risk yaş dedi yaş ne oluyor hocam dedim eveledi geveledi amniosentez ile fetal a bağladı

Yok y düşük risk orta risk yüksek risk felan demedi direk riskli dedi doktorun kafa çok doluydu ama okadar yogunduki hiç güzel ilgilenmedi
bence hic bi skntı yoktur icini ferah tut e nabiza falan dusuyormu bu 2 li test sonucu. dusuyorsa bi bak e nabizdan ekran goruntusunu at bakalim birlikte canim. ben kotu bisey olcagini zannetmiyorum ozel hastane doktorlari para koparmaya bakiyor genelde. daha risk gurubundan bahsetmeden dusukmu yuksekmi ortami hemen amniyonsentez yaptir denmez basindan savmis gibi olmus ne sinir bozucu doktorlar var ya hemen amniyosentez yap deyip atiyor basindan anne icin ne kadar zor ve stresli gececek halbuki bilgi verceksen dogru duzgun anlat cok giciklar gercekten

Diğerleri normalse hiç takma canım bi şey yoktur. Yine de için rahat etsin diye bi doktor görüşü daha alman iyi olur.
İçimi tek rahatlatan şey diğerlerinin normal çıkması aynen kuzum ultrason diğer riskler normal bi yaş riski Allah'ın izniyle inş birşey yoktur bebişi erkeğe benzetti ama onada inanasım gelmedi öyle üstün körü baktı ultrasonda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…