- 21 Ağustos 2020
- 1.890
- 2.271
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ultrason görüntüleri normalse yaş riskine pek bakmıyor doktorlar normalde, senin doktorun neden öyle dedi ki. Diğer risk grupları kaç? Kombine risk falan vardı sanırım onlar nasıl?Ayyy kızlar morelim yerlerde sıfır sıfır yaş riski çıktı ya doğru düzgün birşeyde demedi doktor amniosentez yada kan ver dedi oda 2000 TL yaş riski ne hocam dedim ağzının içinde bişey geveledi anlamadım bide erkeğe benzetti ben ona da inanmadım nedense
Karıştırdım canım atılan msj da silinmio içini ferah tut görürsün hiç bir problem yok bak Allah'ın izni ileYok kuzum Ankara'dayım
Biliyom kuzum 2 haftasonra 3 taramaya baktırcam sonucu alıp özelde doktor bulup ona göstercem ama ondan önce yine özele gidecem baktırcam detaylıca canımHaydaaaa devlet doktoru işte herşey devlet sırrı gibi.... Hicc kafana takma yerinde olsam naçizane ikibin vericeme gider 300 500 verir testi tekrarlatirim kuzum. Ayrıca bu testin yüzde 100 eminligi yok bilion dimi
Kuzu Ankara'da Zahide küçük var bı denesene en azından hani bilgi almak amaçlı test sonucunda beraberBiliyom kuzum 2 haftasonra 3 taramaya baktırcam sonucu alıp özelde doktor bulup ona göstercem ama ondan önce yine özele gidecem baktırcam detaylıca canım
canim benim prensesin hayirli ugurlu olsun saglikla gelsin gozun aydin canimmm benim daha 11 hafta 5 gunluk henuz cinsiyet icin cok erken sen kac hafta kac gunlukken ogrendin bu arada kuzum?Bebeğim ben geldim başka topige hiç bakmıyorum ama beni hamilelik o kadar yordu ki bulantı halsizlık anlatamam bazen okuyorum yazdıklarınızı ama yazamıyorum arzu teyzesi bir prenses geliyor bende dün ikili taramada öğrendik cinsiyeti senin belli değil mi canım benden iki hafta ondesin nazlanip göstermedi mi yoksa T tulperde canım oğlumuz hayırlı olsun I ipti canım çok sevindim bize kan sonucunu hemen haber et darısı @Yusra30 inşallah kızlar var mı başka cinsiyeti belli olan
İnş kuzum inş öküzün aklına karpuz kabuğu girdi bunu ni çözmem lazım inş yoktur bi sıkıntı Allah'ın izniyle Rabbim çok büyük sağlıklı sıhhatli olsun inş yavrularımızKarıştırdım canım atılan msj da silinmio içini ferah tut görürsün hiç bir problem yok bak Allah'ın izni ile
beta hcg sonucunda yuksek cikacak canimm ball gibide hamilesin cok sukur hadi hayirli sonuclar ver bizeCanım çok teşekkür ederim inşallah hayırlısıyla önce bi hcg sonucu alaydim
Yok y düşük risk orta risk yüksek risk felan demedi direk riskli dedi doktorun kafa çok doluydu ama okadar yogunduki hiç güzel ilgilenmediArsoney canim dur bi sakin ol hele yas riski ne ya sadece yasa bakilip karar verilmioki cikan sonuca dusuk risk orta risk yada yuksek risk diolar yas riski ne ya sacmalamiss 35 yas ustu olup saglikli bebek doguran cok insan var dur bi canim hemen telaslanma
Aynen dur onuda bir arayım yarınaKuzu Ankara'da Zahide küçük var bı denesene en azından hani bilgi almak amaçlı test sonucunda beraber
Diğerleri normal dedi tek risk yaş dedi yaş ne oluyor hocam dedim eveledi geveledi amniosentez ile fetal a bağladıCanım ultrason görüntüleri normalse yaş riskine pek bakmıyor doktorlar normalde, senin doktorun neden öyle dedi ki. Diğer risk grupları kaç? Kombine risk falan vardı sanırım onlar nasıl?
İnan ki bende anlamadım canımRisk 35 yaşından sonra artıyor ne alakaymis ya niye açıklama yapmadı ki
Diğerleri normalse hiç takma canım bi şey yoktur. Yine de için rahat etsin diye bi doktor görüşü daha alman iyi olur.Diğerleri normal dedi tek risk yaş dedi yaş ne oluyor hocam dedim eveledi geveledi amniosentez ile fetal a bağladı
bence hic bi skntı yoktur icini ferah tut e nabiza falan dusuyormu bu 2 li test sonucu. dusuyorsa bi bak e nabizdan ekran goruntusunu at bakalim birlikte canim. ben kotu bisey olcagini zannetmiyorum ozel hastane doktorlari para koparmaya bakiyor genelde. daha risk gurubundan bahsetmeden dusukmu yuksekmi ortami hemen amniyonsentez yaptir denmez basindan savmis gibi olmus ne sinir bozucu doktorlar var ya hemen amniyosentez yap deyip atiyor basindan anne icin ne kadar zor ve stresli gececek halbuki bilgi verceksen dogru duzgun anlat cok giciklar gercektenYok y düşük risk orta risk yüksek risk felan demedi direk riskli dedi doktorun kafa çok doluydu ama okadar yogunduki hiç güzel ilgilenmedi
İçimi tek rahatlatan şey diğerlerinin normal çıkması aynen kuzum ultrason diğer riskler normal bi yaş riski Allah'ın izniyle inş birşey yoktur bebişi erkeğe benzetti ama onada inanasım gelmedi öyle üstün körü baktı ultrasondaDiğerleri normalse hiç takma canım bi şey yoktur. Yine de için rahat etsin diye bi doktor görüşü daha alman iyi olur.