Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız valla öyle yaa hele ilk bu doktora gittiğimdede öyle umutsuz davrandıki kese görünüyor kalp yok haftaya gel donuk donuk gıcık gıcık konuştu sinir olmuştum sonrada düzeldi demekki öğleden sonra gitmeyecen devlete sabahdan gidecen daha iyi oluyor özelde paracı ama ona sevk ediyorlar işte gıcıklar

Eklentiler

• IMG_20210623_165359.jpg
    121,2 KB · Görüntüleme: 23
Aynen canim icini ferah tut bisey yoktur bence hepsi ayni bu doktorların

Canim diger kizlarda baksinda bak en sonra 1000 kadinda 1 kiside gorulmustur yaziiyor binde 1 cokkk cokk dusuk bi risk demekk yas riskine bakmiolarki orda yas riskini kalemle cizmis ama genel sonuc onemli olan

Arsoney Canim bi goz gezdirdim sonucuna diger kizlarda baksinda bak en sonra 1000 kadinda 1 kiside gorulmustur yaziiyor binde 1 cokkk cokk dusuk bi risk demekk yas riskine bakmiolarki orda yas riskini kalemle cizmis ama genel sonuc onemli olan

Arsoney bak siyah alan grafikte en asagda yani riskin altinda riskli deil bu sonuc yinede yanlis yorumlamim ama brnce doktor paragözluluk yapmis amniyosentez yaptir falan demekle tabi kendilerimi yapiyor bilmiyorum yas riskin 388 gebede 1 cikmis oda asiri yuksek bi risk deil bence

Ayyy Allah razı olsun canım ağzın bal yesin inş öyledir inan bende baktım neyden ama anlayamadım kafam 1 milyon oldu tabi anında baktı yaş riski var dedi hemen amniosentez 2000tl fetal dedi şok oldum su aldırmak istemiyorum dedim imza attırdı hemen 5 dk içinde eşşekden düşmüşe döndüm ya

Yok yok bi skntı yoktur canim merak etme.

Nasıl anladı kız
Söylemeye fırsat kalmadı gülümsedim anladı hamilesin dedi adam profesyonel oldu artık 3. Gebelik bu
Kızlar aşı yaptırdınız mı?
Canım 30 yaşa inmiş ya sağlık bakanlığından mesaj geldi bana bugün kimi Dr yaptır kimisi yaptırmayın diyor ben yaptırmayı düşünmüyorum 3. Faz çalışmaları tamamlanmadı kesin sonucu yok bence her türlü riskimiz var zaten işimiz Allaha emanet birde kendi elimle riske sokmayayım diyorum
Canım allahın izniyle hiçbirşey olmaz bence farklı bir Dr git ablam geçen yıl 36 yaşındaydı 2li testinde down sendromlu olabilir dedi dr amniosentez yaptır dedi yaptırdı sonucu temiz çıktı Ekimde doğdu maşallah boyu posu yerinde aslan parçası çok şükür bir sorunu sıkıntısı yok en ufak Bi riskte drlar amniosentez diyor farklı Dr gidip sonuç göster bakalım en azından daha detaylı bilgi verirler bu arada 2li test sonucu 50nin altı erkek 50nin üzeri kız diyorlar sende 60 çıkmış doğruluk payı varmı bilmiyorum bu sene duydum bunu ama benim kızınkini buldum geçen gün 53 çıkmış bakalım senin Dr yanıldı mı

Valla ultrason da yarım yamalak baktı saçma sapan erkeğe benziyor diyor inanmadım yalan yok başka doktora gidecem o bakar detaylı zaten 2 li taramanın çok fazla bir netliği yok ama sinek pis miğde bulandırıyor hayırlısı olsun bakalım

Arsoney bence de hiç canını sıkma değerler normal bence de. Sadece yaş faktorunu ele almış da her değerler normal görünüyor bildiğim kadariyla elbette... İçim rahat etsin diosan elbette git bir özel doktora kaldı ki yaşın 43 değil 53 değil yengem 40 yaşında 1. Doğumunu yaptı sapa sağlam wala Allah'ın izni ile bişi yok değerlerinde

Gerçekmi ayy peki bu gavat beni delle dirdi yaa valla diyomya okadar hasta baktı ki beni savdı devletden para kazanmak içinmi yaptı bilemedim ya kafamı toplayım ben hay allah razı olsun sizden kızlar içime su serpti iz rabbim kimseyi bu duruma düşürmesin inşallah

İnş kuzum Allah razı olsun aynen millet 40 doğuruyor olmaz Allah'ın izniyle hakkını helal edin iyiki varsınız canlarım hepinizi çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…