Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
En geç 10 güne taşınıyorum sonunda inşallah kızlar 🤲
Ustalar sonunda tadilatı bu haftaiçi bitiririz dediler.
Ufaktan toparlanmaya da başladım..
Allah kolaylık versin canım ya, bu halinle inşallah kolaycacık atlatırsın. zaten evi yerleştirinceye kadar da cinsiyet zamanı gelir ohh:KK73:

Kizlar yarin bat gunum test yaptm negatif hamile arkdslar klomen kullanan var miydi bu ay kullandm tum dengem bozuldu ay boyunca nerdeyse pik ya da cok koyu oldu ovulasyon testlerim😭 yasayan oldu mu kizlar

Cnm topige bir bakaym dedm bu yazini gordm masallh ya baya her biseyi var Allah saglkla kucagina almayi nasip etsin 🙏 boyle boyle kucaga dusecek iste
Büyüyor teyzesi iyice teşekkür ederiz Allah razı olsun canım benimRabbim sana da tez zamanda nasip etsin inş hayırlı sağlıklı sıhhatli bir evlat inş rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlı haberler gelir inş sendende yaa 💞💞💞

Büyüyor teyzesi iyice teşekkür ederiz Allah razı olsun canım benimRabbim sana da tez zamanda nasip etsin inş hayırlı sağlıklı sıhhatli bir evlat inş rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlı haberler gelir inş sendende yaa 💞💞💞
İnsallh cnm bugun regl gunum test negatif bu ayda olmadi bakalm kismet ya. Oglan yoruyor zaten cok da heves yok😁

Günaydın kızlar 😍😍
Pazartesiyi benden başka seven var mıdır bilmem 🤣
Güzel bir hafta olsun inşallah..
Bu hafta kontrole gidecekler güzel haberler alsın, gebelik bekleyenler pozitifi görsün inşallah 🤲
😍😍
Günaydın canım ben pek sevmiyorum yaa hem uykum oluyor hemde sanki hafta sonu geç olacakmış gibi oluyor Ama Allah'ın günü hayırlısı olsun Çarşamba gideceğim inş hayırlı haberler alırım inşallah

Günaydın kızlar 😍😍
Pazartesiyi benden başka seven var mıdır bilmem 🤣
Güzel bir hafta olsun inşallah..
Bu hafta kontrole gidecekler güzel haberler alsın, gebelik bekleyenler pozitifi görsün inşallah 🤲
😍😍
Ben de severim pazartesileri yeni başlangıçlar olacak gibi gelir
İnşallah kuzum çarşamba günü pozitif görürüm 😄

X