Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HakkındırHahahahahah çok yasa o zamanlar uyaniodum asamazfim ama şuan varya dovmekyen beter ediyorum hahahaha wala istemiyorsan biri suyunu cikardiysa eğer asıyorum sürat vala
Benim de 4 gün kaldı ay hadi inşallah bu ay tutsun hepimizinki hayırlısıylaKizlar masallh muhabbet çok iyi dönüyor burda başka gruba gidemiyorum resmen. çok yazamıyorum ama geçte olsa okuyorum.. banada dua edin insallh bu ay bebisim benimle olsun regliye son üç gün kaldı.. heyecan dorukta bekliyorum geçen aylarda bütün gebelik belirtilerini yaşadım regli oldum bu ay hiç bişey yok ne his ne belirti.. bakalım ne olacak
ay alemsin kiz guldurdun yine140 ve altı erkek ki alt sınır 120 140 üstü kız deniliyor ilk duydugumuzda çok küçüktü 120 atıyordu 10h lik Ken 150 atıyordu kızdır o kız erkek olsa duramam
hadi hayirlisi olsun rabbim gonlune gore versin inslalah canimKizlar masallh muhabbet çok iyi dönüyor burda başka gruba gidemiyorum resmen. çok yazamıyorum ama geçte olsa okuyorum.. banada dua edin insallh bu ay bebisim benimle olsun regliye son üç gün kaldı.. heyecan dorukta bekliyorum geçen aylarda bütün gebelik belirtilerini yaşadım regli oldum bu ay hiç bişey yok ne his ne belirti.. bakalım ne olacak
hadi insallah canım hayirli haberlerini bekliyoruzHakkındır
Benim de 4 gün kaldı ay hadi inşallah bu ay tutsun hepimizinki hayırlısıyla
Günaydın kuzucukcumleten gunaydin canlar
Günaydın şekerimGünaydınnn
❤❤Günaydın kuzucuk
Amin canım Allah razı olsunhadi hayirlisi olsun rabbim gonlune gore versin inslalah canim
Kuzum en son geçen hafta gittim iyiydi taramaya bu hafta sonuç göstercem inş cinsiyetide söylr yaa senin minnakında iyi değilmi Allah'ım hayırlısı ile bir cinsiyet öğrenseydik demi yaArsoney bebis nasıl arzumm
hadi insallah canim hayirli habeeler alirsin canin benimaynen cinsiyet zaten hep merak konusu cinsiyeti ogrenmeden insan alisveriste yapmak istemiyo benim bebiste cok sukur iyi canim cinsiyet icin cok erken benim bugun 11 hafta 1 gunluk oldu dahaKuzum en son geçen hafta gittim iyiydi taramaya bu hafta sonuç göstercem inş cinsiyetide söylr yaa senin minnakında iyi değilmi Allah'ım hayırlısı ile bir cinsiyet öğrenseydik demi ya
Maşallah iyi olsunlarda bebişlerimiz Sağlıklı sıhhatli olsunda inş T tulperde beni iyitce kudurttu ya ben 14 haftaya girecm balon patlama yapacaktım benim oğlan köye gitti 1 ay orda nasıl olacak bilmiyorumhadi insallah canim hayirli habeeler alirsin canin benimaynen cinsiyet zaten hep merak konusu cinsiyeti ogrenmeden insan alisveriste yapmak istemiyo benim bebiste cok sukur iyi canim cinsiyet icin cok erken benim bugun 11 hafta 1 gunluk oldu daha
Bekle oğlanın gelmesini canım
Bende balonla öğreniyim diyorum ama nasıl olcak bilmiyorum ama ben de bu acelecilik varken balonuda bekleyememBekle oğlanın gelmesini canım
Sen de balonla mi öğreneceksin yoksa sen başkalarına mı öyle açıklayacaksın
Canım biraz yoğundu dün girip bakamadım çok şükür herşey yolunda kan verdim sonucu 1 hafta sonra çıkıcak usg normal herşey bebitom büyümüş 7 cm olmuş bunun dışında özele gitmedim daha detaylı bilgim yok devlete gittim bunu da Bi ara anlatıcam şimdi misafirim varE elifafraeminatlasinannesi
Canım bugün kontrole gidecektin yazmamışsın sonra, her şey yolundadır umarım
Doktor size zarf verecek sen de eltine vereceksin o da gidip balonu alacakBende balonla öğreniyim diyorum ama nasıl olcak bilmiyorum ama ben de bu acelecilik varken balonuda bekleyemem