- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 37
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
keçiboynuzu denedin mi hiç? benim abur cubur olarak genelde canım tatlı çeker, çikolata sütlü tatlı vs vsMaşallah canım
Ben kaçamak yapmadım bugün ama bu saatlerde aşırı abur cubur çekiyor canım1 poşet abur cubur yiyesim var
Keçiboynuzu pekmezi var o mu biliyorum yok o kesmez benikeçiboynuzu denedin mi hiç? benim abur cubur olarak genelde canım tatlı çeker, çikolata sütlü tatlı vs vsama keçiboynuzu benim o gelen tatlı isteğimi bastırdı mesela. senin de tatlıkrizi ise deneyebilirsin, gerçekten çikolataya benzer bir tadı var
yok pekmez değil, direkt keçiboynuzunun kendisi, kuruyemişçilerde oluyo, bi dene benceKeçiboynuzu pekmezi var o mu biliyorum yok o kesmez beni
Tam benlikyok pekmez değil, direkt keçiboynuzunun kendisi, kuruyemişçilerde oluyo, bi dene bence
böle bişey, ısıra ısıra yiyosun
valla tadı güzel bak görünüşe aldırmaTam benlik
Evet öyledir de ben öyle şeyler yiyemiyorumvalla tadı güzel bak görünüşe aldırma
İnşAllah HoşgeldinBende geldim dogumdan sonra kalan kilolarimi vermek istiyorum..173 boyum 75.5 kiloydum 72ye dustum 1 martta basladim diyete..umarim hepimiz istediğimiz kilolara geliriz
Hos gordumİnşAllah Hoşgeldin
Herkes ben varım ben varım dedi kaldık 2 kişiHos gordum
hoşgeldiiiinBende geldim dogumdan sonra kalan kilolarimi vermek istiyorum..173 boyum 75.5 kiloydum 72ye dustum 1 martta basladim diyete..umarim hepimiz istediğimiz kilolara geliriz
bak ben çok ciddi olarak buradayımHerkes ben varım ben varım dedi kaldık 2 kişiondan ciddi diyet arkadaşı arıyorum yazmıştım birbirimizi motive edebilecek
Ah ah sorma o diyette bozuldu nolacak böyle bilmiyorum hep kaçamak kaçamak şuan karnım aç birşey yemeden yatıyorum yarın tartı günüm ama bu hafta hiç tartılmayım almışımdır
hadi bakalım yaparsın senAh ah sorma o diyette bozuldu nolacak böyle bilmiyorum hep kaçamak kaçamak şuan karnım aç birşey yemeden yatıyorum yarın tartı günüm ama bu hafta hiç tartılmayım almışımdırabur cuburlarla başım dertte sağlığım için bırakmayı amaç edinicem hedefim 1 hafta bu önümüzdeki haftayı kısa hedef olarak bir denicem sen ne yaptın spora başladın mı canım?
Yok canım gidemedim bıraktım kızım durmadı anane babaanne de torunumuzu ağlatma diyerek duygu sömürüsü yaptılar bırakmak zorunda kaldımhadi bakalım yaparsın senevet yürüyüşe başladım sen? spor salonuna yazılmıştın sanki?
Kahvaltı 11:00
2 dilim tam buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 avuç kuru üzüm
2 büyük dilim taze kaşar peyniri
Küçük bir parça ezine peyniri
2 bardak az şekerli çay
2 adet zeytin
Kahvaltıda olup daha önce yiyip de yemediklerim
Cevizli lokum
Simit
Tahinli pide
Çikolata
Patates kızartması
Evet bunlar benim için kahvaltı çok sevdiklerim ve yemedim
Bu sefer kararlıyım
Bismillah deyip 1.güne başlıyorum.
Ben 2 dilim pasta yedim ama akşama sporla telafi ederim yiyemem diyemedim eltimin kızının doğum günüydü sürpriz yaptıkooo süpeeerrrolacak niloya, başaracağız beraber
ben de yazayım şu ana kadar olanı
Kahvaltı (11:30)
1 krep
1 göz yumurta
2 dilim süzme peynir
1 dilim hellim peyniri
2 ince dilim sucuk
1 dilim hindi füme
1 tatlı k. şekersiz fıstık ezmesi
domates-salatalık-yeşillik
çay
Ara (16:30) - sade türk kahvesi + 1 top züber lokma