- 23 Ocak 2016
- 32.460
- 48.765
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
HoşgeldinBen ben ben ben ben
Ben bu sabah yuladlı yumurta yanında 1 domates yedim ara öğün olarak 1 Türk kahvesi öğlen 6 yemek kaşığı kuru fasulye akşam yemeği 4 yemek kaşığı mantar 2 yemek kaşığı yoğurtSabah kahvaltısı 12
Sucuklu yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara öğün yok
1 fincan dibek kahvesi
Akşam yemeği
1 kase kemik çorbası
1 porsiyon ıspanak yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği
Suyu 2 litre yapacağım henüz 1 litre oldu
Spor 2 bin adım olmuş ama daha yapacağım
Senin de güzel bir menü olmuş suyu fazla tükettiğimizde daha kolay kilo veriliyor ama suyu kışın zor içiyorum bir de sporu unutmayalım ben 15 dk lık yağ yakıcı videoyu yapıyorum YouTube'dan bir de günlük yürüyüşBen bu sabah yuladlı yumurta yanında 1 domates yedim ara öğün olarak 1 Türk kahvesi öğlen 6 yemek kaşığı kuru fasulye akşam yemeği 4 yemek kaşığı mantar 2 yemek kaşığı yoğurt
Hoşbuldum canımHoşgeldin
Kaç kilosun canım ne kadar fazla kilon var?
Ciddi anlamda spor yarışı ile kısa zamanda fazla kilolarımızı vermeyi hedefliyorum. Umarım başarırız
Ben 3 lt den fazla içiyorum 2 litreyi az limon sulu tüketiyorum şişe mi ve bardağım boş bırakmıyorum sanada tavsiye ederim görünce içiyorum çünküSenin de güzel bir menü olmuş suyu fazla tükettiğimizde daha kolay kilo veriliyor ama suyu kışın zor içiyorum bir de sporu unutmayalım ben 15 dk lık yağ yakıcı videoyu yapıyorum YouTube'dan bir de günlük yürüyüş
Güzel kilo vermişsin tebrik ederim darısı bana inşallah eşimin dırdırı bıktırdı açıkçası ben de 38 beden halimi özledimHoşbuldum canımben 2 aydır diyetteyim 9 kg verdim 7 kg daha vermek istiyorum sonra koruma diyeti yapıcam inşallah yürüyüş çok yapamıyorum ama evde leslie yapıyorum yürüyüşü hafta sonu market kaçamağı ile yapıyorum marketler baya uzak çünkü
Umarım ben de suyu 2 lt ye çıkarabilirim fazla su içmen çok güzel cilde de çok faydası varBen 3 lt den fazla içiyorum 2 litreyi az limon sulu tüketiyorum şişe mi ve bardağım boş bırakmıyorum sanada tavsiye ederim görünce içiyorum çünkü
Eski haline dönebilirsin vazgeçme bende nişanlıyım aslında önceden hiç takmadım kiloma ama nişan dan sonra daha çok takar oldumGüzel kilo vermişsin tebrik ederim darısı bana inşallah eşimin dırdırı bıktırdı açıkçası ben de 38 beden halimi özledimşuan 44 bedenim önceden giydiklerim daha çok yakışıyordu
Boyuna göre çok aşırı bir kilon yok ama verirsinbende bayadir diyet yapmak istiyorum 68 kiloyum su an boyum 167
dogumda verip emzirirken tekrar aldigim kilolar hepsi bebegim cok gazliydi internetten gaz yapan yiyecekleri cikarta cikarta ekmege dadanip aldim hepsini
Kiraz sapı al aktarlardan ödemi harika atıyorUmarım ben de suyu 2 lt ye çıkarabilirim fazla su içmen çok güzel cilde de çok faydası var
Evet şimdi gelinlikte daha güzel gözükmek için hedef belirlemişsindirEski haline dönebilirsin vazgeçme bende nişanlıyım aslında önceden hiç takmadım kiloma ama nişan dan sonra daha çok takar oldum
Evet sanırım birazda bu yüzdenEvet şimdi gelinlikte daha güzel gözükmek için hedef belirlemişsindirtahmin edebiliyorum
Ay ben hiç otlu şeylere girmeyim panik atak var bende yan etki falan yapar içmeye korkuyorum eltim detoks suyuyla baya kilo verdi içmeye korkuyorumKiraz sapı al aktarlardan ödemi harika atıyor
Aaaa o halde alma canım etkisi ne olur bilemem şimdiAy ben hiç otlu şeylere girmeyim panik atak var bende yan etki falan yapar içmeye korkuyorum eltim detoks suyuyla baya kilo verdi içmeye korkuyorum
Sağol canım kararında eksi olsa yetecek canımTopigin hayırlı olsun bacım
Bol eksiler