- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 37
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
selammmIyi aksamlar kizlar.. Nasil gidiyo diyetler..
Ben diyetime ek olarak kayısı cayi iciyorum faydasini goruyorum sanki..siz neler yapiyosunuz..
gelmişken günün kalanını da ekliyim.ooo süpeeerrrolacak niloya, başaracağız beraber
ben de yazayım şu ana kadar olanı
Kahvaltı (11:30)
1 krep
1 göz yumurta
2 dilim süzme peynir
1 dilim hellim peyniri
2 ince dilim sucuk
1 dilim hindi füme
1 tatlı k. şekersiz fıstık ezmesi
domates-salatalık-yeşillik
çay
Ara (16:30) - sade türk kahvesi + 1 top züber lokma
Bundan sonrasını da yatarken yazarım artık
Bende duzenli dengeli beslenerek vermek istiyorum.. sizin gibi aslaa su icmeyi sevmiyordum suyun icine limon salatalik falan atıyorum tat veriyor o zaman icebiliyorum ancak duzenli spor ya da yürüyüş yapiyorum.ins bu şekilde verdigimizde geri almayiz su kilolariselammmben açıkçası zaten sağlıksız beslenen birisi değilim, diyet yapıyorum demeyelim de sağlıklı beslenmeyi sürdürmeye çalışıyorum diyelim çünkü gerek pişirme yöntemi gerekse porsiyonlar açısından diyetisyenlerin istediği bir yeme tarzına sahibim. sadece suyu içemiyorum, en büyük eksikliğim o. ve kilo vermemi etkileyen en önemli sebeplerden de biri bence bunu arttırmaya, hayatıma düzenli bir şekilde suyu sokmaya çalışıyorum. bunun dışında bir de, cuma itibariyle günlük yürüyüşlere başladım, her gün mutlaka yarım saat bile olsa çıkıp yürüyüş yapacağım.
inşallah, çok aminBende duzenli dengeli beslenerek vermek istiyorum.. sizin gibi aslaa su icmeyi sevmiyordum suyun icine limon salatalik falan atıyorum tat veriyor o zaman icebiliyorum ancak duzenli spor ya da yürüyüş yapiyorum.ins bu şekilde verdigimizde geri almayiz su kilolari
Bence kahvaltıdaki 2 dilim ekmeği 1 yap ben bire düştümMerhaba
Kahvaltı (11:00)
1 yumurta
1 dilim süzme peynir
1 dilim hindi füme
2 dilim ekmek
domates, salatalık
çay
Ara (13:30) - sütlü neskafe + 1/2 nesfit
Ara (15:30) - bitki çayı + 1 kuru kayısı + 5 fındık
Akşam (19:30)
10-15 tane hamsi
bol yeşillik
Ara (21:00) - yeşilçay + 5 kaju + 10 antep fıstığı + 2 y.k. çekirdek
hava çok yağışlıydı burda, yürüyüşe çıkamadım ama su şu ana kadar 2 litreyi geçti, yatana kadar 3e yaklaşırım
genelde 1 dilim yiyorum zaten ama bugün canım 2 dilim istediBence kahvaltıdaki 2 dilim ekmeği 1 yap ben bire düştüm
ahh o trileçe de olmasaymış aradaSabah 10:30
1 dilim tam buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
2 domates
Büyük bir dilim taze kaşar peyniri
Az bişey ezine peynir
1 cimcik kuru üzüm
Ara öğün 14:30
1 dilim tirileçe
Akşam yemeği 19:00
2 yemek tabağı sulu köfte
Ekmek yok
Mevsim salata
Saat 20:00
1 Nescafe
Küçük bir kase çekirdek
Su 1 litre
Kahvaltıda ben de illa 2 dilim olsun istiyorum 1 dilim hemen bitiveriyor yagenelde 1 dilim yiyorum zaten ama bugün canım 2 dilim istedi
Sorma inan ki onun olmaması lazımdı kaç gündür çikolata yemeden tutuyorum kendimi ondan bu hafif diye yedimahh o trileçe de olmasaymış arada
İyi akşamlar hiçbir bilgim yok spor yapmadan erimez sanki yaIyi aksamlar kizlarbisey sorcam yagli bolgeye stec film sarinca yaglari eritiyomus varmi oyle bisey okudum, ama dogrulugundan emin degilim
Spor yaparken strecledim kendimiİyi akşamlar hiçbir bilgim yok spor yapmadan erimez sanki ya
Spor yaparken zaten terliyoruzSpor yaparken strecledim kendimibiraz haşır huşur etti ama acayip terletti bilmiyorum faydasi olurmu