-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Bence o tostu yapma 1 2 dilim kaşarı yavan ye yat gece gece ne tostuKahvalti
1 porsiyon sutlu yulafli balli karisim
Ara ogun
1 elma
Aksam yemegi
1 porsiyon kremali mantar corbasi
1 porsiyon pirincli pirasa yemegi
Cay 4 bardak
5 adet peynir cesnili eti gong
Gece ogunu cok aciktim
Ceyrek kasarli tost
Yapicam olacak
Bence o tostu yapma 1 2 dilim kaşarı yavan ye yat gece gece ne tostu
Geçen ben de gece 1 de tost yapmıştım ama onaEsim sagolsun destek olmuyo kostek oluyo bi tosst simdi ne guzel gidermis
Hakli cok guzel gitti
Geçen ben de gece 1 de tost yapmıştım ama ona
Ben ettim sen etme diyorumSen baklavalari ye sonra bana kasari ye yat de olmaaz ki ama . Ben seni gecerim
Ben ettim sen etme diyorumşimdi mutfağa gidicem bir güzel çikolatalı bisküvilerden yicem stresim gitsin
Yedim bile inan banaYe meee. O biskuvileri 2 saat kossan eritemezsin su ic meyve ye
Tam geçmedi ama çikolatalıydı ya yediğim çok seviyorum daha olsa evde yerdim kavanozdaki çikolatayı açmadım kapağını açarsam dayanamam biter bi deYemek konusunda ne kadar iradesiziz.
Stresin gecti mi?
Evet irade azYemek konusunda ne kadar iradesiziz.
Stresin gecti mi?
Tam geçmedi ama çikolatalıydı ya yediğim çok seviyorum daha olsa evde yerdim kavanozdaki çikolatayı açmadım kapağını açarsam dayanamam biter bi de
Yok yok başka yemicem bisküvi yettiDayan lutfen
Ben hiç yazmayım canım 2 gündür menüler öyle böyle değil düzelticem inşallahselamdün yoğunluktan, kahvaltıdan sonrasını yazamadım
dün ara öğünümde, filtre kahve ve ev yapımı şekersiz kek yedim bir dilim.
akşamında da mantarlı tavuk (yağsız) ve bol salata ve ayran
akşam ara öğününde de gene yeşil çay ve 5-6 tane antep fıstığı
bugüne gelirseeeek; sabah okul olduğu için çok erken başladı gün, 7de uyandım (tiroid ilacı içiyorum kahvaltıdan yarım saat önce çünkü);
kahvaltı (07:45)
1 yumurta
1 dilim süzme peynir
1 dilim sucuk
domates, salatalık
1 dilim ekmek
şekersiz çay
1.ara (10:00) -- şekersiz çay + 1 dilim ev yapımı şekersiz kek
2.ara (12:00) -- şekersiz çay + 1 nesfit
3. ara (15:30) -- 1 kutu activia mix&go
akşam da muhtemelen balık var menüde :)
şu saate kadar, 1.5 litre su içmişim, bi o kadar daha olur yatana kadar
okudum yukardaBen hiç yazmayım canım 2 gündür menüler öyle böyle değil düzelticem inşallah
Ben de sürekli verip alıyorum zaten sorun orada şimdi fitnessa yazılmaya geldimokudum yukardaolur bazen öyle, önemli olan toparlayıp devam edebilmek bence, ben artık o kafadayım yani, önceden kendimi çok sıkardım, verilen listelerin ne saat olarak ne de içerik olarak dışına çıkardım ama 15 gün 1 ay sonra vücudum isyan bayrağı çekmeye başlardı ve normalde o kadar kasmasam asla yemeyeceğim kadar abur cubur/fast food vs yemeye başlardım. bu da bana 5 kg verip geri 3 kg almak şeklinde dönüyordu hep. artık kendimi dinliyorum, canım çekiyosa nefsimi körleyecek kadar yiyorum açıkçası.