- 24 Ağustos 2016
- 3.683
- 6.172
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Benim de videodan yaptığım spordan sonra değişti sıkılaştı eskisi gibi yayvan değil
Ben de az önce tartıldım 65.90 pazar günü 66.2 idim 300 gr gitmiş 3 akşamdır spor yapıyorum başarıcaz inşallahPazar günü sabah 63.8’dim canım bu sabah da 63.2
Gösteriyor canım sadece güncel kilo yazıyor galiba göstergedeBenim kilo göstergemde ilk kilom son kilom ve bilgiler yazmıyor neden acaba canım ?
O baklavayı yemeyecektin geçen günBen de az önce tartıldım 65.90 pazar günü 66.2 idim 300 gr gitmiş 3 akşamdır spor yapıyorum başarıcaz inşallah
Canim aslinda herseyi yiyebiliyosun if diyetinde o 8 saat arasinda ama ben hizli kilo vermek icin dikkat ediyorum. Meseka bugun 4.gunum benim o kadar alismis hissediyorum ki kendimi e sabah tartida 60.9 u gorunce benden mutlusu olur muÇok zormuş if diyeti yaa, öğlen fındık falan da mı atamıyorsun ağzına ?bana göre değil valla..
Spora başlıyorsun canım sporsuz verilmiyor onu farkettimKizlarrr merhaba bugun diyetin 4.gunu sabak tartildim 60.9 cikti şok oldumm.
Bugun sabah kahvaltim biraz gec oldu. tam bugday ekmegine yarim tost yedim baska bisi yemedim. Insallah bu sekilde kilomu verebilirim. Bide spor yapmaya baslasam tam olacak
Kız öyle güzel görünüyordu ki hayır diyemedimO baklavayı yemeyecektin geçen günolsun en azından yerimizde saymıyoruz, damlaya damlaya göl olur...
Aaa süpersin canım vallaCanim aslinda herseyi yiyebiliyosun if diyetinde o 8 saat arasinda ama ben hizli kilo vermek icin dikkat ediyorum. Meseka bugun 4.gunum benim o kadar alismis hissediyorum ki kendimi e sabah tartida 60.9 u gorunce benden mutlusu olur mu
Olsun kız arada ye öyle birşey olmaz , önemli olan sürekli yememek...Kız öyle güzel görünüyordu ki hayır diyemedimolsun damlaya damlaya göl olur evet şuan karnım sadece kahve biraz da kuruyemiş yiyeceğim
Antep fıstığı olur mu normal fıstık pek sevmem zatenOlsun kız arada ye öyle birşey olmaz , önemli olan sürekli yememek...kuruyemiş badem fındık ceviz olsun ama fıstık değil , biliyorsun fıstık daha kalorili..
5-6 tane yersen olur benceAntep fıstığı olur mu normal fıstık pek sevmem zaten
Diyete baslamadan once 63 kiloydum. Aslinda bi nedeni yok sadece istedigim kiloya gelip o kilomu korumak istiyorum. 1 aylik memlekeet ziyaretimde istegmhim acayip acildi evede geldigimde baktim ki durduramiyorum kendimi o yuzden. Bide ben kendime istisnalar tanirsam aman bi cikolata yiyim 1 cips yiyim ne olacak dersem mutlaka arkasi gelir o yuzden kurallarimi bozmuyorumAaa süpersin canım valla4 günde kaç gr gitti yani ? Bir de neden hızlı kg vermen gerekiyor, düğün falan mı var
Peki sen de motive edecek misinben de gelebilir miyim aranıza? motivasyona kesinlikle ihtiyacım var