- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 37
- Konu Sahibi Niloyatospikk
hadi bakalımmBen de sürekli verip alıyorum zaten sorun orada şimdi fitnessa yazılmaya geldim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi bakalımmBen de sürekli verip alıyorum zaten sorun orada şimdi fitnessa yazılmaya geldim
Yazıldım salı akşamı başlıyorum inşallahhadi bakalımm
Ay dur ben de yazayım sabah ki biraz kötüydü1 porsiyon yulafli sut
1 elma
Pirasa yemegi (dunki)
Domates corbasi
1 avuc findik
1 avuc ceviz
1 bucuk avuc tuzlu cekirdek
Toplam 1180 kcal falan
BekliyorumAy dur ben de yazayım sabah ki biraz kötüydü
Sabah uyandığım gibi 1 paket içi çikolatalı bisküvi
Kahvaltı 11:00
1 adet haşlanmış yumurta
Akşam yemeği 19:00
Yarım dilim tam buğday ekmeği
Yarım levrek balığı
1 kase çoban salata
1 bardak gazoz
20:00 bir fincan Nescafe
Adım 5bin oldu
Su 1 litre olmadı bile
Kışın su içemiyorum pek ne olacak böyle bilmiyorum pazar gününe kadar tartıda tam 65 i görsem iyi olacaktı ama
Ay gazoz gerçekten o kadar mı çok sevindirdin beniCikolatali biskuvi haricinde perfect liste
1 bardak gazoz 190 kcal kadar hic sorun degil bence ayrica direkt bagirsaklara geciyor asma suratini
Adim 5bin huhuwwww
Ben asiri hareketsizim kac adim yapiyorum kendi kendime evde bilmiyorum ama...
Ay gazoz gerçekten o kadar mı çok sevindirdin beni
Evde olan sevdiğim bisküviler bitti eşim alıp getirmezse ben de almam marketten ara veririm evde olunca tutamadım
Bakalım spora yazıldım nasıl olacak fark edecek mi sen de evde müzik açıp yapabilirsin aslında ben hem dans hem durduğum yerde adım atarak iyi adım yapıyorum ama bugünki dışarıdaydı
14 günde 4 kilo çok iyi ya şu abur cubur işi beni zorluyorTam 14 gun once 68 kg dim.
1 hafta listesiz azalmaya calistim 1900 kcal civarindaydi o hafta yediklerim.
İkinci hafta kontrollu diyete girmeye karar verdim.Notlarimda hergun yediklerim yaziyor. Ve kac toplamda gunluk kac kcal oldugu.
1500 u gecmemeye calisiyorum.
14 gun sonunda 64 kg a ulastim
Sifir spor
Arkadasim "Ödemini atmissindir hizli vermissin kiloyu. Bundan sonra daha yavas verirsin" diyor.
İyi kilo vermişsin boşver dansı eğlenmene bak ama sağlıklı bir yaşam için spor şart ben sırf o yüzden rutine oturtmak istiyorumDans olur da bi rutin olusturamam ki usenirim
14 günde 4 kilo çok iyi ya şu abur cubur işi beni zorluyor
Dur bi tartılayım ben tok karına kaç çıkıcam5-6 gun sadece sık dişini. Bak baya isteğin azalacak yine isteyeceksin ama bir iki isirik bile istegini torpuleyecek.
İyi kilo vermişsin boşver dansı eğlenmene bak ama sağlıklı bir yaşam için spor şart ben sırf o yüzden rutine oturtmak istiyorum
Baston dikkat ederseniz Türklere özgü birşey yabancılarda ben pek baston kullanan görmedim neden spor yapıyorlar 80 yaşında bisiklet kullanıyor nineler çünkü gençken hep spor yapmışlar biz anca totoyu yayıp oturalım
Tartıldım tok karına 66.205-6 gun sadece sık dişini. Bak baya isteğin azalacak yine isteyeceksin ama bir iki isirik bile istegini torpuleyecek.
İnşAllah ya şu sporu alışkanlık haline getirelim sağlığımız için en azındanHafifledikce enerjim yerine geliyor. Halsizlik hallerim azaliyor .
Birde spor yapsam aliskanlik haline getirsem off off
Tartıldım tok karına 66.20