Niloya'nın Diyet Günlüğü 🧎‍♀️🏃‍♀️💃🚴‍♀️

O zaman ben kendimi tanıtarak ve bugün yediğim/içtiğim şeyleri paylaşarak aranıza giriveriyim şuracıktan :KK23:
uzun süredir kilolu birisiyim, hep 5 ver 3 geri al döngüsünde oldum. diyetisyenlere de gittim. ama yok olmadı. en son yaklaşık 1,5-2 ay boyunca gerçekten çok temiz beslendiğim ve yürüyüş de yaptığım halde gr veremeyince doktora gittim ve yapılan tahliller sonucunda hem haşimato hipotiroid hem de insülin direncim olduğu ortaya çıktı ve 10 gün kadar önce ilaç kullanımına başladım. bundan sonra artık yavaş yavaş da olsa verebilirim inşallah :KK51:
bir de öğretmenim, okulum 8. sınıflara açıldı sadece. ve öyle bir programım var ki, sabah öğlene kadar okulda yüzyüze, öğleden sonra 5e 6ya kadar evden canlı ders şeklinde :KK17:yürüyüş yapabileceğim sadece 2 gün var resmen bana kalan :skandal:ama diğer günlerde de evde leslie videosu ile hareketi eksik etmemeye çalışacağım.

bir de bugün yediklerimi paylaşayım: genelde 2 ana öğün yapıyorum.
Kahvaltı: (11:30)
1 dilim süzme peynir
1 yumurta
1 domates, 1 salatalık
1 dilim ekmek
1 dilim hindi füme
Şekersiz çay

Ara: 15:30 gibi, 1 kase yoğurt

Akşam: (19:00)
1 kepçe tarhana
6-7 yemek k. bezelye yemeği
4-5 yemek k. bulgur pilavı
salata
yoğurt

Ara: 21:30 gibi yeşil çay

bir de boy-kilo yazmayı unutmuşum :KK23:
163 cm, 83,6 kilodayım bu sabah itibariyle, ilk hedefim 79u görmek, sonra yavaş yavaş 60-65 aralığına inmek

Son düzenleme:
Iyi geceler kaç gündür yazacam unutuyorum burayı tosbikkk😁 ben ayrılıyorum aranızdan 😭 şu sıralar hiç motive değilim bide günlük yazamıyorum o yüzden ne zaman tam motive olursam o zaman tekrar geleceğim inşallah 🤗 size bol bol eksiler 💕💕

O zaman ben kendimi tanıtarak ve bugün yediğim/içtiğim şeyleri paylaşarak aranıza giriveriyim şuracıktan :KK23:
uzun süredir kilolu birisiyim, hep 5 ver 3 geri al döngüsünde oldum. diyetisyenlere de gittim. ama yok olmadı. en son yaklaşık 1,5-2 ay boyunca gerçekten çok temiz beslendiğim ve yürüyüş de yaptığım halde gr veremeyince doktora gittim ve yapılan tahliller sonucunda hem haşimato hipotiroid hem de insülin direncim olduğu ortaya çıktı ve 10 gün kadar önce ilaç kullanımına başladım. bundan sonra artık yavaş yavaş da olsa verebilirim inşallah :KK51:
bir de öğretmenim, okulum 8. sınıflara açıldı sadece. ve öyle bir programım var ki, sabah öğlene kadar okulda yüzyüze, öğleden sonra 5e 6ya kadar evden canlı ders şeklinde :KK17:yürüyüş yapabileceğim sadece 2 gün var resmen bana kalan :skandal:ama diğer günlerde de evde leslie videosu ile hareketi eksik etmemeye çalışacağım.

bir de bugün yediklerimi paylaşayım: genelde 2 ana öğün yapıyorum.
Kahvaltı: (11:30)
1 dilim süzme peynir
1 yumurta
1 domates, 1 salatalık
1 dilim ekmek
1 dilim hindi füme
Şekersiz çay

Ara: 15:30 gibi, 1 kase yoğurt

Akşam: (19:00)
1 kepçe tarhana
6-7 yemek k. bezelye yemeği
4-5 yemek k. bulgur pilavı
salata
yoğurt

Ara: 21:30 gibi yeşil çay

bir de boy-kilo yazmayı unutmuşum :KK23:
163 cm, 83,6 kilodayım bu sabah itibariyle, ilk hedefim 79u görmek, sonra yavaş yavaş 60-65 aralığına inmek
Menü çok güzel yürüyüş yapmaya fırsatın olmadığından bahsetmişsin evde videolardan egzersiz yapabilirsin ben de çoğunluk olarak öyle yapıyorum malum kış normalleşme sürecine girildi spor salonuna yazılmayı düşünüyorum şuan aklımda evde tam bir rutin oluşturmak zor oluyor gibi

Menü çok güzel yürüyüş yapmaya fırsatın olmadığından bahsetmişsin evde videolardan egzersiz yapabilirsin ben de çoğunluk olarak öyle yapıyorum malum kış normalleşme sürecine girildi spor salonuna yazılmayı düşünüyorum şuan aklımda evde tam bir rutin oluşturmak zor oluyor gibi
teşekkür ederim :) menülerim genelde hep böyle sağlıklı şeyler oluyor zaten, eşim asla pilav, makarna, kızartma, hamur işi, vs yemez o yüzden bunlar bizim evde pişmez, ayda yılda bir çok canım çekerse bulgur pilavı yaparım işte ben sadece o kadar. bu titizliğe rağmen kilo verememek beni baya demoralize etmişti ama artık sebebin ne olduğunu ve sürecin sağlıklı kişilere göre daha yavaş ilerleyeceğini biliyorum, inşallah hedefime ulaşabilirim :)

teşekkür ederim :) menülerim genelde hep böyle sağlıklı şeyler oluyor zaten, eşim asla pilav, makarna, kızartma, hamur işi, vs yemez o yüzden bunlar bizim evde pişmez, ayda yılda bir çok canım çekerse bulgur pilavı yaparım işte ben sadece o kadar. bu titizliğe rağmen kilo verememek beni baya demoralize etmişti ama artık sebebin ne olduğunu ve sürecin sağlıklı kişilere göre daha yavaş ilerleyeceğini biliyorum, inşallah hedefime ulaşabilirim :)
Neden kilo veremediğinin sebebini öğrenmişsin bu da bir aşama ve kilo vermek için güzel bir çaba motivasyonunu kaybetme vereceğiz inşallah en azından sağlıklı besleniyorsun benim abur cubur çikolata türü şeylere karşı biraz fazla ilgim var özellikle çikolata ve benzer ürünler oldukça kilo aldırdı sporla gayretle gidecek inşallah

Neden kilo veremediğinin sebebini öğrenmişsin bu da bir aşama ve kilo vermek için güzel bir çaba motivasyonunu kaybetme vereceğiz inşallah en azından sağlıklı besleniyorsun benim abur cubur çikolata türü şeylere karşı biraz fazla ilgim var özellikle çikolata ve benzer ürünler oldukça kilo aldırdı sporla gayretle gidecek inşallah
:KK36: :KK36: :KK36: :KK36: çikolata ve tatlıya ben de olsa hayır demem ama, eşim sağ olsun eve aldırmadığı ve yaptırmadığı için, göz görmeyince can da istemiyor :KK48: neyse, ben artık yatayım, sabaha ders var :KK25: iyi geceler

Bugün yediklerim

Sabah 07:30
2 adet hurma

Kahvaltı 10:30
Yarım tahinli pide
1 haşlanmış yumurta

Ara öğün 14:00
1 kase çerez
1 fincan Nescafe

Akşam yemeği 18:00
1 kase yayla çorbası
3 kaşık yuvalama (adı doğrudur umarım görümcem yapmış)
2 kaşık tavuklu pilav
Yarım bardak ayran

Tatlı :KK43:
1 porsiyon fırında sütlü un helvası
1 porsiyon dondurmalı tahinli irmik helvası

Su 3 bardak ancadır
Spora gelince sporumu da yaptım
Şuan saat 🕒
2 adet hurma yedim kapanış :KK20:

Yarın ki menüne daha dikkatli olman lazım Niloyaaaa
İyi geceler :KK200:

Bugün yediklerim

Sabah 07:30
2 adet hurma

Kahvaltı 10:30
Yarım tahinli pide
1 haşlanmış yumurta

Ara öğün 14:00
1 kase çerez
1 fincan Nescafe

Akşam yemeği 18:00
1 kase yayla çorbası
3 kaşık yuvalama (adı doğrudur umarım görümcem yapmış)
2 kaşık tavuklu pilav
Yarım bardak ayran

Tatlı :KK43:
1 porsiyon fırında sütlü un helvası
1 porsiyon dondurmalı tahinli irmik helvası

Su 3 bardak ancadır
Spora gelince sporumu da yaptım
Şuan saat 🕒
2 adet hurma yedim kapanış :KK20:

Yarın ki menüne daha dikkatli olman lazım Niloyaaaa
İyi geceler :KK200:
Günaydınnn, tatlılara kadar iyiymiş ama 2 tatlı birazcık işi bozmuş gibi :KK23: bugün daha hafif yemeklerle geçirirsin, hemencik dengelersin ama :21:

Sabah kahvaltımı az önce bitirdim, (10.30) , hemen yazayım :)

1 yumurta
2 dilim ekmek (çavdar)
1 salatalık
1 dilim süzme peynir
1 dilim hindi füme
şekersiz çay

akşam 5e kadar da hem yüzyüze hem canlı derslerim var, bakalım gün nasıl geçecek :KK45:

Güncel tarih: 03.03.2021
Boy 160
Güncel kilo 60
Yaş 23
Hedef 53 kilo
Bir ay sonra farkı yazarım
Bu arada OMAD diyeti yapıyorum

Sabah 11:30
Peynirli omlet
1.5 dilim tam buğday ekmeği

Ara öğün 16:00
2 bardak çay