Niloya'nın Diyet Günlüğü 🧎‍♀️🏃‍♀️💃🚴‍♀️

Günaydın canım
İf diyeti günde bir öğün mü oluyor nasıl oluyor
Akşam menüsü benim de belli değil şuan
Canim if diyeti 16 saat hic bisi yemiyosun sivi haricinde 8 saat yiyebiliyosun.
Ben kendime gore bi program yaptim
Sabah 11 de kahvaltimi yapiyorum aksamda 6 da yemegimi bitiriyorum sonrasinda hic birsey yemiyorum cay ve su haricinde. Ben zayiflamak istedigim icin ogunlerime dikkat ediyorum ama normalde bunu yasam tarzi haline getirenler istediklerini yiyolar. Burda onemli olan yemek saatindan sonra kesinlikle bisey yemek yok cunku mide yemekten 2 saat sonra midedeki yaglari bitirdikten sonra depo olarak kullandigi yaglari (kalca gobek vs) onlari kullanmaya basliyo. Benim 3.gun ve bugun acayip rahatim midem acayip tok hissediyo bisey atistirma ihtiyaci duymuyorum. Ben normalde yemek yanina kola icmeden duramazdim 3 gundur hic agzima cercop koymadim

Benim esimde kilo verince ne yapacaksin diyor ( kilom 63) ben kendimi iyi hissetmek icin istiyorum 1 sene once 51 kiloydum kendimi o kadar rahat hissediyordumki her kiyafetimi rahatlikla giyordum. Oram buram cikti derdim olmuyordu. Bugunde evde spor yapmaya basliyacam 😁😁

Benim esimde kilo verince ne yapacaksin diyor ( kilom 63) ben kendimi iyi hissetmek icin istiyorum 1 sene once 51 kiloydum kendimi o kadar rahat hissediyordumki her kiyafetimi rahatlikla giyordum. Oram buram cikti derdim olmuyordu. Bugunde evde spor yapmaya basliyacam 😁😁
If diyetini anladım başarılar diliyorum
Ben de kendimi eski fit halimle görmek istiyorum dolabımda olmayan kıyafetlerimi giymek istiyorum yeniden aynada da daha mutlu görmek istiyorum bunca zamandır neden vermeye çalışmadım onu da anlamış değilim eşimin dırdırı da bir yönde iyi aslında beni diyete zorlaması yedikçe arkası geliyor seninle yaklaşık vermemiz gereken kilolar aynı birbirimizi motive edelim inşallah veririz ya şu tartıda 65 64 ü bi görsem çok sevineceğim ya

Sabah 07:00
1 adet muz 1 adet hurma

Saat 11:00
Yarım muz
Farkındayım muza fazla yüklendim 😂

Saat 13:00
1 adet ceviz
1 fincan Nescafe

Bakalım bugün böyle aç durayım tartıda 65 i görmek için yapıştı kaldı 66.20 tartıda

1 senedeki 12 kg artış niye oldu canım, pandemiden dolayı saldım mı kendini yoksa doğum ya da bir hastalık mı oldu...51 de iyiymiş 🤩

Canim if diyeti 16 saat hic bisi yemiyosun sivi haricinde 8 saat yiyebiliyosun.
Ben kendime gore bi program yaptim
Sabah 11 de kahvaltimi yapiyorum aksamda 6 da yemegimi bitiriyorum sonrasinda hic birsey yemiyorum cay ve su haricinde. Ben zayiflamak istedigim icin ogunlerime dikkat ediyorum ama normalde bunu yasam tarzi haline getirenler istediklerini yiyolar. Burda onemli olan yemek saatindan sonra kesinlikle bisey yemek yok cunku mide yemekten 2 saat sonra midedeki yaglari bitirdikten sonra depo olarak kullandigi yaglari (kalca gobek vs) onlari kullanmaya basliyo. Benim 3.gun ve bugun acayip rahatim midem acayip tok hissediyo bisey atistirma ihtiyaci duymuyorum. Ben normalde yemek yanina kola icmeden duramazdim 3 gundur hic agzima cercop koymadim
Çok zormuş if diyeti yaa, öğlen fındık falan da mı atamıyorsun ağzına ? 😵 bana göre değil valla..

Bugün akşam yemeğine kadar 1.5 muz 1 ceviz 1 avuç kuru üzüm ve 1 hurma 1 fincan Nescafe ile durdum akşam yemeğinde 1 büyük levrek balığı ekmeksiz yiyeceğim 1 bardak gazoz yanında içerim ama😁

Bunları yesem tüm stresim gider :KK70:

Akşam yemeğinde ne yedim

1 yarım levrek balığı bütünü bitiremedim
Zeytinyağı ile balığın yağının karışımına 1 dilim tam buğday ekmeği bandım ekmek planda yoktu ama dayanamadım
2 bardak gazoz ama yemek öncesinde 1 adet Browniye tutamadım kendimi

Su 1.5 litre bile olmadı sporu da yemekten sonra yapacağım 👍

Eklentiler

• IMG_20210301_185847.jpg
    IMG_20210301_185847.jpg
    108,4 KB · Görüntüleme: 25
Şu an motivasyonum düştü yani biraz...sabah 63.5 çıktım , 300 gr vermişim ne güzel ( ki henüz wc ye çıkmadım ona rağmen ) ...canım sıkıldı biraz...evde tek diyet yapmak çok sıkıcı...ki eşim de aman aman fit değil , 1.80 boya 91 kg..😏🤭
Eşinin de fazla kilosu varmış bizimki de 180 85 kilo 😂

Sabah ben de tartıldım hala 66.2 yapıştı kaldı motivasyonum düştü

Başlangıç adım sayısı ve 10bin tamamlanma :halay:

Şuan ter içinde kaldım kömür maskesi ardından duş ve bornozla dibek kahvesi keyfi :KK200:

Eklentiler

• Screenshot_20210301_213853_com.huawei.health.jpg
    Screenshot_20210301_213853_com.huawei.health.jpg
    33 KB · Görüntüleme: 25
  • Screenshot_20210301_225841_com.huawei.health.jpg
    Screenshot_20210301_225841_com.huawei.health.jpg
    38,4 KB · Görüntüleme: 24
X