Niloya'nın Diyet Günlüğü 🧎‍♀️🏃‍♀️💃🚴‍♀️

Kahvaltım şöyleydi :

1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
10-15 dal limonlu maydanoz
Küçük bir dilim beyaz peynir
1 ceviz
2 orta boy salatalık
1 paket de altınbaşak kinoalı çörekotlu bisküvi ( bu inanılmaz tok tutuyor)
2 bardak limonlu çay

Bir zeytin 5 kcal
5 tane patates kizartmasi 40 kcal
Kibrit kutusu peynir 93 kcal
Yarım salatalık 8 kcal
3 soğan halkası 96 kcal
Ceyrek cikolatali ekmek 60 kcal

+_____

302 kcal

Pazar kahvaltisi napalim

Son düzenleme:
1 zeytin
5 tane patates kizartmasi
Kibrit kutusu peynir
Yarım salatalık
3 soğan halkası
Ceyrek cikolatali ekmek

Pazar kahvaltisi napalim
Efenim dur accık bilmişlik yapayım
Patates kızartması yasakmış efenim ama 5 adet kurtarır pazar bıgün
Çikolata hele hepten yasak ben de kızıma yedirirken parmağıma gelenleri yedim
Geriye 1 zeytin kaldı çok değil mi o ya yarısını yesen bence daha iyiydi

Ben varımm. Ama ne kadar ciddiyim bilemedim. Bebek düşünüyoruz yaza. Ve kilo vermek istiyorum. Genel olarak tüm kilom göbeğimde. Gören hamile misin diyor. Göbeğimi eritmek ve 8 kilo vermek istiyorum.
67 kiloyum 59 a inmek istiyorum.

Bu sabahki kahvaltiya bu super bi diyet tabakti

Napak ya pazar bugun tatil gunu

Canimm korse kullan iki hafta yatarken cikar faydasini gorecekmisiz bana oyle dediler iki uc gundur takiyorum

Ağzımı tutamıyorum. Ben evdeyim hep malesef. Tekim bir de, sizde evde misiniz ? Yememi ona bağlıyorum da :)

Öğlenden itibaren mi başlasam yoksa yarın mı acaba
Yarına bırakma canım sen de hemen öğleden sonra evet ben de evdeyim sürekli yemek istiyorum ama bu sefer kararlıyım vermek istiyorum verince yeriz inşallah

Canimm korse kullan iki hafta yatarken cikar faydasini gorecekmisiz bana oyle dediler iki uc gundur takiyorum
Korse aldım. 2 tane korsem var ama pişik oluyorum birinde hemde yukarı toplanıyor. Diğerinde lastikli yeri çok sıkıyor. Çok ünlü bir korse markası var yamu...a duymuşsunuzdur. Onda da 400/500 lira korseler. O kadar para vermek istemiyorum.

14.00

Bir türk kahvesi
1 adet çikolatalı portakal şekerlemesi
Limonlu su

kahveyi yanında birşey olmadan içemiyorum o kadar olsun, şekersiz içerim çayı kahveyi zaten.( çayı 1,5 yıldır şekersiz içmeye alıştım çok mutluyum )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…