- 24 Ağustos 2016
- 3.683
- 6.172
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Ne kuru kayısı ne kuru incir yiyebiliyorum sadece kuru üzüm çok seviyorum bizim incirler var yazın kuruttuğum da oldu ziyan oldu desem yeridirKurutulmuş incir aldım bir avuç onu yiyorum
Neden yiyemiyorsun aşkısıNe kuru kayısı ne kuru incir yiyebiliyorum sadece kuru üzüm çok seviyorum bizim incirler var yazın kuruttuğum da oldu ziyan oldu desem yeridir
Sevmiyorum tazesini çokkk severim hele incir ama kurusunu yiyemiyorumNeden yiyemiyorsun aşkısı
Efenim dur accık bilmişlik yapayım1 zeytin
5 tane patates kizartmasi
Kibrit kutusu peynir
Yarım salatalık
3 soğan halkası
Ceyrek cikolatali ekmek
Pazar kahvaltisi napalim
Profil resmine tıkla hesap detaylarında kilo boy oranlarını girip kaydedince oluyorkızlar bir şey soracagım profillerinizin altındaki
Vücut Kitle İndeksim (VKI) tavsiye edilen VKI değer aralığının üstünde.
bu sembolleri nasıl eklediniz ? ben yapamadım da
Ee o zaman hadi ciddi olma zamanı bakalımBen varımm. Ama ne kadar ciddiyim bilemedim. Bebek düşünüyoruz yaza. Ve kilo vermek istiyorum. Genel olarak tüm kilom göbeğimde. Gören hamile misin diyor.Göbeğimi eritmek ve 8 kilo vermek istiyorum.
67 kiloyum 59 a inmek istiyorum.
Efenim dur accık bilmişlik yapayım
Patates kızartması yasakmış efenimama 5 adet kurtarır pazar bıgün
Çikolata hele hepten yasak ben de kızıma yedirirken parmağıma gelenleri yedim
Geriye 1 zeytin kaldı çok değil mi o yayarısını yesen bence daha iyiydi
Ben varımm. Ama ne kadar ciddiyim bilemedim. Bebek düşünüyoruz yaza. Ve kilo vermek istiyorum. Genel olarak tüm kilom göbeğimde. Gören hamile misin diyor.Göbeğimi eritmek ve 8 kilo vermek istiyorum.
67 kiloyum 59 a inmek istiyorum.
Haklısın canım bugün Pazar o kadarcık da olsunBu sabahki kahvaltiya bu super bi diyet tabakti
Napak ya pazar bugun tatil gunu
Ağzımı tutamıyorum. Ben evdeyim hep malesef. Tekim bir de, sizde evde misiniz ? Yememi ona bağlıyorum da :)Ee o zaman hadi ciddi olma zamanı bakalım
Yarına bırakma canım sen de hemen öğleden sonra evet ben de evdeyim sürekli yemek istiyorum ama bu sefer kararlıyım vermek istiyorum verince yeriz inşallahAğzımı tutamıyorum. Ben evdeyim hep malesef. Tekim bir de, sizde evde misiniz ? Yememi ona bağlıyorum da :)
Öğlenden itibaren mi başlasam yoksa yarın mı acaba
Korse aldım. 2 tane korsem var ama pişik oluyorum birinde hemde yukarı toplanıyor. Diğerinde lastikli yeri çok sıkıyor. Çok ünlü bir korse markası var yamu...a duymuşsunuzdur. Onda da 400/500 lira korseler. O kadar para vermek istemiyorum.Canimm korse kullan iki hafta yatarken cikar faydasini gorecekmisizbana oyle dediler iki uc gundur takiyorum
Bende pek sevmem ama sağlıklı besleniyoruz ya şimdiSevmiyorum tazesini çokkk severim hele incir ama kurusunu yiyemiyorum
Afiyet olsun cimcimemBende pek sevmem ama sağlıklı besleniyoruz ya şimdiondan kuru meyve yiyorum
Arasına ceviz koy daha güzel olur,bir Aydın’lı olarak tavsiyeSevmiyorum tazesini çokkk severim hele incir ama kurusunu yiyemiyorum
Yok yine de yiyemiyorum ama taze olanını oooo çok sever yerimArasına ceviz koy daha güzel olur,bir Aydın’lı olarak tavsiye