- 5 Eylül 2015
- 1.150
- 3.481
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
dogru aslinda haftaici dengelemeye calisiyoruz ama veremiyorum tabiki boyle olunca ayni kiloda takildim ama bende kafaya koydumSorma ben de abarta abarta aldım kilo işte sen yine de dikkatli ye inan vermesi baya zormuş
Bazen sabahları sadece muzlu süt yapıyorum 1 çay kaşığı tarçınla beraber, inanılmaz tok tutuyorDiyorum ya bugün menü çok karışıktı diye
Acıkınca muzlara bi eş atıveriyorumeşim diyor noluyor bu muzlara böyle diye diyette muz yenebiliyormuş dedim
Yarın bakacağım buna , sağol
Slmmm.Bunu tavsiye ediyorum.
Karnım çok ağrıdı hızlı diyorsanız bu da var
Slmmm.Bunu tavsiye ediyorum.
Bak kimseye söylemem bu sırrı. Öyle içimden geldi.Yarın bakacağım buna , sağol
Sabah 07:30
2 adet hurma 1 adet muz
Sabah kahvaltısı 12:00
1.5 dilim tam buğday ekmeği
1 kibrit kutusu ezine peyniri
Fazlaca taze kaşar peyniri
2 bardak çay
1 yumurta
Ara öğün
1 adet muz
2 hurma
1 fincan Nescafe
Akşam yemeği 19:00
1 porsiyon mangal köfte
Yarım parsiyon mangal tavuk
2 bardak ayran
1 bardak ev yapımı limonata
3 kaşık mevsim salata
Ekmek yok
Su 1.5 litre
Bugün menüler çorba gibi oldu
Sporu yapınca yazıcam
Aynen bende öyleyimSu içmeyince veremedim onu farkettim çok içince de istemiyor içim bu sefer
Ayy olur mu dersin
2017 Mayıs annesiAaa kızlarımız aynı yaştayoksa sen de 2017 şubat anneleri grubunda mıydın ?
Bilmem ki kaç kalori çok mu tutmuştur dersinBunlaar kac kaloriii
Gebelik düşünüyorsan araştır canım genelde bitki çayların öneriliyor gebelikte. Leslie için ben göbek ve iç bacak çalışıyorumHmm tadı bir değişik oluyor ama deneyeceğim yine de , öğlenleri mi içiyorsun canım ? Gebelik düşünüyorum ama bir sakıncası olur mu acaba ?
Leslie’nin hangi videosunu önerirsin ilk ? Su en az 2 lt içmek lazım hem böbrekler için de çok iyi haklısın canım...
Günaydın canımGünaydın
Sabah aç karnına bir su bardağı sıcak su içtim.
09:40 da kahvaltımı yaptım.
2 adet haşlanmış yumurta
9 tane zeytin
6 dilim domates
Sadece bunları yedim canım başka birşey yemek istemedi
En kısa sürede peyniri de ekleyeceğimGünaydın canım
Güzel bir menü olmuş darısı peynire
Hayır fazla değil canım ben de 2 tane yumurtayla peynirli omlet yaptımEn kısa sürede peyniri de ekleyeceğimiki haşlanmış yumurta fazla mı olmuş ?
Kız ne acıkması dur ceviz ye muz ye meyve yeBen acıktıımmm
Kurutulmuş incir aldım bir avuç onu yiyorumKız ne acıkması dur ceviz ye muz ye meyve ye