Niloya'nın Diyet Günlüğü 🧎‍♀️🏃‍♀️💃🚴‍♀️

Çok fazla kilon yok iyi vermişsin ben de doğuma o kilolarda girmiştim
5 6 kilo vermen yetecek sana 1.5 ay sürer en fazla sıkı diyet ve sporla

Senin minnoş kaç yaşında ? Çocuk olunca bir de bu virüsle beraber eve kapandığımızdan, gece birşeyler izlerken çayın yanında bir bisküvi ya da kraker ıvır zıvır arıyor insan , stres atmak için..şu an canım corn flakes çekti mesela ama su içicem sadece bol bol...
Çok fazla kilon yok iyi vermişsin ben de doğuma o kilolarda girmiştim
5 6 kilo vermen yetecek sana 1.5 ay sürer en fazla sıkı diyet ve sporla

Ben bir tutam kadar kiraz sapını 1 kupa bardaga atıyorum üzerine sıcak su o su ilik olunca içiyorum canım

Kızım 4 yaşında aynen öyle evde daha çok durduğumuz için yemeğe veriyoruz kendimizi

Hmm menüye baktım da akşam hem tavuk hem köfte değişik olmuş günde 2 muz kabız yapmıyor mu bir de ? Tok tuttuğu için koymuşsun menüye galiba ama muz kabız yapabilir dikkat et bence

Hmm menüye baktım da akşam hem tavuk hem köfte değişik olmuş günde 2 muz kabız yapmıyor mu bir de ? Tok tuttuğu için koymuşsun menüye galiba ama muz kabız yapabilir dikkat et bence
Diyorum ya bugün menü çok karışıktı diye
Acıkınca muzlara bi eş atıveriyorum eşim diyor noluyor bu muzlara böyle diye diyette muz yenebiliyormuş dedim

Ben bir tutam kadar kiraz sapını 1 kupa bardaga atıyorum üzerine sıcak su o su ilik olunca içiyorum canım
Hmm tadı bir değişik oluyor ama deneyeceğim yine de , öğlenleri mi içiyorsun canım ? Gebelik düşünüyorum ama bir sakıncası olur mu acaba ?
En büyük tavsiyem su canım birde yemeklerini porsiyonla 20 dk yürüyüş veya evde leslie
Leslie’nin hangi videosunu önerirsin ilk ? Su en az 2 lt içmek lazım hem böbrekler için de çok iyi haklısın canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…