- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.035
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Benim de saglikli beslenme arkadasina ihtiyacim var
Çerçöp disinda pek bir sey yemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende istiyorum ama 5 buçuk aylık bebeğim var o yüzden veremiyorum emzirdigim için. Ben nasıl katilabilirmVermem gereken fazla kilolarım var ama veremiyorum buraya hergün yiyip içtiğim ve yaptığım sporları yazacağım.
Beni motive edecek, hırslandıracak hatta benimle yarışa girecek diyet arkadaşı arıyorum.
Güncel tarih 26.02.2021
Boy: 160
Kilo: 66.2
Hedef kilo: 55
iBende istiyorum ama 5 buçuk aylık bebeğim var o yüzden veremiyorum emzirdigim için. Ben nasıl katilabilirm
Sen kaç kg’sun ?Benim de saglikli beslenme arkadasina ihtiyacim var
Sen kaç kg’sun ?
Bende istiyorum ama 5 buçuk aylık bebeğim var o yüzden veremiyorum emzirdigim için. Ben nasıl katilabilirm
Ne güzel kg yoksa...ama sağlıksız beslenmem şeker hastalığına yol açar , yarım kg tulumba, tuzlu cips yaş kaç 18 falan mıKilom hic yok
Sorun sabahtan beri bi paket cips, yarim kg tulumba yemis olmam bu aliskanliktan kurtulmak istiyorum
Ne güzel kg yoksa...ama sağlıksız beslenmem şeker hastalığına yol açar , yarım kg tulumba, tuzlu cips yaş kaç 18 falan mı
Maşallah manken fiziği ama evet sağlıklı beslenmek de lazım, terzi kendi söküğünü dikemiyor demekki...beslenme tarzınızın böyle oluşu psikolojik olabilir mi ? Duygusal açlık diye de birşey varmış ya ee bize arada tüyolar verin madem bölümünü okudunuz ?Hahah yok 29 yasindayim
Boyum 176, kilom 48
Beslenme ve diyetetik mezunuyum ama baska bir is yapiyorum.
Sekerin tuzun zararina hakimim ama derler ya;
Hocanin dedigini yap, yaptigini yapma
O hesap benimki
Ee sen neden diyettesin canım kilo almak için miHahah yok 29 yasindayim
Boyum 176, kilom 48
Beslenme ve diyetetik mezunuyum ama baska bir is yapiyorum.
Sekerin tuzun zararina hakimim ama derler ya;
Hocanin dedigini yap, yaptigini yapma
O hesap benimki
Ohhh oh bakalavakar, sarmalar, börekler yenmiş konu sahibi de sensin üstelikBen bugün suç işledim bikaç tane sarma küçük bir parça börek 1 dilim baklava yedim