Niloya'nın Diyet Günlüğü 🧎‍♀️🏃‍♀️💃🚴‍♀️

Evet canım haklısın, benim 4 yaşında kızım var, 2. Bebek düşünüyoruz da , ilk bebeğime 63 ile hamile kalmıştım, bu sefer 60 olsun bari diyorum..5 yıllık evliyim, evlenirken 57 idi kilom, düğünden sonra 6 kg alarak hamile kaldım, doğuma da 78 kg ile girdim 🤭😄 neyseki gebelik kilolarımı verdim gibi, 2 ay önce 62 olmuştum sonra bir ara saldım kendimi 62-64 arası gidip gelmekten sıkıldım artık...birbirimize destek olalım 🤩
Çok fazla kilon yok iyi vermişsin ben de doğuma o kilolarda girmiştim 😂
5 6 kilo vermen yetecek sana 1.5 ay sürer en fazla sıkı diyet ve sporla

Senin minnoş kaç yaşında ? Çocuk olunca bir de bu virüsle beraber eve kapandığımızdan, gece birşeyler izlerken çayın yanında bir bisküvi ya da kraker ıvır zıvır arıyor insan , stres atmak için..şu an canım corn flakes çekti mesela ama su içicem sadece bol bol...😉👍🏻
Çok fazla kilon yok iyi vermişsin ben de doğuma o kilolarda girmiştim 😂
5 6 kilo vermen yetecek sana 1.5 ay sürer en fazla sıkı diyet ve sporla

Yazdan dondurucuya kiraz ayıklayıp buzluğa atmıştım ( kışın brownie pasta yaparsam kullanayım diye 🤪🤣 ) , saplarını da atmadım , çayını duymuştum , bir kere yaptım pek beğenmedim, sen nasıl yapıyorsun canım ?
Ben bir tutam kadar kiraz sapını 1 kupa bardaga atıyorum üzerine sıcak su o su ilik olunca içiyorum canım

Senin minnoş kaç yaşında ? Çocuk olunca bir de bu virüsle beraber eve kapandığımızdan, gece birşeyler izlerken çayın yanında bir bisküvi ya da kraker ıvır zıvır arıyor insan , stres atmak için..şu an canım corn flakes çekti mesela ama su içicem sadece bol bol...😉👍🏻
Kızım 4 yaşında aynen öyle evde daha çok durduğumuz için yemeğe veriyoruz kendimizi

Sabah 07:30
2 adet hurma 1 adet muz

Sabah kahvaltısı 12:00

✳️1.5 dilim tam buğday ekmeği
✳️1 kibrit kutusu ezine peyniri
✳️Fazlaca taze kaşar peyniri
✳️2 bardak çay
✳️1 yumurta

Ara öğün
1 adet muz
2 hurma
1 fincan Nescafe

Akşam yemeği 19:00
✳️1 porsiyon mangal köfte
✳️Yarım parsiyon mangal tavuk
✳️2 bardak ayran
✳️1 bardak ev yapımı limonata
✳️3 kaşık mevsim salata
Ekmek yok

Su 1.5 litre

Bugün menüler çorba gibi oldu :KK70:
Sporu yapınca yazıcam
Hmm menüye baktım da akşam hem tavuk hem köfte değişik olmuş 😄🙃 günde 2 muz kabız yapmıyor mu bir de ? Tok tuttuğu için koymuşsun menüye galiba ama muz kabız yapabilir dikkat et bence 😉

Hmm menüye baktım da akşam hem tavuk hem köfte değişik olmuş 😄🙃 günde 2 muz kabız yapmıyor mu bir de ? Tok tuttuğu için koymuşsun menüye galiba ama muz kabız yapabilir dikkat et bence 😉
Diyorum ya bugün menü çok karışıktı diye 😂
Acıkınca muzlara bi eş atıveriyorum 😂eşim diyor noluyor bu muzlara böyle diye diyette muz yenebiliyormuş dedim 😂

Ben bir tutam kadar kiraz sapını 1 kupa bardaga atıyorum üzerine sıcak su o su ilik olunca içiyorum canım
Hmm tadı bir değişik oluyor ama deneyeceğim yine de , öğlenleri mi içiyorsun canım ? Gebelik düşünüyorum ama bir sakıncası olur mu acaba ? 🤔
En büyük tavsiyem su canım birde yemeklerini porsiyonla 20 dk yürüyüş veya evde leslie
Leslie’nin hangi videosunu önerirsin ilk ? Su en az 2 lt içmek lazım hem böbrekler için de çok iyi haklısın canım...

X