Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

Savascim oğlun sağlıklı,sıhhatli gelsin inşallah.erkek bebisler çok kıymetli olacak sanırım az oldukları için :))

Kızlar merhaba..raginda ve fatmaipek nasılsınız bakalım?

Tesekkur ederim canim.senin guzel haberlerinide tez zamanda aliriz ins.nezaman belli olacak sizin cinsiyet

P.tesi gittiğimde %70 kız dedi.ama hazırlık yapmayın bir dahaki gelisinizde kesinlesir dedi.bilemiyorum degisirmi degismezmi :))

Hadi yaa be sene kiz senesi gercekten erkekler azinlikta.
Bizim dr.da hazirlik yapmayin 17.hafta olsun ama %90erkek dedi

saglikli ve guzel ahlakli olsunlarda gerisi onemki degil

Hadi yaa be sene kiz senesi gercekten erkekler azinlikta.
Bizim dr.da hazirlik yapmayin 17.hafta olsun ama %90erkek dedi

saglikli ve guzel ahlakli olsunlarda gerisi onemki degil

Aynen canım sagliklari daha önemli.eşimin tarafinda erkek çok.kıza meraklılar haliyle.bana çoğu kişi oğlun olur o yüzden dedi.rabbimin işini kimse bilemez.hayırlı evlât olsun inşallah hepimizinki.

o da medicalde demi.arkadaşım ona gidiyor.iyiymiş galiba randevuları doluymuş hep

Savascim oğlun sağlıklı,sıhhatli gelsin inşallah.erkek bebisler çok kıymetli olacak sanırım az oldukları için :))

Kızlar merhaba..raginda ve fatmaipek nasılsınız bakalım?

merhaba cnm....senindemi kızın olacak (tabi belli olmaz şimdilikte )hayırlısı olsun cnm.benim eşimin ailesindede erkek çok zaten 3 erkek kardeşler k.p.de kız hastası hep bize dua ederdi kızınız olsun diye....
alışveriş kısmı çok zevkli kızlar...heleki kızı olcaklar daha şanslı bu konuda (erkek anneleri alınmasında )
kızlar daha dün gibi hamiş haberini aldığımız günler ne çabuk geçiyor zaman birde bakmışız doğuma gidiyorsunuz.

nehar geçmiş olsun güzelim ya dikkat et çok bişey varmı?

Neharımmm geçmiş olsunnnn çok üzüldüm ):
fatmacım alınmadık biz bi dahakine bizimde kız olur
Elif ewet medikalde oda çok yoğun ücreti de fazla ( ama bana rahmimi çizerek anlattı o kadar iyi ki

[h=2][/h][h=2]kızlar bunu baska topikten alıntı yaptım deneyin da sizde gercekten yazan kişide hamile takwımı eklemiş ne olacak ki
silkelet sonra hamiş kal....
[/h]arkadaşlar ilk başta bizde duyduğumuzda çok güldük yeri geldi dalga bile geçtik... ama geçen ay yapan iki arkadaş şu an hamiş... bu ay bende denedim bata dört gün var... beklemedeyim... battan sonra başlığı açacaktık arkadaşlarla ama dayanamadım... belki bir faydası olur diye erkenden açayım dedim...

ilişki sonrası eşiniz bacaklarınızdan tutup çamaşır silkeler gibi silkeleyecek. sağa sola aşağı yukarı silkelettirin...
gülme krizine girebilirsiniz...ama faydasını gören bilen ve deneyen denedikten sonra da hamiş kalan arkadaşlara rastladım bir kaç topikte... sizlerle paylaşmak istedim...faydası olursa ne mutlu bizlere....

bunu yazan serap_seraptı ve oda hamiş kanıtlanmış bir yöntemki kızımda bende yapmıştım bunca ay hiç denemedim ama bu ay yumoş zamanı gelsin yapıcam kesinlikle....denemenin zararı yok nasılsa hep bayanlarmı uğraşcak birazda erkekler uğraşsın çaba sarfetsin.

kızlar ellerime kaynar su döküldü serçe parmağımla yazıyom.öptm

çok çok geçmiş olsun nehar..

bu konuda sana katılıyorm..bide okadar değişik isimler eriyo insanlar çocuklarına ki valla telaffuz edemediklerim çok...ben böle yapmayı hiç düşünmüyorm..değişik olsun diye saçmalayan çok..

isim çocukta çok önemli bence...

evt kızlar gebe kalan kızlar daha sonra hiç uğramıylr buralara...sohbet edip gidip gelmeyenler de var.belki sohbete katılamadıklrndn dolayıdır...

fatma ipek valla burada banada dediler bu ayak silem işini güldk felan bnde okudm böle gebe kalanları..

ben ne düşünüyrm biliyormusun Allah istedikten sonra her türlü olur..geleckse geleck..ben hiç bir şey yapmıyrm artık sıkıldım rahat bırakıyrm kendimi artık. sıktım kendimi yok o yok bu yok soğan kürü yok ovulasyon testi hiç bir şey işe yaramadı 6 aydır..ama bunlarla gebe kalanlarda çok bana yaramadı.tek yaptığım Yüce mevlaya dua etmek.

Fatma sen kızımdada yapmıştım derken hamile kaldığın aymı yani?

zerbascığım amudada kalksan mevlam nasib etmedimi etmiyor en güzeli mutlaka ki dua bizim bilmediğimiz kimbilir ne hikmeti var istediğimizde olmamasının.Mevlam neyler neylerse güzel eyler.

İsme gelince ben eski isimleri çok seviyorum oğlumun iki isminden biri Ömer ve çok severek isteyerek koydum.Rabbim nasib eder bir kızım olursa inşAllah adı Hatice olsun isterim ikinci isim düşünürmüyüm bilmem.Oğlum olursada ya Bilal Yada Sirac( Peygamberimiz s.a.v isimlerinden biri ) düşünüyorumm.

Rabbim hayırla sağlıkla nasib etsin inşAllah.Amin

selam kızlarrrrr başta neharcım çok geçmiş olsun nedir sendeki bu nazar böyle

ayrıca bu silkelemeyi bende yapmıştım bu ay

buarada bugün doktora gittim çok şükür kesesini gördüm içindeki küçük keseyide gördüm.ve kistlerimin biri 4cm biri 3 cm olmuş yumurtalarım çatlamadı ve hamile kaldım bu nasıl iştir aklım bir türlü almıyor mucize diye buna denir sanırım

Anacığım bu yeni isimlere çok kızıyor diyor ki;

Çocuk buldularda isim bulamıyorlarrr

mucize işte adı üstünde cnm...beklenen şey olsa mucize olmazdı ki senin mucizen süper zamanda gelmiş...allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsn..

kızlar ellerime kaynar su döküldü serçe parmağımla yazıyom.öptm

Geçmiş olsun canım.çok ciddi yanıkların yoktur inşallah.

Bunu bizde denedik faydası var mı bilmiyorum ama Allah nasip edecekse ediyor zaten.Genede bir ümit işte.

o sana bie mucize tatlım işte..Allahın dediği olur..ol dedi oldu minişin hayırlısıyla..tamamına ersin inşallah saglıkla kucağına alasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…