benim aklımda hala birşey yok ama bugün nedense BERRA ismi gelip gidiyor :26:
eşimde kız olursa Berra olsun ismi diyor:)
Aminn tatlimm insallahh.yegenimin adi da Ömer oldu:)nehar gecmis olsun canim.birilerine sadaka ver bence.
scorpim saol canim mevlam en yakin zamabdA sizlerin guzel haberlerini almamizi nasip etsin ins
rainbow bende ogluma tam karar veremedim amaOmer Asaf koysaki diye dusuuyor degilim
Anamm biz kadinsak o neeeee?kedi gibi dogurmus kadin.yumurtasina bereketGuinnes dünya rekorlarına göre tarihte bir kadının doğurduğu en yüksek çocuk sayısı kaç?
Valentina Vassilyeva isimli köylü en fazla doğum yapma rekorunu kırdı. Valentina Vassilyeva 69 çocuk doğurdu. Bu çocuklardan 67'si bebeklik dönemine kadar yaşayabildi. Valentina Vassilyeva, 16 çift ikiz, 7 üçüz ve 4 dördüzü 1725 ile 1765 seneleri arasında dünyaya getirdi.
Amin canimm cümlemize insallahNeharcığımmm canımmm çok büyük geçmiş olsun RABBİM beterinden korusun inşAllah.....
Scorpiciğim ne güzel cnm MaaşAllah sağlıkla büyüsün minik yavrucak darısıda sana olsun inşAllah
Miss tatlim ismiyle yasasin oglusun.cok güzel isimler masallahHerkese iyi aksamlarrrrrrrr kaç gündür kimse yoktu dedim herkes kendini silkeletiyoo zaar ((
bizde bugün 30 km uzakta ki bime gittik..
bizede bi gezme oldu..
Bizim oğlumuzun ismi Abdurrahman Emir olacak... Rabbim nasip ederse...
Canim insallah bu ay bat görmeyizz.ayy o dogurana kadar ben de dokuz dogurdum sanirimm:)tabi anne olmadan anlamam mumkun degil ama cook heyecanli biseyyyrainbow kadında ne yumoş varmış ya...brova vallahihapsinin yaşadığını düşünemyiyorum zaten kaç kardeşsiniz 60
scorpi battaşım hayırlı olsun cnm allahım tez zamanda seninde yüzünü güldürsün anne olasın o mutluluğu tadasın.emin ol anne olduktan sonra doğum hikayelerine daha anlamlı bakacaksın.kızımdan önce ben çok takmazdım doğuma gidenleri vs.şimdi her doğum hikayesinde gözlerim doluyor sanki o kişiyle o anları bende yaşıyorum....
savaş ve missyaman oğluşlarınız adıyla yaşasın inşallah...raginda sende karar verirsin inşallah.anlamına ve söylenişinede dikkat ederseniz iyi olur.benim kızımın adıda azra ipek
özlem bencede sadaka ver cnm allah beterinden korusun.cnm sen yatcan eşin silkeleyecek zaten elin kenarda dursun
nehar;canım geçmiş olsun.....
scorpin gözüna ydın canım.teyze olmak güzel bir duygudur.tez vakitte annelik duygusunu da tattırsın Rabbim...
savaş;bende oğlum olursa ömer yahya olabilir.ömeri ben istedim yahya da eşimin ölmüş babasının ismi.bakalım bir öğrenelimde....
kızlar ara ara giriyorum ama yazamıyorum.bulantılardan yattığım yerde telden takip ediyorum sizi.bgün 7+5 olduk.inşallah 1 aya kadar biter bulantılar tekrar muhabbetlere katıırım.....
her namazımda dilimdesiniz Rabbim tez vakitte size de bu mutluluğu yaşatsın diye....
enistemi yatiriyoruz sureyyapasadayiz durumu ciddi cok ciddi nolur dua edin yalvariyorum
enistemi yatiriyoruz sureyyapasadayiz durumu ciddi cok ciddi nolur dua edin yalvariyorum
mucize işte adı üstünde cnm...beklenen şey olsa mucize olmazdı ki senin mucizen süper zamanda gelmiş...allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsn..
o sana bie mucize tatlım işte..Allahın dediği olur..ol dedi oldu minişin hayırlısıyla..tamamına ersin inşallah saglıkla kucağına alasın..
canlarımmmm ben bu sabah teyze oldummmmm..kankamın gece suyu gelmiş..sabah 8 de girmiş doğuma 9 da doğurmuş çok şükürrrrrr..gece 4 ten beri uyku tutmadı beni de..ama yeğenimi yarın görebileceğimm..üzülüyorum fakat doğum yaptığı hastane çoook uzakta ve geçen hafta eşim arabamızı sattı..şirkette eni araç vermedi hala..off off valla içime dert ıoldu bi yandan ama bi okadar da mutluyum yaaa..ne güzel bir duyguymuş....inşallahh annelik te nasipolur bizlere..o kimbilir nasıl bir heyecandır..
Guinnes dünya rekorlarına göre tarihte bir kadının doğurduğu en yüksek çocuk sayısı kaç?
Valentina Vassilyeva isimli köylü en fazla doğum yapma rekorunu kırdı. Valentina Vassilyeva 69 çocuk doğurdu. Bu çocuklardan 67'si bebeklik dönemine kadar yaşayabildi. Valentina Vassilyeva, 16 çift ikiz, 7 üçüz ve 4 dördüzü 1725 ile 1765 seneleri arasında dünyaya getirdi.
kızlar günaydın.
benimde sol kasığım çok ağrıyor bugün çok korkuyorum....
Allah razi olsun scorpim yuregine saglik ambulans bekliyoruz baska binaya yatis verdiler yarin endoskopi yapilacak bekliypruz
günaydın kızlar hepinize mutlu ve huzurlu bir hafta diliyorum.
rainbow geçmiş olsun canım.mevlam şifasını tez zamanda versin.inş. biran önce düzelir
ababy canım geçmiş olsun morfoloji düşüğe sebep olabiliyor diye duymuştum ben dana önce ama çok detay bilmiyorum açıkçası
kızlar günaydın.
benimde sol kasığım çok ağrıyor bugün çok korkuyorum....
Sağol arkadaşım umarım morfoloji tüp bebeğin düşmesine de neden olmaz.Allah hepimize yardım etsin.